- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.401
Decavıt ne cnm.ben folık asit kullanamadım alerji yaptı bana.vucudumdakı folık asit oranı ölçüldü fazla fazla yeterli bulundu Allahıma şükür.var canım ben bugun itibariyle başladım 12. haftamdayım ama ultrasona göre 4 gün geriden geliyoruz doktorum folik asiti kesti decavit ve demir hapı yazdı.
Arkadaslar Merhaba.!!
Bayadir takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum..
2011 Şubat Annesi olmakla beraber kısmet olursa 2015 temmuz annesi adayıyım..
herkese huzurlu kolay bi hamilelik süreci ile yavrucaklarini kucağına alabilmelerini diliyorum :))
valla lokman hekimde semte göre değişiyor muayene ücreti ve doğum ücreti ...etlik lokman hekimde muayene 60 tl sincanda nasl 40 anlayamadm
ben si,ncan lokman hekimde pakize hanıma gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok ... canım cicim gibi bi durum yok kadın gayet ciddi ama bi arkadaşım önerdi ben de bi sıkıntı yaşamadım şimdilik bakalım sonra ne olur bilmem...Canim memnun musun lokmam hekimdem. Bnde arastriyorum ankarada dogum dusunuyorumda. Onerdigin dktr var mi orda
ben bikaç gündür sabah kusmaları yaşamıyorum.. hafta sonu kahvaltıyı geç yapıp çok yiyince kustum ama hafta içi erken kalkıyorum işe gelirken üç gündür sabahları kusmadım çok şükür :) akşamları devamcanım benimki de geçmedi hala.sabah öğürerek uyanıyorum.dr sordum 16.haftada biter dedi.inssss ıple çekiyorum..
Canim o ilk bebSu an bebegınız iyi dı mı? Doktorun dediğine bak kurtajı ol rahat git tatıleymıs. Ondan sonra insan kendine gelebilir mı kolay kolay sanki.
canım benim ilk gebeliğimdi o malesef kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum tam senelik izin haftamdı evde yattım ne tatili ruhen çökmüştüm ve kanamam vardıSu an bebegınız iyi dı mı? Doktorun dediğine bak kurtajı ol rahat git tatıleymıs. Ondan sonra insan kendine gelebilir mı kolay kolay sanki.
canım ben 10. haftamdan beri alıyorum doktor sınırda demişti kan değerlerime normalde 3 aydan sonra herkese veriyorlarmış amakızlar aranızda demir takviyesi alan var mı? Varsa kaçıncı haftadan ıtıbaren başladınız?
canım ya geçmiş olsun , muhtemelen seninde progestandan olmuştur , hemen kötü düşünmekızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
canım sen iyi düşün iyi olucak merak etme Allah bebeğini sana bağışlasın dua ediyoruz canım merak etme kötü bişey çıkmıcak bende nette görmüştüm 3 ay da biraz kanama görülebiliyormuş diye normal bişeymiş yani haberlerini bekliyoruzkızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
bende merak ediyorum..umarım herşey yolundadır...@fallenangel8 kuzum naptin? Inşallah hersey yolundadir... kocaman oldunuz siz yaa 13.hafta bence kötü bisiy yok hadi mujdelerle gel bize emi
Allahım sabrını versin canımkızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
herkesin yeni yılı bebekleriyle eşleriyle aileleri ve sevdikleriyle musmutlu ve sağlıkla geçsingünaydın ...umarım analarda bebişlerde iidir..yılın son günü...yarın yeni bir yıl.umarım hepimiz rahat huzurlu sağlıklı geçirriz bebişlerimizle 2015 yılımızı...
bugun ist çok soğuk işe gelinceye kadar dondumki arabamla geldim :)
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı...dün benim çok düştü..bi ara yere oturduğumu hatırlıyorum sonra yavaş yavaş mutfağa gidip bişeyler atıştırdım koltuğa uzandım 30 dk kadar sonra eşim geldi..tansiyonumu ölçtü 9 a 4 dü..
ilk düştüğünde kimbilir kaçtı bilmiyorum...
Ama zaten zorunlu gostermek onlar için sıkıntı olmuyor diye korkuyor insan siz kimi tavsiye edersiniz
günaydın hamişler Rabbim bu süreçte hepimize yardım etsin annelik kutsal olduğu kadar zormuş sizede oluyomu bilmem ama ben her ağrıda korkuyorum bebeğime bişeymi oldu diye dün ikindiden beri gaz ağrısı çekiyorum çok acı veriyokarnımda bıçak var sanki kıpırdadıkça batıyo sizin bi yönteminiz varmı nasıl geçiriyosunuz dere otu yesem bebeğe bi zarar verirmiyimyardımlarınızı bekliyorum
yok canım ya öyle bi sorunum yok çok şükür ara ara olabilir demişti dr bi sezaryenim var yakın zamanda sık sık olurdu ama bu baya şiddetlinazliyarim, kum döküyor olabilir misin? Doktora git istersen bende de var ama doktor kum döktüğüm ve az su tükettiğim için dedi.
Yediklerine dikkat etsen acaba fark eder mi?yok canım ya öyle bi sorunum yok çok şükür ara ara olabilir demişti dr bi sezaryenim var yakın zamanda sık sık olurdu ama bu baya şiddetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?