2015 Temmuz Anneleri

Benim normal dogum sansimda yok ikiz olduklari icin.Dogum fotocusu tutcaktim,bebikleri hemen yanima koycaklardi.Hayallerimi yiktin

evet canım ya sen nasılsın bu arada bebekler nasıl? benimde hayallerim yıkıldı yinede tut fotocu ya anı oluyor ayıldıktan sonra çekilirsiniz artık :)

sağol canım solda 2cm sağda 5.5cmlik kistlerim doktor 8cm üzerine çıkarsa sezeryan sırasında müdahale ederiz dedi tabi küçülme patlama kaybolma ihtimalleride var. bende çok şaşkınım demiştim ya bir doktor bana girek tüp bebek yap hamile kalman imkansız dedi demekki imkansız diye bişey yok kist ameliyatını banada önerdiler ameliyattan sonra yumurta sayısı azalıyor diye çok korkmuş ve asla ameliyat olmicam demiştim rabbim nasip etti hamile kaldım belki bebişim kistlerin yok olmasına vesile olur

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...

canım benim dualarım seninle inşallah bebekle alakası olmayan bir kanamadır saat kaç olursa olsun yaz bize aklım sende kalmasın off kafama takılacak şimdi bak

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
Canim insallah hicbirseyin yoktur iyi haberlerle donersin. Bizlerede yaz hemen merak ediyoruz!

Yusuf suresını cok duydum bebeğin hem güzel hemde güzel ahlaklı olması içinmiş.ben arapcasını bılmıyorum.turkçesını okusam bide başka hangı dualar okunuyo hamileyken bilginiz varmı
ameller niyetlere göredir canım arapçasının yerini tutmaz ama hiç olkumamaktan iyidir meryem suresi inşikak inşirah suresi her gün yasin ibrahim ve lokman surelerini okuyorum ben hergün hepsini okuyamıyorum ama hergün yasine devam ediyorum bi arkadaşım bu sureleri dinliyodu bebek duymaya başlayınca ona da kulaklığı karnına takarak dinletiyodu mümkünse bu yöntemi dene.Birde hergün ya müheymin ya halık ya hadi ya hafıd esmalarını okumaya gayret ediyorum ben Rabbim kabul etsin

günaydın hamişler Rabbim bu süreçte hepimize yardım etsin annelik kutsal olduğu kadar zormuş sizede oluyomu bilmem ama ben her ağrıda korkuyorum bebeğime bişeymi oldu diye dün ikindiden beri gaz ağrısı çekiyorum çok acı veriyokarnımda bıçak var sanki kıpırdadıkça batıyo sizin bi yönteminiz varmı nasıl geçiriyosunuz dere otu yesem bebeğe bi zarar verirmiyim yardımlarınızı bekliyorum

gerkesin gönlüne göre versin mevlam ben hep olusummmm diye seviyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah gönül muratlarımıza

moralini yüksek tut canım sağlıkla sıhhale gelir inşallah öyle aslında eskiden sırtlarında odun çuvalı dağda doğum yapıyolarmış tevekkelü teala diyip yola devam etmek lazım

Ben artik maden suyu icemiyorum icinde cok tuz oldugu icin doktorum yasakladi
Magnezyumunu muzdan al dedi.
canım ben içiyorum dr çocuğa zarar vermez dedi tansiyon normal benim iyi geliyo gibi hissediyorum sana yasak tansiyon için dimi yani bebeğe bi zarar vermez inş

ayyy kıyamam Allah yardımcın olsun canım sen geçirdin mi hamilelikte tehlikeli olabiliyomuş Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…