2015 Temmuz Anneleri

D Dila86 Canım fiyatla ücretle alakasi yok hastaneye 3 kez gidiyosun sistem böyle 20. haftadan sonra ultrasyon yasak eğer sağlık ocagindaki ebeler gerek görürse hastaneye gönderirler..

Türkiye'de gibi sebze meyve var hepsi mevcut ama lezzeti yok et tavuk alıyorsun hiç tadı yok.. Ama zamanla sebze ve meyvelere alışıyorsun damak tadın alışıyor... ben hala tavuk et çok zor yiyorum..
Ingilterenin sağlık sistemi berbat ama Almanya Türkiye gibi her ay ultrasyon var..
Ingilterede hastaneler berbat burda turkler hiç hastaneye gittiklerini görmedim ben bi tanıdığımız var 1 senedir adet olmuyorum diyor hastaneye gitmiyor gidince bişey yapmıyorlar anlamiyolar diyor..

Kiralar çok pahalı ben bir yıldır buradayım evlendim geldim ailem istanbulda

Son düzenleme:
Ruhnaz hanimla ilgili ne duydun canim hala erkenken ben de bileyim lutfen soyle

Cnm bizde dusunuyoruzkı Avrupa sonuçta daha iyi imkanlar olur diye ama peki londrada ozel hastane var mı? Sistem onlardada mı aynı?

Özel hastane devlet farketmiyor hamilelik bu şekilde değerlendiriliyor sistem bu özel hastaneye gitmek mümkün değil fiyatlar uçuk.. Mümkün olduğunca hastaneyi iyi secmen lazım öyle hastaneler varki pislik yuvası en iyi hastaneyi seçtik bu bu civardaki.. Zaten 3 kez gideceğim birde doğum yapmaya gidecegim inşallah

Anladım canım ingiltereye hiç yakıştırıramadım , bizde olsa reklam ederler dünyaya , artık orda mı yaşamak zorunda aınız canım ? Epeyde vatandaşımız var,her milletten, hepsini Allah korusun yardım etsin

şeker gibi bir kadın hep gülüyoo:) bu arada mesajlarından okuduğum kadarıyla özel sigortan var dimi senin de. peki testleri niye memorialda yaptırmadınn.. bu arada nerde oturuyosun memoriala yakın mı ??

Sigorta vr cnm ama limitli, limiti dolmasın diye o ilk testler baya yüklü oldugundan SSK üzerinden yaptırdım o da Acıbadem'de mümkün Memorial da degil...

Cok kotu canim bide dunya devletiyiz diye bizi begenmiyorlar her ay duzenli takip yapilmasi lazim. Bebekte bi anomali olsa nasil tespit edilecekmis peki?

Goztepe bana uzak canim sen o konuda sansliymissin benim kayinvalidemi sokmasalarda girer hastabakicilarin eline 3 5 skistirip girer yapar yani bide herseyle dalga geciyor ya cok korkuyorum genel anestezi olmaktan.

Sigorta vr cnm ama limitli, limiti dolmasın diye o ilk testler baya yüklü oldugundan SSK üzerinden yaptırdım o da Acıbadem'de mümkün Memorial da degil...
hadi ya ben bunu bilmiyordum benim de limitli o zaman bende ikili testler vss acıbademde yaptırıyım .. peki ssk dan acıbademde yaptırdığında fark öded,n mi canım.. ben limit yeter nasılsa diye umursamadım ama dediğin gibiyse yetmeyebilir..

kızlar bugün cinsiyeti öğrendik.Çok şükür iki kızım vardı Rabbim hayırlısıyla bunu erkek nasip eyledi.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNDEİNİ NASİP EYLESİN İNŞALLLAHHHHHH

Oy canim masallah allah kucagina almayida nasip etsin insallah cok sevindim ozellikle 2 3 kizin uzerine oglu olanlara daha cok seviniyorum cunku uzerlerindeki mahalle baskisini biliyorum cok uzuluyorum benim cevremde cok ornekleri var insallah sag saglim kucagina alirsinda millet cenesini kapatir.

kızlr siz napıosunuz allah aşkına böyle bi saatliğine çıkıyorum 20 sayfa ilerlemiş yavaş olun hatunlar ayrıca herkesin yavaş yavaş cinsiyeti belli oluyor galiba ve sıklıkla erkek 2015 erkek senesi galiba

Cok kotu canim bide dunya devletiyiz diye bizi begenmiyorlar her ay duzenli takip yapilmasi lazim. Bebekte bi anomali olsa nasil tespit edilecekmis peki?

Burda ingilizler o kadar çok çocuk doguruyorki herkesin bi karninda bi kucaginda bi yanında devletten çocuk parası almak için arka arkaya çocuk hepside sapasağlam :) ben ilk hastaneye saglik ocagina gittigimde şok olmuştum sistemi böyle olduğunu öğrenince baya üzülmüştüm annem çok destekçi oldu canım annem İstanbuldalar.. Biz eskiden doktor yüzü görmeden doğurduk dedi teselli etti beni bende alıştım bu duruma takmıyorum artık Allah koruyor Allahima emanet hayirlisiyla doğum yaparım inşallah hepimiz inşallah..
Doğum yapmanin kolay olduğunu söylüyorlar burd. . sancin gelene kadar bekletiyolarmis kesinlikle suni sanci sezeryan yok çok nadir burda sezaryanla doğum yapan..
Evlendim geldim bir yıl oldu eşim 6 yıldır burda.. Burda uzun süre kalmayı düşünmüyoruz istanbuldan ev alıp Türkiye'ye dönüş yapacaz inşallah

Canım burda yaşamayı inan hiç istemiyorum bir yıldır burdayım evlendim geldim ailem istanbulda burda uzun süre kalmayı istemiyoruz ilerde Türkiye'ye dönüş yapmayı düşünüyoruz inşallah

kızlar selam,
bu hamilelikte çalışmak ayrı zor evde olmak ayrı zor..
insan bi yere sığamıyor...evde olsa ne yiyecek sabahtan itibaren bi tek bunu düşünüyo.. dısarda olsa daha berbat.. hazır yemekler bulantı yapıyo

yılbaşı için prgramları yaptınız mı?

Goztepe bana uzak canim sen o konuda sansliymissin benim kayinvalidemi sokmasalarda girer hastabakicilarin eline 3 5 skistirip girer yapar yani bide herseyle dalga geciyor ya cok korkuyorum genel anestezi olmaktan.
Allah halden bilenin eline düşürsün derler ya , ne kadar doğru ne fena insanlar var , kasap et derdinde koyun can derdinde , Allah yardımcın olsun cnm

Esim dio 31 inde iyilesirsin diye düşünmüştum biseyler yapardik die ama nerdee
Su an midem yanio eksiyo agriyo ve bulaniyo nasil ama !!!

Acibadem in bi Halkali atakent birde Bahcelievler aile hastanesi SGK anlaşmalı diye biliyorum cnm, doktorun farkını oduyorsun doktorun yazdığı testleri SGK karşılıyor 80 tl verdim yanlis hatirlamiosam tum kan testlerine... Ama ikiliyi Memorial da yaptırdım, sigorta indirimimle zaten 150 civarına düşüyordu, 70 tl icin ultrason Memorial kan testi Acıbadem'e bölünsün istemedim... Tamamını Memorial'da yaptırdım

Esim dio 31 inde iyilesirsin diye düşünmüştum biseyler yapardik die ama nerdee
Su an midem yanio eksiyo agriyo ve bulaniyo nasil ama !!!
ah kuzum ah
aynı durum , bitmeyen tatsızlık... 12 olmadan uyuruz .. yapacak birsey yok..kaç yıllık evlisin?daha önce sordummu bilmiyorum ama başka çocuk varmı?

Ruhnaz hanimla ilgili ne duydun canim hala erkenken ben de bileyim lutfen soyle
Canım çok iyi davranmadigi ters bi kadın olduğunu fln çok fazla birşey bilmiyorum bende hatta gecen gün yengemlerle fln konuşurken onlarda iyi değil dediler bende çok üstüne dusmedim dayim flnda vardı odada ama degistiyse bilmiyorum çöl fazla benim duyduğum insanların çoğu çok eski bildiklerini söylüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…