2015 Temmuz Anneleri

Düşün arkadaş yaptırmış. Ben gittim sordum bana başka dediler.
Birde aklıma gelmişken ben pazar günü doğa ile konuştuğumda 100 test 25 doktor toplam 125 tl dediler.
ÇArşamba gittim yaptırmaya muhasebedeki kız 150 dedi. Olmaz dedim pazar günü konuştum bugün gelmemi söylediler fiyat bu diye doktorun katına çıktım. Orada işlem yaptılar. 25 doktor 100 teste verdim. Belkide bulduk yolalım diyorlar

Biraz acik goz olmak lazim o Zaman ne alirsak kardir mantigiyla bakiyo bunhastaneler

şanslısın canım zaten bodrumda yaşayan insanlar olarak diğer herşeye çok para ödüyorsunuz bari hastaneye daha az ödersin

ayy evet yaa burdaki özel hastanelerin hiçbirinde anlaşma yoktu. hepside çok pahalıydı. ya devlete gitcen o rezilliği çekcen yada parayı bayılcan seçeneğin yoktu. bu şimdi süpper oldu.
Cok kotuyum ya diger adi silims mi ne deniomus

iğneyle girip plesantadan parça alıyolar küçücük. amniyosentezde iğneyle girip bebeğin suyunda alıyorlar. farkı bu. ama amniyosentez 15. haftada falan yapılıyor. bu 12. haftada yapılabiliyor. o zamana kadar bekleyip stres yapma diye bunu önermiştir doktorun. korkma sakın amniyosentezden daha riskli değil. daha öncede dediğim gibi risk olayı tamamen uygulamayı yapan doktorun tecrübesiyle alakalı. çok araştır iyi bir doktor seç. allahın izniyle bişeycik olmaz. iyi haberlerini bekliyoruz.

Biraz acik goz olmak lazim o Zaman ne alirsak kardir mantigiyla bakiyo bunhastaneler
Bence herkes birbirini fiyatlar konusunda ikaz etsin. Eğer arkadaşım bana daha ucuza yaptırabileceğimi söylemese kuzu kuzu 250 verecektim. Araştırmak lazım her şeyi bu vicdansızlar bizim zzaafımızı kullanıyorlar maalesef
Bende çok sevindirik oldum
Ben şimdi öğrendim yanımdaki arkadaş izin almış mecbur geleceğim

Bahcesehir acibademde uyduruk bi enjeksiyona 25 lira verdim beee daha kapisindan gecmem ayak basti parasi alirlar diyee

deli yaaa valla benimde ilk defa şans yüzüme güldü. daha önce bodrumda hiçbir özel hastanenin sgk anlaşması yoktu ve hepside çok pahalıydı. ya devlete gidip rezil olacan ya da özele gidip deli gibi para bayılacan. şansıma kasım ayında acıbadem sgk ile anlaşma yaptı. ben 5 kasımda hamile olduğumu öğrendim. o gün birde baktım her yerde acıbademin sgk ile anlaşma yaptığını yazan billboardlar. allahım dedim çok büyüksün kısmetiyle geliyo bizim sıpa

inşaallah canım valla kusmak o kadar normal bişey gibi gelmeye başladı ki artık hep böyle yaşayacakmışım gibi geliyor :) işten eve gider gitmez lavaboya koşuyorum kusup mutfağa gidip yemek yapıyorum

imkansız diye birşey yok kuzum rabbim ol dedikten sonra olur

ben günde üç kere kusuyordum şimdi teke düştü diye seviniyorum bir aydır mütemadiyen kusuyorum gerçekten Allah yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…