- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.221
Kamu kurum ve kuruluşlarında tüm memurlar diyor cnm.Hamile ogretmenler mi hamile kamu personeli mii benim 31 inde ise gitmem gerekio yani yarinn ama rica minnet gelmim dedim zaren ikili teste falan gidicem diye biliyim de bosa eziklenmiyim mudure karsi
bende okudum haberi istanbul yazmıyor boludaki hamile memurlara 2 gün idari tatil diyor cumayı zaten idari tatil yaptılar burda arkadaslar yarın öğleden sonrada tatil olacağını söylüyorHamile ogretmenler mi hamile kamu personeli mii benim 31 inde ise gitmem gerekio yani yarinn ama rica minnet gelmim dedim zaren ikili teste falan gidicem diye biliyim de bosa eziklenmiyim mudure karsi
nerde yazıyor acaba ben bulamadım linki falan varsa gönderir misinizKamu kurum ve kuruluşlarında tüm memurlar diyor cnm.
Öğretmenlerde dahil elbette buna.
Ki zaten okullarda tatil yarın.
amin canım inşallah ilacı yine unutmuştum şimdi içtim yine olcak mı bekliyorumben günde üç kere kusuyordum şimdi teke düştü diye seviniyorum bir aydır mütemadiyen kusuyorum gerçekten Allah yardımcımız olsun
ankarada benim yaptıracağım hastanede 69 tl ymiş...anadolu 150 dedi ve ekstra bir şeyler çıkabilir dedi.
onun yakınlarında doğa hospital 125 tlye yaptım.
İstanbul Valisinin açıklaması yazıyor gazetenin birinde.bende okudum haberi istanbul yazmıyor boludaki hamile memurlara 2 gün idari tatil diyor cumayı zaten idari tatil yaptılar burda arkadaslar yarın öğleden sonrada tatil olacağını söylüyor
Devlet hastanesi yapcak islemiayy evet yaa burdaki özel hastanelerin hiçbirinde anlaşma yoktu. hepside çok pahalıydı. ya devlete gitcen o rezilliği çekcen yada parayı bayılcan seçeneğin yoktu. bu şimdi süpper oldu.
iğneyle girip plesantadan parça alıyolar küçücük. amniyosentezde iğneyle girip bebeğin suyunda alıyorlar. farkı bu. ama amniyosentez 15. haftada falan yapılıyor. bu 12. haftada yapılabiliyor. o zamana kadar bekleyip stres yapma diye bunu önermiştir doktorun. korkma sakın amniyosentezden daha riskli değil. daha öncede dediğim gibi risk olayı tamamen uygulamayı yapan doktorun tecrübesiyle alakalı. çok araştır iyi bir doktor seç. allahın izniyle bişeycik olmaz. iyi haberlerini bekliyoruz.
Bilmiyorum elim ayagim tutmuyor sanki 4 duvar ustume geliyor evet imza falan istiolar bidecanım ona bakarsan sezeryana kürtaja herhangi bi ameliyata girmeden önce önüne bir kağıt veriyorlar onun içinde neleryazıyor biliyor musun ölüm kalıcı hasar vs herşeyi kabul ettiğine dair imza atıyorsun her işlemin bi tehlikesi var sen güzel düşün üzme kendini ağlaman neyi değiştirecek daha çok bebeğini telef ediyorsun yazık yavruya
hangi hastanede yaptıracaksın canım ank daankarada benim yaptıracağım hastanede 69 tl ymiş...
Maşallah sizeankarada benim yaptıracağım hastanede 69 tl ymiş...
Devlet hastanesi yapcak islemi
sakin ol...Doktora gittim bgn cvs koryon villus yapalim sana dedi bebegin ayida durumuda musait dedi kan verdim oncesi kan onucu orantılı cikarsa yarin yapicaklar ama cok korkuyorum daha once yaptiran varmi? Bisi soleyin kizlar aklimi yicem
evet kızlar yazmıyor bende göremedimKizlar istanbulda yarin tatil olmayabilir ne okullarla ilgili nede diger hamile personelle ilgili valilik karar aciklamamis herkes beklemede bilginiz olsunn
aynen öyle canım. benimkide 8 - 10 dakka sürdü. dediğin gibi o kadar detaylı ultrason 20. haftada yapılıyor. ondada normal doktor yapmıyor. perinatoloji uzmanına gidiyosun o yapıyor. tek tek bütün organlarını inceliyor. hatta kalp grafiği çekiyor ritmi düzgünmü diye. ondan o kadar uzun sürüyor. bu 4 boyutlu ultrason resmi senin bebeğinmi ?
canımm istanbuldaki acıbademlerde sgk anlaşması yok var diyen varsa hangi hastane çok merak ediyorum. burada orta halli hastanelere bile o kadara işlemlerini yaptırmıyorsun anca özel sağlık sigortası olması lazım. tahliller zaten 6.haftada yaptırdığım genel testler için 700tl para istediler bende devlette yaptırdım ama işte ikili test için paraya kıymayı düşünüyorum herşey meleğim için
benim yarin ögleden sonraydi randevu tip tan aradilar ögleden sonra tatil sabah gelin diye.mecbur okuldan tüm gün izin aldim ama bizim okula tatil fln yok.neyse 5 gün tatil yapmis olcam çaktirmayin
Korkuyorum valla hemde coksakin ol...
bana yapmaya bile gerek duymamışlardı ...
bence hala şanslı olduğunu düşünmelisin...
hepsi geçecek inş. ii sonuçlar ii ihtimaller sana çıkacak.çıkmazsada yapıalcak bişey yok zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?