- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.281
canım o kadın çok yoğun ben çok araştırdım gitmeden önceokadar ki rüyamda doğum yaptım nagehan girdi:) ben günseli özdemire gidiyorum hem çok bilgili ilgili hem güler yüzlü tecrübeli 50 yaşında yani tavsiye ederim ben bikez ertelendi doğuma girmiş genelde hiç beklemiyorum
nisayı asla tavsiye etmem devletten kötü muayene 50 tl 5 dk ayakta konuşup postalarlar 2 saat bekelrsin asiye ise tavsiye edilen hiç gitme bikez gittim asla gitmem tek o kalsa önceki doktorum deryaydı nisada o da çok pinpirikli beni maf etti bıraktımevet canım öyleymiş banada arkadaşım tavsiye etti doğumunu orda yaptı çok bekliyorsun ama değerrr dedi ben o kadar sabırlı biri değilim günseli hanımı ve semaydı galiba sema hanımı duydum çok tavsiye ediliyor olmadı bi kerede günseli hanıma giderim bide nisa hastanesinde bi doktor var of yoruldum hastane hastane gezmekten bulamadım iyi bi hastane+doktor doktor iyi olsa hastane kötü hastane kötü olsa doktor uyuz allah sabır ver yarabbi
banu hn. benim ki çok memnunum senin ki hangisi :)Doktorunuz kim =) Bende Şişli Memorail'a gidiyorum
Bende başlarda kızıyordum sinirleniyordum, sonra benim başıma geldi, doktorum ara randevu verdi, kistik bir yapı (vücut dışında) oluşmuştu onu temizlemesi gerekti yaklaşık 40 dk falan sürdü işlem, benim yüzümden o gün bir sürü hastası beklemiş oldu..
canım benimki de geçmedi hala.sabah öğürerek uyanıyorum.dr sordum 16.haftada biter dedi.inssss ıple çekiyorum..Amana Allahım 13. haftadasın ve hala geçmedi mi bulantınben 11. haftadayım 12 den sonra bitecek diye ümit ediyordum offf yoksa ümitlerim suya mı düşecek
Ben luleburgazda oturuyorum Canim gorunmemis olabilir yada netlesmemis olabilir o nedenle 16. Haftada söyleyebilir sen nerdensinYa canim aramizda 3 gun var benim doktorum neden hic yorum yapmiyor ya sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun
nisayı asla tavsiye etmem devletten kötü muayene 50 tl 5 dk ayakta konuşup postalarlar 2 saat bekelrsin asiye ise tavsiye edilen hiç gitme bikez gittim asla gitmem tek o kalsa önceki doktorum deryaydı nisada o da çok pinpirikli beni maf etti bıraktım
Ben luleburgazda oturuyorum Canim gorunmemis olabilir yada netlesmemis olabilir o nedenle 16. Haftada söyleyebilir sen nerdensin
Canim memnun musun lokmam hekimdem. Bnde arastriyorum ankarada dogum dusunuyorumda. Onerdigin dktr var mi ordasincan lokman hekime gidiyorum canım ben hep muayene de 40 tl
banu hn. benim ki çok memnunum senin ki hangisi :)
Etlik elit kesim diye sanirim daha once de arkadaslar iki hastane arasinda fiyat farkı olduğunu söylemişlerdi. Hastaneler de bir acayip :)etlik lokman hekimde muayene 60 tl sincanda nasl 40 anlayamadm
Ben de linaya gitmistim mine hanimi onermislerdi ama ona gidememistim neden fena degil dedin ki cok ilgilenmedi mi?Kesinlikle katılyorum zübeyde hanımda oglumu dogurdum özel gibiydi dogumda çok iyi ama muayene berbat özele karar verdim linaya gitdim dun oglumun kontrollerinide orda yaptırmşdim ama bizm doktorumuz ayrılmş mıne hanıma gtdim fena degldi birde lokman hekime gidicem elif hanıma
canım çok tatlı biri ama garantici mi bilmiyorum ilk gebeliğimde 5 haftalık gittim kanamam vardı düşsede üzülme hemen gebe kalabilirsin dedi 6. hafta gittim boş olabilir bebek yok dedi bir hafta ağladım haftaya gel dedi bebegin kalbi atmıyor kürtaj yapalım dedi evt bildi atmıyordu sonrasında prof gittim orda kürtaj olmadım ve testlerde bikaç eksiğim vardı o göremedi eşim göndermedi bir daha ama çok tatlı bir bayanhadi ya gerçekten mi canım çok üzüldüm şimdi notlarıma baktım derya kanzagül isminde bi doktor çok erken bebek cinsiyet tahmini yapıyormuş (benim doktorum 16.haftdan önce yorum yapmam dedi) bu doktor 12. haftada söylüyormuş bende ona gideyim diyordum niye maf etti canım biraz antabilir misin
evet canım öyleymiş banada arkadaşım tavsiye etti doğumunu orda yaptı çok bekliyorsun ama değerrr dedi ben o kadar sabırlı biri değilim günseli hanımı ve semaydı galiba sema hanımı duydum çok tavsiye ediliyor olmadı bi kerede günseli hanıma giderim bide nisa hastanesinde bi doktor var of yoruldum hastane hastane gezmekten bulamadım iyi bi hastane+doktor doktor iyi olsa hastane kötü hastane kötü olsa doktor uyuz allah sabır ver yarabbi
ikiside iyi olunca paramiz yetmio
Ayranimiz yok icmeye totomuzdan da kil aldirmiyoz heee
canım çok tatlı biri ama garantici mi bilmiyorum ilk gebeliğimde 5 haftalık gittim kanamam vardı düşsede üzülme hemen gebe kalabilirsin dedi 6. hafta gittim boş olabilir bebek yok dedi bir hafta ağladım haftaya gel dedi bebegin kalbi atmıyor kürtaj yapalım dedi evt bildi atmıyordu sonrasında prof gittim orda kürtaj olmadım ve testlerde bikaç eksiğim vardı o göremedi eşim göndermedi bir daha ama çok tatlı bir bayan
ayran meselesi değilde çokta uygun fiyata özel sağlık sigortamla ikisininde iyi olduğu bi yerde doğum yapabilirdim yanarım yanarım ona yanarım eşime diyorum acıbademde doğum 13.500tl diyor ki senin yerine onlar taşıyıp doğuracaksa olur veririm diyor adamda manyadı
ya beni teskin etmeye uğraştı ama ifade yanlıştı tatile gidecektim kürtajı ol rahat git falan canımdan can gitti benimo da ne demek düşerse düşsün üzülme hiç hoşuma gitmedi bak bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?