2015 Temmuz Anneleri

canım bende yengeç balık harıç hanisi olursa olsun dedim.korktugum basıma geldi.yengec olucak sanırım.yengecler cok duygusal oluyo.hayırlı sağlıklı olsunda yınede..

Dogumda kesinlikle zubeyde hanıma gidicem ilkinden tecrube çok memnun kaldım linada şükran hanım wardı ilk bebegme oraya gidiyodum ayrlmş malesef mine hanım ilgiliydi akşam gitdim tam yorgunluk halinde ultrasonda çok ilgili degldi 2 li test diye gitdim 5 dk bile bakmadı ama odasında konuştu anlatdı epeyce

Kızlar yorumlarınızı ağzım açık okudum valla hastane hastane doktor doktor geziyorsunuz tercih yapiyorsunuz cok guzel benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ben Londra'da yaşıyorum burda hastane hastane doktor doktor gezme diye bişey yok doktor seçimi yok sağlık ocagina gidiyosun sana yakın hastaneleri söylüyor en fazla iki hastane oluyor zaten arasından birini seçiyorsun ve hamileliğin boyunca sadece 3 kez hastaneye gidiyorsun ilk hamile kaldiginda gidiyosun 11-14 haftanda gidiyosun birde 20 haftalikken gidiyosun eğer doktor varsa doktor bakıyor yoksa hemsireler bakıyor 20. Haftandan sonra ultrasyon yasak sağlık ocagina ebeye gidiyosun karnını mezurayla ölçüyor vs. ve doğum zamanı sancin gelincede hastaneye doğuma gidiyosun.. ben 12 haftalık hamileyim en son 7 haftalikken hastaneye gittim haftaya ultrasyon randevum var ve 20. Haftaya kadar hastane ultrasyon yok en son 20 haftalikken gidiyorsun sistem böyle.. Kızlar herşeyi çok fazla incelemekte iyi değil stres yapıp bebislerimize zarar veriyoruz Allâh korusun.. Herkese hayırlı doğumlar

ya kızlar az önce epidural anestesizinin kan pıhtılaşması olanlarda kullanılmadığını öğrendim çok üzgünüm (((
ya öylemiymişş , benim doktorum hiç sormadı gerçi bende istemedim , demek sebebi varmış ,, bence genel anestezi daha ii :)

ya öylemiymişş , benim doktorum hiç sormadı gerçi bende istemedim , demek sebebi varmış ,, bence genel anestezi daha ii :)

ya normal doğumda da epidural yapıyorlar ama o hakkımıda kaybettim genel anestezi iyi mi canım ben ayılırken çok şaçmalanıyor diye biliyorum benim kayınvalidem biraz fena başımdan ayrılmaz bide yanlış bişeyler söylersem sürekli dalga geçer ve herkese anlatır diye hiç ama hiç istemiyorum çok üzüldüm ya oturdum ağlıyorum

Yusuf suresını cok duydum bebeğin hem güzel hemde güzel ahlaklı olması içinmiş.ben arapcasını bılmıyorum.turkçesını okusam bide başka hangı dualar okunuyo hamileyken bilginiz varmı

canım ayılırken aklına tek gelen şey bebeğin oluyorr ,, ilk doğumda oğlum nerde , oğlumu görcem demiştim , çok iyide hatırlıyorum , kızımda ayılırkende hemşireler konuşturmadı bile yorma kendini dediler süreklii ,, ve oksijen takılıydı agzımda odaya gelirken ,, oksijen takılı olduğu için daha çabuk kendime geldim , ve ayılana kadarda odaya kimseyi almadılar , sadece bir kişi o da en yakın anne oluyor , sen böyle şeyleri dert etme kendine şimdiden bence ,, aklında biliçaltı oluşturma ,, kızıma özel göztepe hastanesinde doğum yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım ,, ekip çok profesyonel , 3 saatte kaldırdılar beni , yine o hastaneyi istiyorum .

Allah iyisini bilir tatlım çok sağol yapacağımız tek şey tevekkül edip beklemek elden başka bir şey gelmiyor rabbim en hayırlısını versin hakkımızda
Canim benimkiler birer hafta arayla olustu aralarinda 4 gun vardi kalp atimlarinda.Belki senin miniginde surpriz yapar sana.Rabbimden hayirlisini dilerim senin icin.

Bilmiyorum ki orda gültekin beye iyi demişler ben Ruhnazla devam edeeyim diyorum benim yengeme normal doğum yaptırdı bence illa sezeryan yapmaya çalışmıyor ama hangisinin cerrahisi en iyi bilemiyorum Ali yanik ozel muayenehanesine gittim kesin sezeryan olur bu dedi ruhnaz hanim takip edelim bende de ayni durum olmustu normal de olabilir dedi ve genel olarak bilgi verme ve rahatlatma acisindan cok memnun kaldim ruhnaz hanimdan ama dkkisi kotu diyorlar ben de korkuyorjm acikcasi sezeryan olmam gerekirse diye sizin sikintili bir durum yoksa Ruhnaz tavsiye ederim

ayyy canım yaa bende ruhnaz hanım için hiç iyi şeyler duymadım ama bilmiyorum yaa annem gitmiş ona hiç memnun değilmiş banada nadir beyi söylediler özel olarak devlette de yine herkesten duyduğum levent bey ve sultan hanım ama çok kararsızım bakalım ne olacak merak ediyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık :)

Canımızı sıkacak bir sürü şey buluruz.
Bende sırf bu sbeple özelde doğum yapmak istiyorum ama sanırım bakanlık sezeryanı zorunlu olmadıkça yaptırmayacak gibi açıklamalar vardı.
Ama zaten zorunlu gostermek onlar için sıkıntı olmuyor diye korkuyor insan siz kimi tavsiye edersiniz

Cnm bizde dusunuyoruzkı Avrupa sonuçta daha iyi imkanlar olur diye ama peki londrada ozel hastane var mı? Sistem onlardada mı aynı?

Hangi ilçedesin canım geçici görevlerden falanbildiğim bi ilçeyse fikir verebilirim belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…