2015 Temmuz Anneleri

Yaw kizlarr benim beş yasinda bi kuzum var su çiçeği cikardi asisini yapmistim ama galiba biraz agir geçiriyor ateş kusma simdi basucundayim tecrübeli anneler yardim ne yapicam bilmiyorum hastaneye Esim götürdü ama yinede kuzumu boyle görmeye dayanamiyorum

Canim bu konudaki bir numara Atil Yuksel ama randevu aylar oncesinden almak gerekiyor hemen aramalisin yani:) keske bende gidebilsem yine Atil hoca'ya

Canim gecmis olsun.Yapabilecegin hicbir sey yok,atesi dusmez kulucka doneminde.2-3 gun sonra atesi dusecek cicekler cikacak.8 ay once ben cikardimda :)

Çok geçmiş olsun cnm.aynı zamanda maşallah ne kadar sanlısın kist olduğu halde hamile kalmıssın.

sağol canım rabbim bana bi mucize verdi doktorlar bile sen normal yoldan hamile kalamazsın tüp bebek yap dedi olmuyor diye korunmuyordukta ama allah büyük kendiliğinden oldu allah kimseye aratmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Benim iki tane ikisi degisirse :) Yok canim ya sirayla doguyorlar zaten.Ama bebislerimi ilk ben gormek istiyordum

yok canım o çok düşük bi ihtimal komiklik olsun diye söyledim ama gerçekten önce ben görmek ister öpüp koklamak isterdim yavrumu. kistim yoksa normal doğum bile olsa epidural yaptırmak istiyordum canım biraz tatlıda regl sancılarına bile dayanamıyorum belkide benimki kistlerden dolayı daha fazla ağrı yapmışta olabilir..

Benim normal dogum sansimda yok ikiz olduklari icin.Dogum fotocusu tutcaktim,bebikleri hemen yanima koycaklardi.Hayallerimi yiktin

Canim bugunki kontrolde benim kistim kaybolmustu cok sukur.BElki senin kistlerinde kaybolur rahat edersin

Canim gecmis olsun kac cm lik kistlerin.gercekten cok sanslisin masallah portakal buyuklugunde diyorsun.Ben nisanliyken 11 cm.lik kistten ameliyat olmstum apar topar.asiri agrim vardi patlamak uzere demislerdi.merak ettim oyuzden.evlenir evlenmeZ cocuk yap dediler ozaman bana 6 ay bekledim 2.ayimda hamile kalmistim cok sukur.

Gecmis olsun canim dr illaki ilac verir benim kizlar ayni anda cikarmislardi gercekten zor tekrar gecmis olsun

Cok gecmis olsun benim de oglum bes yasinda.su cicegi asisini 5 yas civari tekrarkamak gerekiyormus.etkisi gectigi icin agir geciriyordur belki kizin.ben de daha tekrarlamadim.allah yardimciniz olsun

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
Rabbim korusun inşallah canım . herşeyden önce sakin olmalısın ve bebeğini düşün inşallah oda sana sarılır sımsıkı .duam seninle

allah kolaylık versin..
çalışana Allah yardım etsin..
bizde evde tembellik ediyoz.. bulantın var mı?
yok canım şimdiye kadar ne bulantım ne tiksintim hiç bişeyim olmadı . hamile olduğumu unutuyorum bazen ... rahatım yoksa çalışamazdım böyle vardiyalı harıı harıl durmadann..
aklımda fallenangel8 takıldı inşallah bişey olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…