- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.361
Benim iki tane ikisi degisirse :) Yok canim ya sirayla doguyorlar zaten.Ama bebislerimi ilk ben gormek istiyordumevet canım gerçekten onun tasası aldı beni ya bebeğimi değiştirirlerse
Canim bu konudaki bir numara Atil Yuksel ama randevu aylar oncesinden almak gerekiyor hemen aramalisin yani:) keske bende gidebilsem yine Atil hoca'yabende oyle biliyordum, 20 haftada hangi doktora gitsem diye düşünüyorum. Memorial daki Prof iyiymis ama bu konunun en uzmanı Atıl Yüksel di yanlis hatırlamıyorsam, ondan mi randevu alsam diyorum.
Resim benim bebeğim cnm evetIlk fotografı ;p
Canim gecmis olsun.Yapabilecegin hicbir sey yok,atesi dusmez kulucka doneminde.2-3 gun sonra atesi dusecek cicekler cikacak.8 ay once ben cikardimda :)Yaw kizlarr benim beş yasinda bi kuzum var su çiçeği cikardi asisini yapmistim ama galiba biraz agir geçiriyor ateş kusma simdi basucundayim tecrübeli anneler yardim ne yapicam bilmiyorum hastaneye Esim götürdü ama yinede kuzumu boyle görmeye dayanamiyorum
Çok geçmiş olsun cnm.aynı zamanda maşallah ne kadar sanlısın kist olduğu halde hamile kalmıssın.
Benim iki tane ikisi degisirse :) Yok canim ya sirayla doguyorlar zaten.Ama bebislerimi ilk ben gormek istiyordum
Benim normal dogum sansimda yok ikiz olduklari icin.Dogum fotocusu tutcaktim,bebikleri hemen yanima koycaklardi.Hayallerimi yiktinyok canım o çok düşük bi ihtimal komiklik olsun diye söyledim ama gerçekten önce ben görmek ister öpüp koklamak isterdim yavrumu. kistim yoksa normal doğum bile olsa epidural yaptırmak istiyordum canım biraz tatlıda regl sancılarına bile dayanamıyorum belkide benimki kistlerden dolayı daha fazla ağrı yapmışta olabilir..
Canim bugunki kontrolde benim kistim kaybolmustu cok sukur.BElki senin kistlerinde kaybolur rahat edersinbenim akibetim detaylı usgden sonra belli olucak benim sağ ve sol yumurtalığımda portakal büyüklüğünde kistlerim eğer gebelikte bunlar büyürse doktor sezeryana alıp onlarada müdahale edecek tabi hamileliğin kistleri yok etme ihtimalide var :)
benim akibetim detaylı usgden sonra belli olucak benim sağ ve sol yumurtalığımda portakal büyüklüğünde kistlerim eğer gebelikte bunlar büyürse doktor sezeryana alıp onlarada müdahale edecek tabi hamileliğin kistleri yok etme ihtimalide var :)
Gecmis olsun canim dr illaki ilac verir benim kizlar ayni anda cikarmislardi gercekten zor tekrar gecmis olsunYaw kizlarr benim beş yasinda bi kuzum var su çiçeği cikardi asisini yapmistim ama galiba biraz agir geçiriyor ateş kusma simdi basucundayim tecrübeli anneler yardim ne yapicam bilmiyorum hastaneye Esim götürdü ama yinede kuzumu boyle görmeye dayanamiyorum
Yaw kizlarr benim beş yasinda bi kuzum var su çiçeği cikardi asisini yapmistim ama galiba biraz agir geçiriyor ateş kusma simdi basucundayim tecrübeli anneler yardim ne yapicam bilmiyorum hastaneye Esim götürdü ama yinede kuzumu boyle görmeye dayanamiyorum
tansiyonunmu var canım , neden yasakladıBen artik maden suyu icemiyorum icinde cok tuz oldugu icin doktorum yasakladi
Magnezyumunu muzdan al dedi.
Rabbim korusun inşallah canım . herşeyden önce sakin olmalısın ve bebeğini düşün inşallah oda sana sarılır sımsıkı .duam seninlekızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
canım dualarım seninle Allaha emanet ol hayırlı haberlerini beklicezzkızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
yok canım şimdiye kadar ne bulantım ne tiksintim hiç bişeyim olmadı . hamile olduğumu unutuyorum bazen ... rahatım yoksa çalışamazdım böyle vardiyalı harıı harıl durmadann..allah kolaylık versin..
çalışana Allah yardım etsin..
bizde evde tembellik ediyoz.. bulantın var mı?
Rabbim korusun bebisini insallah hersey yolundadir.kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?