2015 Temmuz Anneleri

kızlar sizle bişey paylaşmak istiyorum .. ben doğum izninden sonra
valla gelde doğumdan kazandığını başka şeylerde kaybedersin söyliyim bakınız ev kirası v.s.
benim de görümcem bodruma taşındı hamileliğini ve doğumunu orda acıbademde gerçekleştirdi .. ve de çok memnunn :) biraz sıkılıyorum diyor ama yinede memnun oralardan

bu bahsettiğim hastane bodrum acıbadem. yenidoğan ünitesi çok iyi. doktorum zaten hastanenin doktorlarından bu yüzden bildiğim kadarıyla doktora extra bir ödeme yapmicam. oda bu fiyatın içinde. yani ben öyle biliyorum değilmidir acaba

doğum ne kadar acaba canım?

Doğumu sormadım canım orda doğum düşünmediğim için... Dediğim gibi özel sigortanında bir limiti olduğundan tek kalemde yüksek mebla tutacak testler için gidiyorum ben Acıbadem'e ve hiçbir sorun yaşamadım. Normal randevu alıyorsun telefonla, en son hangi sigortayla geleceksiniz dediklerinde SGK diyorsun. Süreçte hiçbir fark yok bu arada ben özel sigortamla da gittim SGK kullanarakta... Sadece bazı doktorlar SGK anlaşmalı çalışmıyorlar, hani seçtiğin doktor öyleyse uyarırlar zaten...

benim gittiğim hastanede doktorlar ayrı ücret alıyor. birde hastanenin ücreti var ama orda işler nasıldır bilmem. belki doktor parası içinde verilen bir fiyattır bu. bir dahaki gittiğinde ona göre konuşursun sürpriz olmaz.

Bence hastaneyi beğeniyorsan 1 olumsuz tecrübe ile silme, bu dediğin benim başımada geldi Memorial'da, Amerikan'da. Doktorların acil operasyonlara girmeleri gerekebiliyor bazen ve o günler kaos oluyor o doktorda... Amerikanda direk başka güne aldılar, memorialdada saat 11 randevumu akşam 4 e aldılar 5:30 da anca muayene oldum... Sonuçta bir sürü hastaları var ve Allah korusun operasyonlar son dk kararı olabiliyor veya terslik olabiliyor...

bedidiko bu arada 125 lira ikili test ücreti avcilar hospitalda..

bisey sorim size 6 ocakta da eğitim araştırmada ikili teste gün vermislerdi ama iste vakti gecio diye yarin ozelde yaptircam yinede 6 sinda gitsem mi orda perinatoloji uzmani bakicak napsam iki defada ust uste gereksiz mi olurki

sonuçta 6 ocaktaki devlet değilmi. ücretsiz olcak. niye gitmeyesinki. hazır perinatoloji uzmanıda bakcakmış. kesin git bence. sağlamasını yapmış olursun.

C

canım bende k.örendeyim hangi hastaneye gidiyosun

Zübeyde hanıma gidiyordum ama memnun kalmadığımdan özele gitmeye karar verdim Turgut özala gideceğim bundan sonra. sen peki hangi hastaneye gidiosun. ben de yeni karar verdim. devlette sağolsunlar öyle bi ilgileniolar ki maşallahları var. her gidişimde sinirle döndüm.

sanırım tüm kadın doğumlar böyle.ben şişli memoriala gidiyorum hiç bir gidişimde zamanında giremedim hep aksamalar sezaryenler acil bişeyler çıkıyor ilk başlarda çok tepki gösterdim şikayet ettim .. sonra kendimi düşündüm acil bişey olsa sadece doktorumun bakmasını isterim tabiki.. bu durumu kabullendim biraz... izin günlerimde falan gidiyorumm

sen zaten iyi bi hastaneye gidiyorsun canım riskli durumunda yok atıl beye gitmene gerek yok bence boşa bir ton para verme derim yinede karar senin tabi.

ben bi arayıp sorayım sizede yazarım kızlar halkalı acıbademde doğum fiyatlarını.

ben memorial hizmet hastanesinede gittim kistlerim için oradaki doktorumunda acil doğumu çıkmıştı beklemiştim arada böyle beklemeler olağan üstü durumlar olabiliyor ama internetten okuduğum kadarıyla medipol mega her zaman yoğun ve her zaman acil doğumlar varmış bu sitede de topiği var zaten girip okuyabilirsiniz kızlar herkes yoğunluğundan şikayetçi

bence sen 6 ocaktakinede git çünkü hospitalda senin bebeğinin ensesini kalın ölçeceklerine eminim!!! başka türlü nasıl para tırtıklayacaklar dimi ama araştırmaya git bebeğinin sağlıklı olduğunu gör canım

Doktorunuz kim =) Bende Şişli Memorail'a gidiyorum
Bende başlarda kızıyordum sinirleniyordum, sonra benim başıma geldi, doktorum ara randevu verdi, kistik bir yapı (vücut dışında) oluşmuştu onu temizlemesi gerekti yaklaşık 40 dk falan sürdü işlem, benim yüzümden o gün bir sürü hastası beklemiş oldu..

canım o kadın çok yoğun ben çok araştırdım gitmeden önceokadar ki rüyamda doğum yaptım nagehan girdi:) ben günseli özdemire gidiyorum hem çok bilgili ilgili hem güler yüzlü tecrübeli 50 yaşında yani tavsiye ederim ben bikez ertelendi doğuma girmiş genelde hiç beklemiyorum

Kesinlikle katılyorum zübeyde hanımda oglumu dogurdum özel gibiydi dogumda çok iyi ama muayene berbat özele karar verdim linaya gitdim dun oglumun kontrollerinide orda yaptırmşdim ama bizm doktorumuz ayrılmş mıne hanıma gtdim fena degldi birde lokman hekime gidicem elif hanıma

Kadin doğumun dogasinda var beklemek yarin öbür gün biz acil doguma gidicez ve doktor bizim icin diger hastalari bekleticek
helede tecrubeli ve tutulan bi doktorsa beklemek kacinilmaz oluyo ister istemez.. tercih meselesi tabii ama uzun bekleme suresinden dolayi doktoru begendiysem hemen silmem ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…