- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.321
kızlar bugün cinsiyeti öğrendik.Çok şükür iki kızım vardı Rabbim hayırlısıyla bunu erkek nasip eyledi.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNDEİNİ NASİP EYLESİN İNŞALLLAHHHHHH
Aaaa bende Banu Hn. a gidiyorumBende cok memnunum
Ruhnaz hanimla ilgili ne duydun canim hala erkenken ben de bileyim lutfen soyleayyy canım yaa bende ruhnaz hanım için hiç iyi şeyler duymadım ama bilmiyorum yaa annem gitmiş ona hiç memnun değilmiş banada nadir beyi söylediler özel olarak devlette de yine herkesten duyduğum levent bey ve sultan hanım ama çok kararsızım bakalım ne olacak merak ediyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun artık :)
Cnm bizde dusunuyoruzkı Avrupa sonuçta daha iyi imkanlar olur diye amapeki londrada ozel hastane var mı? Sistem onlardada mı aynı?
Anladım canım ingiltereye hiç yakıştırıramadım , bizde olsa reklam ederler dünyaya , artık orda mı yaşamak zorunda aınız canım ? Epeyde vatandaşımız var,her milletten, hepsini Allah korusun yardım etsinÖzel hastane devlet farketmiyor hamilelik bu şekilde değerlendiriliyor sistem bu özel hastaneye gitmek mümkün değil fiyatlar uçuk.. Mümkün olduğunca hastaneyi iyi secmen lazım öyle hastaneler varki pislik yuvası en iyi hastaneyi seçtik bu bu civardaki.. Zaten 3 kez gideceğim birde doğum yapmaya gidecegim inşallah
şeker gibi bir kadın hep gülüyoo:) bu arada mesajlarından okuduğum kadarıyla özel sigortan var dimi senin de. peki testleri niye memorialda yaptırmadınn.. bu arada nerde oturuyosun memoriala yakın mı ??
Kızlar yorumlarınızı ağzım açık okudum valla hastane hastane doktor doktor geziyorsunuz tercih yapiyorsunuz cok guzel benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ben Londra'da yaşıyorum burda hastane hastane doktor doktor gezme diye bişey yok doktor seçimi yok sağlık ocagina gidiyosun sana yakın hastaneleri söylüyor en fazla iki hastane oluyor zaten arasından birini seçiyorsun ve hamileliğin boyunca sadece 3 kez hastaneye gidiyorsun ilk hamile kaldiginda gidiyosun 11-14 haftanda gidiyosun birde 20 haftalikken gidiyosun eğer doktor varsa doktor bakıyor yoksa hemsireler bakıyor 20. Haftandan sonra ultrasyon yasak sağlık ocagina ebeye gidiyosun karnını mezurayla ölçüyor vs. ve doğum zamanı sancin gelincede hastaneye doğuma gidiyosun.. ben 12 haftalık hamileyim en son 7 haftalikken hastaneye gittim haftaya ultrasyon randevum var ve 20. Haftaya kadar hastane ultrasyon yok en son 20 haftalikken gidiyorsun sistem böyle.. Kızlar herşeyi çok fazla incelemekte iyi değil stres yapıp bebislerimize zarar veriyoruz Allâh korusun.. Herkese hayırlı doğumlar
canım ayılırken aklına tek gelen şey bebeğin oluyorr ,, ilk doğumda oğlum nerde , oğlumu görcem demiştim , çok iyide hatırlıyorum , kızımda ayılırkende hemşireler konuşturmadı bile yorma kendini dediler süreklii ,, ve oksijen takılıydı agzımda odaya gelirken ,, oksijen takılı olduğu için daha çabuk kendime geldim , ve ayılana kadarda odaya kimseyi almadılar , sadece bir kişi o da en yakın anne oluyor , sen böyle şeyleri dert etme kendine şimdiden bence ,, aklında biliçaltı oluşturma ,, kızıma özel göztepe hastanesinde doğum yaptım ve gerçekten çok memnun kaldım ,, ekip çok profesyonel , 3 saatte kaldırdılar beni , yine o hastaneyi istiyorum .
hadi ya ben bunu bilmiyordum benim de limitli o zaman bende ikili testler vss acıbademde yaptırıyım .. peki ssk dan acıbademde yaptırdığında fark öded,n mi canım.. ben limit yeter nasılsa diye umursamadım ama dediğin gibiyse yetmeyebilir..Sigorta vr cnm ama limitli, limiti dolmasın diye o ilk testler baya yüklü oldugundan SSK üzerinden yaptırdım o da Acıbadem'de mümkün Memorial da degil...
kızlar bugün cinsiyeti öğrendik.Çok şükür iki kızım vardı Rabbim hayırlısıyla bunu erkek nasip eyledi.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNDEİNİ NASİP EYLESİN İNŞALLLAHHHHHH
Cok kotu canim bide dunya devletiyiz diye bizi begenmiyorlar her ay duzenli takip yapilmasi lazim. Bebekte bi anomali olsa nasil tespit edilecekmis peki?
Anladım canım ingiltereye hiç yakıştırıramadım , bizde olsa reklam ederler dünyaya , artık orda mı yaşamak zorunda aınız canım ? Epeyde vatandaşımız var,her milletten, hepsini Allah korusun yardım etsin
Allah halden bilenin eline düşürsün derler ya , ne kadar doğru ne fena insanlar var , kasap et derdinde koyun can derdinde , Allah yardımcın olsun cnmGoztepe bana uzak canimsen o konuda sansliymissin benim kayinvalidemi sokmasalarda girer hastabakicilarin eline 3 5 skistirip girer yapar yani bide herseyle dalga geciyor ya cok korkuyorum genel anestezi olmaktan.
kızlar selam,
bu hamilelikte çalışmak ayrı zor evde olmak ayrı zor..
insan bi yere sığamıyor...evde olsa ne yiyecek sabahtan itibaren bi tek bunu düşünüyo.. dısarda olsa daha berbat.. hazır yemekler bulantı yapıyo
yılbaşı için prgramları yaptınız mı?
hadi ya ben bunu bilmiyordum benim de limitli o zaman bende ikili testler vss acıbademde yaptırıyım .. peki ssk dan acıbademde yaptırdığında fark öded,n mi canım.. ben limit yeter nasılsa diye umursamadım ama dediğin gibiyse yetmeyebilir..
ah kuzum ahEsim dio 31 inde iyilesirsin diye düşünmüştum biseyler yapardik die ama nerdee
Su an midem yanio eksiyo agriyo ve bulaniyo nasil ama !!!
Canım çok iyi davranmadigi ters bi kadın olduğunu fln çok fazla birşey bilmiyorum bende hatta gecen gün yengemlerle fln konuşurken onlarda iyi değil dediler bende çok üstüne dusmedim dayim flnda vardı odada ama degistiyse bilmiyorum çöl fazla benim duyduğum insanların çoğu çok eski bildiklerini söylüyorRuhnaz hanimla ilgili ne duydun canim hala erkenken ben de bileyim lutfen soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?