2015 Temmuz Anneleri

Hamile ogretmenler mi hamile kamu personeli mii benim 31 inde ise gitmem gerekio yani yarinn ama rica minnet gelmim dedim zaren ikili teste falan gidicem diye biliyim de bosa eziklenmiyim mudure karsi
Kamu kurum ve kuruluşlarında tüm memurlar diyor cnm.
Öğretmenlerde dahil elbette buna.
Ki zaten okullarda tatil yarın.

Hamile ogretmenler mi hamile kamu personeli mii benim 31 inde ise gitmem gerekio yani yarinn ama rica minnet gelmim dedim zaren ikili teste falan gidicem diye biliyim de bosa eziklenmiyim mudure karsi
bende okudum haberi istanbul yazmıyor boludaki hamile memurlara 2 gün idari tatil diyor cumayı zaten idari tatil yaptılar burda arkadaslar yarın öğleden sonrada tatil olacağını söylüyor

bende okudum haberi istanbul yazmıyor boludaki hamile memurlara 2 gün idari tatil diyor cumayı zaten idari tatil yaptılar burda arkadaslar yarın öğleden sonrada tatil olacağını söylüyor
İstanbul Valisinin açıklaması yazıyor gazetenin birinde.
Hem tüm okullara, hemde kamuda çalışan engelli personel ile hamilelere yarın tatil.

Devlet hastanesi yapcak islemi

Bilmiyorum elim ayagim tutmuyor sanki 4 duvar ustume geliyor evet imza falan istiolar bide

selam analar...
bugun ben evdeyim kızımın gözü mikrop kapmış dr a götürdüm okula göndermediim
canıma okudu.. canı sıkılıyor okula gitmek istiyor...keşke kardeş fikrini daha önce düşünseymişim...
ilk hamiş olanlar doğursunlar ele avuca gelssin hemen 2.nciyi planlayın...
bana böyle söyleyendelere düşman oluyordum ama haklılarmış..olunca bir şkeilde başının çaresine bakıyorsun ve çok çabuk büyüyorlar...tek çocuk evde vakit geçiremiyor..4,5 gün tatilde vah halime...

Doktora gittim bgn cvs koryon villus yapalim sana dedi bebegin ayida durumuda musait dedi kan verdim oncesi kan onucu orantılı cikarsa yarin yapicaklar ama cok korkuyorum daha once yaptiran varmi? Bisi soleyin kizlar aklimi yicem
sakin ol...
bana yapmaya bile gerek duymamışlardı ...
bence hala şanslı olduğunu düşünmelisin...
hepsi geçecek inş. ii sonuçlar ii ihtimaller sana çıkacak.çıkmazsada yapıalcak bişey yok zaten

Kizlar istanbulda yarin tatil olmayabilir ne okullarla ilgili nede diger hamile personelle ilgili valilik karar aciklamamis herkes beklemede bilginiz olsunn

Kizlar istanbulda yarin tatil olmayabilir ne okullarla ilgili nede diger hamile personelle ilgili valilik karar aciklamamis herkes beklemede bilginiz olsunn
evet kızlar yazmıyor bende göremedim haber alan yazsın akşamda takip olalım

bende oyle biliyordum, 20 haftada hangi doktora gitsem diye düşünüyorum. Memorial daki Prof iyiymis ama bu konunun en uzmanı Atıl Yüksel di yanlis hatırlamıyorsam, ondan mi randevu alsam diyorum.
Resim benim bebeğim cnm evet Ilk fotografı ;p

benim yarin ögleden sonraydi randevu tip tan aradilar ögleden sonra tatil sabah gelin diye.mecbur okuldan tüm gün izin aldim ama bizim okula tatil fln yok.neyse 5 gün tatil yapmis olcam çaktirmayin

Acibadem Halkali SGK anlaşmalı ve cok yeni bi hastane, bende kan testlerimi (tsh, rubella, toksoplazma vs) orada ücretsiz yaptırdım cnm. Doktora 80 tl fark veriyorsun doktorun yazdığı testleri SGK karşılıyor

Bana
benim yarin ögleden sonraydi randevu tip tan aradilar ögleden sonra tatil sabah gelin diye.mecbur okuldan tüm gün izin aldim ama bizim okula tatil fln yok.neyse 5 gün tatil yapmis olcam çaktirmayin

bana 31 aralik saat 16.00 randevusu yazdi tatil falan olmazsiniz o gun degil mi dedim yok burdayiz dedi yapmazlarsa saclarini yolarim valla onlarin! zira gunu gecio ikili testin dr bi an once yaptir bebek ilerden gidio dogru sonuc alamayiz sonra dediii
isyerinden de beni idare etcekler yarin bakalim mahkeme baskaninin uyuzlugu tutmaz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…