- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.301
canım bende yengeç balık harıç hanisi olursa olsun dedim.korktugum basıma geldi.yengec olucak sanırım.yengecler cok duygusal oluyo.hayırlı sağlıklı olsunda yınede..22 haziran-23 temmuz arasında oluyor. bende yengeç burcuyum çok evcimendir yengeç. evine bağlıdır ve annesine çok düşkündür. birde mutfağa ilgisi vardır. benim bebişim aslan olabilir belki ama ben yengeç olsun çok istiyorum :)
Allah razi olsun saol dualarinizi eksik etmeyin ne olurBaskentlim ozelikle senin icin kayit oldum. Allah yardimcin olsun
Dogumda kesinlikle zubeyde hanıma gidicem ilkinden tecrube çok memnun kaldım linada şükran hanım wardı ilk bebegme oraya gidiyodum ayrlmş malesef mine hanım ilgiliydi akşam gitdim tam yorgunluk halinde ultrasonda çok ilgili degldi 2 li test diye gitdim 5 dk bile bakmadı ama odasında konuştu anlatdı epeyceEtlik elit kesim diye sanirim daha once de arkadaslar iki hastane arasinda fiyat farkı olduğunu söylemişlerdi. Hastaneler de bir acayip :)
Bu arada ben de kecioren ve cevresindeki hastaneleri araştırıyorum dogum icin uygun bir yer bulursaniz bana da yazin mutlaka
Ben de linaya gitmistim mine hanimi onermislerdi ama ona gidememistim neden fena degil dedin ki cok ilgilenmedi mi?
ya öylemiymişş , benim doktorum hiç sormadı gerçi bende istemedim , demek sebebi varmış ,, bence genel anestezi daha ii :)ya kızlar az önce epidural anestesizinin kan pıhtılaşması olanlarda kullanılmadığını öğrendim çok üzgünüm(((
aynen canım ya bende aşermek ıstıyorum.bulantılardan fırsat olmuyo maleseffffben de hemen hemen hiçbişey aşermedim ben de istiyorum aslında bi de ilk aylarda olur diyolar aşerme iştahımız açılınca aşerir miyiz ki acaba bişiler.Biraz bu durumun keyfini de sürmek lazım canım di mi
ya öylemiymişş , benim doktorum hiç sormadı gerçi bende istemedim , demek sebebi varmış ,, bence genel anestezi daha ii :)
Yusuf suresını cok duydum bebeğin hem güzel hemde güzel ahlaklı olması içinmiş.ben arapcasını bılmıyorum.turkçesını okusam bide başka hangı dualar okunuyo hamileyken bilginiz varmıkızlar çok iyi geldiniz teşekkür ederim ağlama krizim geçti çok şükür.Şimdi ben bebişlerimiz için meryem ve yusuf surelerini okumaya gidiyorum sizde küçük kuzumla beni dualarınızdan unutmayın görüşürüzzzzz
canım ayılırken aklına tek gelen şey bebeğin oluyorr ,, ilk doğumda oğlum nerde , oğlumu görcem demiştim , çok iyide hatırlıyorum , kızımda ayılırkende hemşireler konuşturmadı bile yorma kendini dediler süreklii ,, ve oksijen takılıydı agzımda odaya gelirken ,, oksijen takılı olduğu için daha çabuk kendime geldim , ve ayılana kadarda odaya kimseyi almadılar , sadece bir kişi o da en yakın anne oluyor , sen böyle şeyleri dert etme kendine şimdiden bence ,, aklında biliçaltı oluşturma ,, kızıma özel göztepe hastanesinde doğum yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım ,, ekip çok profesyonel , 3 saatte kaldırdılar beni , yine o hastaneyi istiyorum .ya normal doğumda da epidural yapıyorlar ama o hakkımıda kaybettimgenel anestezi iyi mi canım ben ayılırken çok şaçmalanıyor diye biliyorum benim kayınvalidem biraz fena başımdan ayrılmaz bide yanlış bişeyler söylersem sürekli dalga geçer ve herkese anlatır diye hiç ama hiç istemiyorum çok üzüldüm ya oturdum ağlıyorum
Canim benimkiler birer hafta arayla olustu aralarinda 4 gun vardi kalp atimlarinda.Belki senin miniginde surpriz yapar sana.Rabbimden hayirlisini dilerim senin icin.Allah iyisini bilir tatlım çok sağol yapacağımız tek şey tevekkül edip beklemek elden başka bir şey gelmiyor rabbim en hayırlısını versin hakkımızda
canım banada atabilirmisin???attım canım özelden. sayfada da paylaştım ordan bakmak isteyenede bakabilir ama gerilerde kalıyor. aklıma geldikçe bakayım diyenlere özel mesajda atabilirim
Bilmiyorum ki orda gültekin beye iyi demişler ben Ruhnazla devam edeeyim diyorum benim yengeme normal doğum yaptırdı bence illa sezeryan yapmaya çalışmıyor ama hangisinin cerrahisi en iyi bilemiyorum Ali yanik ozel muayenehanesine gittim kesin sezeryan olur bu dedi ruhnaz hanim takip edelim bende de ayni durum olmustu normal de olabilir dedi ve genel olarak bilgi verme ve rahatlatma acisindan cok memnun kaldim ruhnaz hanimdan ama dkkisi kotu diyorlar ben de korkuyorjm acikcasi sezeryan olmam gerekirse diye sizin sikintili bir durum yoksa Ruhnaz tavsiye ederimcanım yaa biz bu doktor ve hastane işini ne yapacağız çok moralim bozuluyor şimdiede burda bişe buldum ona sıkıldım ne yapıcan şaşırdım resmenhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...yapmis-olanlar-kimi-tavsiye-edersiniz.529165/
ayyy canım yaa bende ruhnaz hanım için hiç iyi şeyler duymadım ama bilmiyorum yaa annem gitmiş ona hiç memnun değilmiş banada nadir beyi söylediler özel olarak devlette de yine herkesten duyduğum levent bey ve sultan hanım ama çok kararsızım bakalım ne olacak merak ediyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık :)Bilmiyorum ki orda gültekin beye iyi demişler ben Ruhnazla devam edeeyim diyorum benim yengeme normal doğum yaptırdı bence illa sezeryan yapmaya çalışmıyor ama hangisinin cerrahisi en iyi bilemiyorum Ali yanik ozel muayenehanesine gittim kesin sezeryan olur bu dedi ruhnaz hanim takip edelim bende de ayni durum olmustu normal de olabilir dedi ve genel olarak bilgi verme ve rahatlatma acisindan cok memnun kaldim ruhnaz hanimdan ama dkkisi kotu diyorlar ben de korkuyorjm acikcasi sezeryan olmam gerekirse diye sizin sikintili bir durum yoksa Ruhnaz tavsiye ederim
Su an bebegınız iyi dı mı? Doktorun dediğine bak kurtajı ol rahat git tatıleymıs. Ondan sonra insan kendine gelebilir mı kolay kolay sanki.ya beni teskin etmeye uğraştı ama ifade yanlıştı tatile gidecektim kürtajı ol rahat git falan canımdan can gitti benim
Kızlar yorumlarınızı ağzım açık okudum valla hastane hastane doktor doktor geziyorsunuz tercih yapiyorsunuz cok guzel benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ben Londra'da yaşıyorum burda hastane hastane doktor doktor gezme diye bişey yok doktor seçimi yok sağlık ocagina gidiyosun sana yakın hastaneleri söylüyor en fazla iki hastane oluyor zaten arasından birini seçiyorsun ve hamileliğin boyunca sadece 3 kez hastaneye gidiyorsun ilk hamile kaldiginda gidiyosun 11-14 haftanda gidiyosun birde 20 haftalikken gidiyosun eğer doktor varsa doktor bakıyor yoksa hemsireler bakıyor 20. Haftandan sonra ultrasyon yasak sağlık ocagina ebeye gidiyosun karnını mezurayla ölçüyor vs. ve doğum zamanı sancin gelincede hastaneye doğuma gidiyosun.. ben 12 haftalık hamileyim en son 7 haftalikken hastaneye gittim haftaya ultrasyon raşidi
Canım yaZdıklarını hayretle okudum , ingilizlere de mi böyle? Hani birde Avrupa da insan çok değerli derlerdi, ekonomik olsun diye mi böyle?misal yine de gitmek istesen çok mu pahalı? Bebeğe zararlı olsa bizde son ay en az haftada bir gidiyorsun ,ama zarar olan duymadık Allah yardımcınız olsun canım, evler nasıl orda kiralar büyüklük , ya da sebze meyve, Et'in tavuğun tadı da farklı diye duymuştum, siz yerleşikmisiniz cankm. Çok sordum ama ben yurtdışını çok merak ediyorum , iki yakamız bir araya gelmedi ki bir türlü,gidip görelim, başka ülkeler , inş bize de nasip olur bir gün
Ama zaten zorunlu gostermek onlar için sıkıntı olmuyor diye korkuyor insan siz kimi tavsiye edersinizCanımızı sıkacak bir sürü şey buluruz.
Bende sırf bu sbeple özelde doğum yapmak istiyorum ama sanırım bakanlık sezeryanı zorunlu olmadıkça yaptırmayacak gibi açıklamalar vardı.
Cnm bizde dusunuyoruzkı Avrupa sonuçta daha iyi imkanlar olur diye amaKızlar yorumlarınızı ağzım açık okudum valla hastane hastane doktor doktor geziyorsunuz tercih yapiyorsunuz cok guzel benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ben Londra'da yaşıyorum burda hastane hastane doktor doktor gezme diye bişey yok doktor seçimi yok sağlık ocagina gidiyosun sana yakın hastaneleri söylüyor en fazla iki hastane oluyor zaten arasından birini seçiyorsun ve hamileliğin boyunca sadece 3 kez hastaneye gidiyorsun ilk hamile kaldiginda gidiyosun 11-14 haftanda gidiyosun birde 20 haftalikken gidiyosun eğer doktor varsa doktor bakıyor yoksa hemsireler bakıyor 20. Haftandan sonra ultrasyon yasak sağlık ocagina ebeye gidiyosun karnını mezurayla ölçüyor vs. ve doğum zamanı sancin gelincede hastaneye doğuma gidiyosun.. ben 12 haftalık hamileyim en son 7 haftalikken hastaneye gittim haftaya ultrasyon randevum var ve 20. Haftaya kadar hastane ultrasyon yok en son 20 haftalikken gidiyorsun sistem böyle.. Kızlar herşeyi çok fazla incelemekte iyi değil stres yapıp bebislerimize zarar veriyoruz Allâh korusun.. Herkese hayırlı doğumlar
Hangi ilçedesin canım geçici görevlerden falanbildiğim bi ilçeyse fikir verebilirim belkiayy yaptırmasınlar ya ben inşallah bi sorun çıkmaz sorun olmadığı sürece kesinlikle sezeryan istemiyorum . eşimin işinden dolayı ilçedeyiz şuanda burda ilk doğumları yaptırmıyorlarmış ve bende istemiyorum zaten burda tek kadın doğum doktoru var .bir defa devlete gittim doğru düzgün ilgilenmedi bile dedikleri gibi 10 kişi birden içerde ben kalkmadan üzerimi düzeltmeden birisini yolladı içeri doktor çok iyi olsada işleri çok zor hasta çok fazlaözel istiyorum ondada böyle şeyleri duyup gördükçe korkuyorum doktor bulamadım daha
canım ıstanbulda ne kadar fıyatlarbu fiyatlar istanbulda imkansız canım ben bodruma taşınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?