- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.381
Benim normal dogum sansimda yok ikiz olduklari icin.Dogum fotocusu tutcaktim,bebikleri hemen yanima koycaklardi.Hayallerimi yiktin
Canim bugunki kontrolde benim kistim kaybolmustu cok sukur.BElki senin kistlerinde kaybolur rahat edersin
Canim gecmis olsun kac cm lik kistlerin.gercekten cok sanslisin masallah portakal buyuklugunde diyorsun.Ben nisanliyken 11 cm.lik kistten ameliyat olmstum apar topar.asiri agrim vardi patlamak uzere demislerdi.merak ettim oyuzden.evlenir evlenmeZ cocuk yap dediler ozaman bana6 ay bekledim 2.ayimda hamile kalmistim cok sukur.
kızlar aranızda demir takviyesi alan var mı? Varsa kaçıncı haftadan ıtıbaren başladınız?
kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
kızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
Canim insallah hicbirseyin yoktur iyi haberlerle donersin. Bizlerede yaz hemen merak ediyoruz!kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
Cok gecmis olsun canimkızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
ameller niyetlere göredir canım arapçasının yerini tutmaz ama hiç olkumamaktan iyidir meryem suresi inşikak inşirah suresi her gün yasin ibrahim ve lokman surelerini okuyorum ben hergün hepsini okuyamıyorum ama hergün yasine devam ediyorum bi arkadaşım bu sureleri dinliyodu bebek duymaya başlayınca ona da kulaklığı karnına takarak dinletiyodu mümkünse bu yöntemi dene.Birde hergün ya müheymin ya halık ya hadi ya hafıd esmalarını okumaya gayret ediyorum ben Rabbim kabul etsinYusuf suresını cok duydum bebeğin hem güzel hemde güzel ahlaklı olması içinmiş.ben arapcasını bılmıyorum.turkçesını okusam bide başka hangı dualar okunuyo hamileyken bilginiz varmı
allahım sabrını ve ecrini versin en kısa zamanda sağlıklı sıhhatlisine kavuştursun inşallahkızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninlekızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
gerkesin gönlüne göre versin mevlam ben hep olusummmm diye seviyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah gönül muratlarımızakızlr siz napıosunuz allah aşkına böyle bi saatliğine çıkıyorum 20 sayfa ilerlemiş yavaş olun hatunlar ayrıca herkesin yavaş yavaş cinsiyeti belli oluyor galiba ve sıklıkla erkek 2015 erkek senesi galiba
moralini yüksek tut canım sağlıkla sıhhale gelir inşallah öyle aslında eskiden sırtlarında odun çuvalı dağda doğum yapıyolarmış tevekkelü teala diyip yola devam etmek lazımBurda ingilizler o kadar çok çocuk doguruyorki herkesin bi karninda bi kucaginda bi yanında devletten çocuk parası almak için arka arkaya çocuk hepside sapasağlam :) ben ilk hastaneye saglik ocagina gittigimde şok olmuştum sistemi böyle olduğunu öğrenince baya üzülmüştüm annem çok destekçi oldu canım annem İstanbuldalar.. Biz eskiden doktor yüzü görmeden doğurduk dedi teselli etti beni bende alıştım bu duruma takmıyorum artık Allah koruyor Allahima emanet hayirlisiyla doğum yaparım inşallah hepimiz inşallah..
Doğum yapmanin kolay olduğunu söylüyorlar burd. . sancin gelene kadar bekletiyolarmis kesinlikle suni sanci sezeryan yok çok nadir burda sezaryanla doğum yapan..
Evlendim geldim bir yıl oldu eşim 6 yıldır burda.. Burda uzun süre kalmayı düşünmüyoruz istanbuldan ev alıp Türkiye'ye dönüş yapacaz inşallah
canım ben içiyorum dr çocuğa zarar vermez dedi tansiyon normal benim iyi geliyo gibi hissediyorum sana yasak tansiyon için dimi yani bebeğe bi zarar vermez inşBen artik maden suyu icemiyorum icinde cok tuz oldugu icin doktorum yasakladi
Magnezyumunu muzdan al dedi.
ayyy kıyamam Allah yardımcın olsun canım sen geçirdin mi hamilelikte tehlikeli olabiliyomuş Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa inşallahYaw kizlarr benim beş yasinda bi kuzum var su çiçeği cikardi asisini yapmistim ama galiba biraz agir geçiriyor ateş kusma simdi basucundayim tecrübeli anneler yardim ne yapicam bilmiyorum hastaneye Esim götürdü ama yinede kuzumu boyle görmeye dayanamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?