- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.261
ayyy anladım bile avcılar hospital olduğunu kaç para vericen şimdiden sölim fazladan para almak için yanlış ölçüm yapabilirler sakın kafana takma ve olumsuz sonuca takılma
benim de görümcem bodruma taşındı hamileliğini ve doğumunu orda acıbademde gerçekleştirdi .. ve de çok memnunn :) biraz sıkılıyorum diyor ama yinede memnun oralardanvalla gelde doğumdan kazandığını başka şeylerde kaybedersin söyliyim bakınız ev kirası v.s.
fiyat çok uygun bence. doktoruda iyi olduktan sonra.doktorlar doğum ücreti ne kadar alıyor acaba? birde ne olur ne olmaz yenidoğan yoğun bakımı olan ve çocuk doktorlarıda iyi olan hastaneler seçmek lazım. doğurduğunuz gün işin içine birde çocuk doktoru girecek ki en önemli şeylerden biri. hastane seçerken bunuda dikkate almak lazım
doğum ne kadar acaba canım?
canım bende k.örendeyim hangi hastaneye gidiyosunya orası bana çok uzak ya tüüh keçiörendeyim ben
bu bahsettiğim hastane bodrum acıbadem. yenidoğan ünitesi çok iyi. doktorum zaten hastanenin doktorlarından bu yüzden bildiğim kadarıyla doktora extra bir ödeme yapmicam. oda bu fiyatın içinde. yani ben öyle biliyorum değilmidir acaba
evet canım ilk bebeğimden önce gitmiştim nagehan kayaya gittim. hastane çok güzel çok nezih temiz mis gibi. ama çok yoğun kimin eli kimin cebinde. başımdan geçen olayı anlatayım ben muayene için aradım iki hafta sonra salı günü saat 11 e randevu verdiler tamam dedim çok iyi doktor bişe olmaz 2 hafta beklerim nasıl olsa aciliyetim yok sadece kistlerime bakacak neyse randevuya bi gün kala pazartesi günü aradılar işte nagehan hanım doğumda olacak sizin randevuyu 1.30 a alabilir misiniz olur dedim o kadar bekledim bişey olmaz neyse gittim saat 1 de hastanedeydim bekle babam bekle kapılarının önü hasta yığılı tam 3 saat bekledikten sonra beni 5 dk da muayene etti bu mudur dedim ya ilgili sorulara cevap veren bi doktor ama ben o kadar yoğunluğa bekleyemeye gelemem açıkcası. o yüzdende artık devam etmiyorum.
bedidiko bu arada 125 lira ikili test ücreti avcilar hospitalda..
bisey sorim size 6 ocakta da eğitim araştırmada ikili teste gün vermislerdi ama iste vakti gecio diye yarin ozelde yaptircam yinede 6 sinda gitsem mi orda perinatoloji uzmani bakicak napsam iki defada ust uste gereksiz mi olurki
C
canım bende k.örendeyim hangi hastaneye gidiyosun
Bence hastaneyi beğeniyorsan 1 olumsuz tecrübe ile silme, bu dediğin benim başımada geldi Memorial'da, Amerikan'da. Doktorların acil operasyonlara girmeleri gerekebiliyor bazen ve o günler kaos oluyor o doktorda... Amerikanda direk başka güne aldılar, memorialdada saat 11 randevumu akşam 4 e aldılar 5:30 da anca muayene oldum... Sonuçta bir sürü hastaları var ve Allah korusun operasyonlar son dk kararı olabiliyor veya terslik olabiliyor...
etlik lokman hekimde muayene 60 tl sincanda nasl 40 anlayamadmsincan lokman hekime gidiyorum canım ben hep muayene de 40 tl
Çoook teşekkür ederim canım, sizinkilerde öyledir şimdi =)
Evet işte riskli durumu olanlar genelde Atıl Bey'e gidiyormuş... Bilemedim acaba alsam mı randevu yoksa abartmadan Memorial'da olan profesöremi gitsem o da iyiymiş baya. Bakalım karar vericem artık...
Doğumu sormadım canım orda doğum düşünmediğim için... Dediğim gibi özel sigortanında bir limiti olduğundan tek kalemde yüksek mebla tutacak testler için gidiyorum ben Acıbadem'e ve hiçbir sorun yaşamadım. Normal randevu alıyorsun telefonla, en son hangi sigortayla geleceksiniz dediklerinde SGK diyorsun. Süreçte hiçbir fark yok bu arada ben özel sigortamla da gittim SGK kullanarakta... Sadece bazı doktorlar SGK anlaşmalı çalışmıyorlar, hani seçtiğin doktor öyleyse uyarırlar zaten...
sen zaten iyi bi hastaneye gidiyorsun canım riskli durumunda yok atıl beye gitmene gerek yok bence boşa bir ton para verme derim yinede karar senin tabi.Bence hastaneyi beğeniyorsan 1 olumsuz tecrübe ile silme, bu dediğin benim başımada geldi Memorial'da, Amerikan'da. Doktorların acil operasyonlara girmeleri gerekebiliyor bazen ve o günler kaos oluyor o doktorda... Amerikanda direk başka güne aldılar, memorialdada saat 11 randevumu akşam 4 e aldılar 5:30 da anca muayene oldum... Sonuçta bir sürü hastaları var ve Allah korusun operasyonlar son dk kararı olabiliyor veya terslik olabiliyor...
etlik lokman hekimde muayene 60 tl sincanda nasl 40 anlayamadmsincan lokman hekime gidiyorum canım ben hep muayene de 40 tl
özeldekiler tıpışlasın yaaaİstanbul Valisinin açıklaması yazıyor gazetenin birinde.
Hem tüm okullara, hemde kamuda çalışan engelli personel ile hamilelere yarın tatil.
bedidiko bu arada 125 lira ikili test ücreti avcilar hospitalda..
bisey sorim size 6 ocakta da eğitim araştırmada ikili teste gün vermislerdi ama iste vakti gecio diye yarin ozelde yaptircam yinede 6 sinda gitsem mi orda perinatoloji uzmani bakicak napsam iki defada ust uste gereksiz mi olurki
sanırım tüm kadın doğumlar böyle.ben şişli memoriala gidiyorum hiç bir gidişimde zamanında giremedim hep aksamalar sezaryenler acil bişeyler çıkıyor ilk başlarda çok tepki gösterdim şikayet ettim .. sonra kendimi düşündüm acil bişey olsa sadece doktorumun bakmasını isterim tabiki.. bu durumu kabullendim biraz... izin günlerimde falan gidiyorumm
canım o kadın çok yoğun ben çok araştırdım gitmeden önceokadar ki rüyamda doğum yaptım nagehan girdi:) ben günseli özdemire gidiyorum hem çok bilgili ilgili hem güler yüzlü tecrübeli 50 yaşında yani tavsiye ederim ben bikez ertelendi doğuma girmiş genelde hiç beklemiyorumevet canım ilk bebeğimden önce gitmiştim nagehan kayaya gittim. hastane çok güzel çok nezih temiz mis gibi. ama çok yoğun kimin eli kimin cebinde. başımdan geçen olayı anlatayım ben muayene için aradım iki hafta sonra salı günü saat 11 e randevu verdiler tamam dedim çok iyi doktor bişe olmaz 2 hafta beklerim nasıl olsa aciliyetim yok sadece kistlerime bakacak neyse randevuya bi gün kala pazartesi günü aradılar işte nagehan hanım doğumda olacak sizin randevuyu 1.30 a alabilir misiniz olur dedim o kadar bekledim bişey olmaz neyse gittim saat 1 de hastanedeydim bekle babam bekle kapılarının önü hasta yığılı tam 3 saat bekledikten sonra beni 5 dk da muayene etti bu mudur dedim ya ilgili sorulara cevap veren bi doktor ama ben o kadar yoğunluğa bekleyemeye gelemem açıkcası. o yüzdende artık devam etmiyorum.
Kesinlikle katılyorum zübeyde hanımda oglumu dogurdum özel gibiydi dogumda çok iyi ama muayene berbat özele karar verdim linaya gitdim dun oglumun kontrollerinide orda yaptırmşdim ama bizm doktorumuz ayrılmş mıne hanıma gtdim fena degldi birde lokman hekime gidicem elif hanımaZübeyde hanıma gidiyordum ama memnun kalmadığımdan özele gitmeye karar verdim Turgut özala gideceğim bundan sonra. sen peki hangi hastaneye gidiosun. ben de yeni karar verdim. devlette sağolsunlar öyle bi ilgileniolar ki maşallahları var. her gidişimde sinirle döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?