2015 Temmuz Anneleri

evet canım öyleymiş banada arkadaşım tavsiye etti doğumunu orda yaptı çok bekliyorsun ama değerrr dedi ben o kadar sabırlı biri değilim günseli hanımı ve semaydı galiba sema hanımı duydum çok tavsiye ediliyor olmadı bi kerede günseli hanıma giderim bide nisa hastanesinde bi doktor var of yoruldum hastane hastane gezmekten bulamadım iyi bi hastane+doktor doktor iyi olsa hastane kötü hastane kötü olsa doktor uyuz allah sabır ver yarabbi

nisayı asla tavsiye etmem devletten kötü muayene 50 tl 5 dk ayakta konuşup postalarlar 2 saat bekelrsin asiye ise tavsiye edilen hiç gitme bikez gittim asla gitmem tek o kalsa önceki doktorum deryaydı nisada o da çok pinpirikli beni maf etti bıraktım

banu hn. benim ki çok memnunum senin ki hangisi :)

hadi ya gerçekten mi canım çok üzüldüm şimdi notlarıma baktım derya kanzagül isminde bi doktor çok erken bebek cinsiyet tahmini yapıyormuş (benim doktorum 16.haftdan önce yorum yapmam dedi) bu doktor 12. haftada söylüyormuş bende ona gideyim diyordum niye maf etti canım biraz antabilir misin

Ben luleburgazda oturuyorum Canim gorunmemis olabilir yada netlesmemis olabilir o nedenle 16. Haftada söyleyebilir sen nerdensin

ben istanbul avcılar medicana ya gidiyorum doktorum onur bey 16. haftadan önce yorum yapmıyormuş bekleyeceğim artık tabi sabredebilirsem baktım bıçak kemiğe dayandı başka doktora giderim sırf cinsiyeti öğrenmek için :)

etlik lokman hekimde muayene 60 tl sincanda nasl 40 anlayamadm
Etlik elit kesim diye sanirim daha once de arkadaslar iki hastane arasinda fiyat farkı olduğunu söylemişlerdi. Hastaneler de bir acayip :)
Bu arada ben de kecioren ve cevresindeki hastaneleri araştırıyorum dogum icin uygun bir yer bulursaniz bana da yazin mutlaka

Ben de linaya gitmistim mine hanimi onermislerdi ama ona gidememistim neden fena degil dedin ki cok ilgilenmedi mi?

canım çok tatlı biri ama garantici mi bilmiyorum ilk gebeliğimde 5 haftalık gittim kanamam vardı düşsede üzülme hemen gebe kalabilirsin dedi 6. hafta gittim boş olabilir bebek yok dedi bir hafta ağladım haftaya gel dedi bebegin kalbi atmıyor kürtaj yapalım dedi evt bildi atmıyordu sonrasında prof gittim orda kürtaj olmadım ve testlerde bikaç eksiğim vardı o göremedi eşim göndermedi bir daha ama çok tatlı bir bayan

ikiside iyi olunca paramiz yetmio
Ayranimiz yok icmeye totomuzdan da kil aldirmiyoz heee

ikiside iyi olunca paramiz yetmio
Ayranimiz yok icmeye totomuzdan da kil aldirmiyoz heee

ayran meselesi değilde çokta uygun fiyata özel sağlık sigortamla ikisininde iyi olduğu bi yerde doğum yapabilirdim yanarım yanarım ona yanarım eşime diyorum acıbademde doğum 13.500tl diyor ki senin yerine onlar taşıyıp doğuracaksa olur veririm diyor adamda manyadı

o da ne demek düşerse düşsün üzülme hiç hoşuma gitmedi bak bu

adam hakli walla

zehra neşe kavak gittim sonra prof ssk geçmiyor 350 tl muayene param olsa valla hep ona giderim süpeer bir kadındı kürtajııda o yaptı çok para baydık ama olsun ilki tedaviyleydi onun sayesinde normal yolla gebe kaldım allah razı olsun

ya kızlar az önce epidural anestesizinin kan pıhtılaşması olanlarda kullanılmadığını öğrendim çok üzgünüm (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…