2015 Temmuz Anneleri

anladım canım benim şirketten bi kaç arkadaşım daha banu hn da doğurdu memorial da fark ödemediler yetti sigortamız .. inşallah bizede yeter bide ocak itibariyle yenilenecek bakalım işte..bu arada ben beylikdüzünde oturuyorum. hastanemiz uzak bize ama doktordan memnunuz diye değiştirmedik

ben 15:00 - 00 :00 nöbetindeyim arkadaşlarrr .. yani çalışıyorum kızlar ama bir saat falan arkadaş beni idare edecek saat 22-23 gibi çıkıcam inşallah

ah kuzum ah
aynı durum , bitmeyen tatsızlık... 12 olmadan uyuruz .. yapacak birsey yok..kaç yıllık evlisin?daha önce sordummu bilmiyorum ama başka çocuk varmı?

6 yıllık evliyim canim 5 yasinda bi cadalozum var Allahima şükür
Sende durumlar nedir

ben 15:00 - 00 :00 nöbetindeyim arkadaşlarrr .. yani çalışıyorum kızlar ama bir saat falan arkadaş beni idare edecek saat 22-23 gibi çıkıcam inşallah
allah kolaylık versin..
çalışana Allah yardım etsin..
bizde evde tembellik ediyoz.. bulantın var mı?

Yeni yılı karşılamak en en sevdiğim şeydir çocukluğumdan beri, dışarda kutlayacak imkanımız olmasada , annem hep bütçemize göre bişeyler hazırlardı, yine öyle yapcaz ablalarım abilerim annemlerde olcaz, evi süslicez, tombala oyniaz, çereZ meyve, Gül eğlen, yeğenler falan bir arada olmuş olcaz, iyi ki özel günler var, 2015 i de güEl karşiliycaz:))) herkese iyi yıllar!!

Arkadaslar Merhaba.!!

Bayadir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum..
2011 Şubat Annesi olmakla beraber kısmet olursa 2015 temmuz annesi adayıyım..

herkese huzurlu kolay bi hamilelik süreci ile yavrucaklarini kucağına alabilmelerini diliyorum :))

inşallah canım ev alıp türkiyeye dönersiniz iyi tarafından bak çocuğun ingiltere vatandaşı olacak ileride ingilterede okuyabilir :)

kızlar farkettınız mı artık normal doğum yapan kadın yok.bakalım bizim dogumlarımız nasıl olucak.biri normal doğum yaptı mı şaşırıyorum artık :)

İyi geceler kızlar, üç gündür aşırı mide yanması sebebiyle giremiyorum pek ama okymaya çalısıyorum:/
Şikayetlerin biri bitiyo öteki başlıyo.

kızlar farkettınız mı artık normal doğum yapan kadın yok.bakalım bizim dogumlarımız nasıl olucak.biri normal doğum yaptı mı şaşırıyorum artık :)

benim akibetim detaylı usgden sonra belli olucak benim sağ ve sol yumurtalığımda portakal büyüklüğünde kistlerim eğer gebelikte bunlar büyürse doktor sezeryana alıp onlarada müdahale edecek tabi hamileliğin kistleri yok etme ihtimalide var :)

Çok geçmiş olsun cnm.aynı zamanda maşallah ne kadar sanlısın kist olduğu halde hamile kalmıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…