- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.201
Okullarda tatil yarın. İstanbuldayım evet cnm.Okullar mı tatil?? İstanbulda mısın
Düşün arkadaş yaptırmış. Ben gittim sordum bana başka dediler.Ola
Olabilir canim, doktorun once enseyi olcmesi gerekiyor ayni gun kan vereceksin diyolar baska doktorun olcumunumkabul etmedikleri doktorada muayene ettiriuolardir, ayrica kafalarina gore rakam verdilerinide dusunuyorum ben de bahceli evler medicalparkta gebelik testi yaptirmak icin gittim doktor ucreti almamizmlazim ya da sgksiz yapabiliriz dediler her halukarda 100 kisir oluyodu, ozel degil mi sonicta hepsi para almaya bakiyorlar
Yarında valilik tarafından izinliyiz cnm :)Memur bacilaaaaarrr cuma tatilll idari izinliyiz hepimizzzEki Görüntüle 1356185 Eki Görüntüle 1356185
Evet cnm, yarında cuma da izinliyiz.kamu personeli hamileler yarın izinli mi?
Evet cnm, yarında cuma da izinliyiz.
Biraz acik goz olmak lazim o Zaman ne alirsak kardir mantigiyla bakiyo bunhastanelerDüşün arkadaş yaptırmış. Ben gittim sordum bana başka dediler.
Birde aklıma gelmişken ben pazar günü doğa ile konuştuğumda 100 test 25 doktor toplam 125 tl dediler.
ÇArşamba gittim yaptırmaya muhasebedeki kız 150 dedi. Olmaz dedim pazar günü konuştum bugün gelmemi söylediler fiyat bu diye doktorun katına çıktım. Orada işlem yaptılar. 25 doktor 100 teste verdim. Belkide bulduk yolalım diyorlar
Amannn da ne super bir haber bebis diyodur anneme ne oldu ucmaya basladi sevincten:))Okullarda tatil yarın. İstanbuldayım evet cnm.
şanslısın canım zaten bodrumda yaşayan insanlar olarak diğer herşeye çok para ödüyorsunuz bari hastaneye daha az ödersin
Cok kotuyum ya diger adi silims mi ne deniomus
Bende çok sevindirik oldumay çok mutlu oldum.
Bebişimin şansına diyorum.Amannn da ne super bir haber bebis diyodur anneme ne oldu ucmaya basladi sevincten:))
Bence herkes birbirini fiyatlar konusunda ikaz etsin. Eğer arkadaşım bana daha ucuza yaptırabileceğimi söylemese kuzu kuzu 250 verecektim. Araştırmak lazım her şeyi bu vicdansızlar bizim zzaafımızı kullanıyorlar maalesefBiraz acik goz olmak lazim o Zaman ne alirsak kardir mantigiyla bakiyo bunhastaneler
Ben şimdi öğrendim yanımdaki arkadaş izin almış mecbur geleceğimBende çok sevindirik oldum
Evet cnm, yarında cuma da izinliyiz.
Bahcesehir acibademde uyduruk bi enjeksiyona 25 lira verdim beee daha kapisindan gecmem ayak basti parasi alirlar diyee
inşaallah canım valla kusmak o kadar normal bişey gibi gelmeye başladı ki artık hep böyle yaşayacakmışım gibi geliyor :) işten eve gider gitmez lavaboya koşuyorum kusup mutfağa gidip yemek yapıyorumUmudunu kaybetme ben biraz üşüttüm galiba hapşırıyorum arada ondan artmış olabilir doktor onikinci hafta bulantı genelde pik yapar sonra yavaş yavaş geçer ama enfeksiyon olursa artar demişti hayırlısıyla kurtulacağız bulantıdan hamileliğin tadını çıkaracağız İnşallah
bana zaten başka doktor senin çocuğun olmaz boşuna uğraşma git direk tüp bebek yap dedi bende zaten olmaz sigorta yaptırım 1 sene sonra hamile kalırım dedim hamile kalamıcam diye korunmuyordukta süpriz yaptı bebeğim hayırlısı böyleymiş bakalım :)
ben günde üç kere kusuyordum şimdi teke düştü diye seviniyorum bir aydır mütemadiyen kusuyorum gerçekten Allah yardımcımız olsunbende kilo değilde söyle bi etkisi oldu ben decaviti normalde sabah kahvaltıdan sonra alıyordum ama geçen gün unuttuğum için akşam yatmadan önce içtim ve tyattım koca geceyi ve dünü kusarak ölü gibi geçirdim ilaçtan mı artık yoksa hiç kusmuyorum falan diyordum da nazar mı değdirdim kendime bilmiyorum ama arkadaşlar tek diyebileceim hamileliğinin uzun bi zamnında kusanlara allah yardımcı olsun bikaç kere çıkardım ama öyle birşey yok ya gerçekten allahım sen onlara yardımcı ol diye sürekli dua ettim gerçekten zormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?