- 10 Kasım 2014
- 139
- 52
- 123
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.341
Susehrindeyim canım sen merkezde misin ne is yapıyorsun?Hangi ilçedesin canım geçici görevlerden falanbildiğim bi ilçeyse fikir verebilirim belki
Acibadem in bi Halkali atakent birde Bahcelievler aile hastanesi SGK anlaşmalı diye biliyorum cnm, doktorun farkını oduyorsun doktorun yazdığı testleri SGK karşılıyor 80 tl verdim yanlis hatirlamiosam tum kan testlerine... Ama ikiliyi Memorial da yaptırdım, sigorta indirimimle zaten 150 civarına düşüyordu, 70 tl icin ultrason Memorial kan testi Acıbadem'e bölünsün istemedim... Tamamını Memorial'da yaptırdım
kızlar selam,
bu hamilelikte çalışmak ayrı zor evde olmak ayrı zor..
insan bi yere sığamıyor...evde olsa ne yiyecek sabahtan itibaren bi tek bunu düşünüyo.. dısarda olsa daha berbat.. hazır yemekler bulantı yapıyo
yılbaşı için prgramları yaptınız mı?
ah kuzum ah
aynı durum , bitmeyen tatsızlık... 12 olmadan uyuruz .. yapacak birsey yok..kaç yıllık evlisin?daha önce sordummu bilmiyorum ama başka çocuk varmı?
allah kolaylık versin..ben 15:00 - 00 :00 nöbetindeyim arkadaşlarrr .. yani çalışıyorum kızlar ama bir saat falan arkadaş beni idare edecek saat 22-23 gibi çıkıcam inşallah
1,5 yıllık evliyim malum ilk..6 yıllık evliyim canim 5 yasinda bi cadalozum var Allahima şükür
Sende durumlar nedir
Ben artik maden suyu icemiyorum icinde cok tuz oldugu icin doktorum yasakladikızlar maden suyunu hangi marka içiyorsunuz ,, ben genelde kızılay alıyorum ,, değerlerine göre takip eden varmı
Teşekkür ederim.Canim bilgilerini bana at ozel mesaj sayfalarda karisiyo bazen pazartesi islerim
Burda ingilizler o kadar çok çocuk doguruyorki herkesin bi karninda bi kucaginda bi yanında devletten çocuk parası almak için arka arkaya çocuk hepside sapasağlam :) ben ilk hastaneye saglik ocagina gittigimde şok olmuştum sistemi böyle olduğunu öğrenince baya üzülmüştüm annem çok destekçi oldu canım annem İstanbuldalar.. Biz eskiden doktor yüzü görmeden doğurduk dedi teselli etti beni bende alıştım bu duruma takmıyorum artık Allah koruyor Allahima emanet hayirlisiyla doğum yaparım inşallah hepimiz inşallah..
Doğum yapmanin kolay olduğunu söylüyorlar burd. . sancin gelene kadar bekletiyolarmis kesinlikle suni sanci sezeryan yok çok nadir burda sezaryanla doğum yapan..
Evlendim geldim bir yıl oldu eşim 6 yıldır burda.. Burda uzun süre kalmayı düşünmüyoruz istanbuldan ev alıp Türkiye'ye dönüş yapacaz inşallah
Allah halden bilenin eline düşürsün derler ya , ne kadar doğru ne fena insanlar var , kasap et derdinde koyun can derdinde , Allah yardımcın olsun cnm
Gercekten miiiii!Genel anestezi mi olcaz yaniya kızlar az önce epidural anestesizinin kan pıhtılaşması olanlarda kullanılmadığını öğrendim çok üzgünüm(((
Hahahaha:)ooo hacii isini bilion haaa
Gercekten miiiii!Genel anestezi mi olcaz yani
kızlar farkettınız mı artık normal doğum yapan kadın yok.bakalım bizim dogumlarımız nasıl olucak.biri normal doğum yaptı mı şaşırıyorum artık :)
Çok geçmiş olsun cnm.aynı zamanda maşallah ne kadar sanlısın kist olduğu halde hamile kalmıssın.benim akibetim detaylı usgden sonra belli olucak benim sağ ve sol yumurtalığımda portakal büyüklüğünde kistlerim eğer gebelikte bunlar büyürse doktor sezeryana alıp onlarada müdahale edecek tabi hamileliğin kistleri yok etme ihtimalide var :)
Hayirli olsun,hosgeldin :)Arkadaslar Merhaba.!!
Bayadir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum..
2011 Şubat Annesi olmakla beraber kısmet olursa 2015 temmuz annesi adayıyım..
herkese huzurlu kolay bi hamilelik süreci ile yavrucaklarini kucağına alabilmelerini diliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?