2015 Temmuz Anneleri

var canım ben bugun itibariyle başladım 12. haftamdayım ama ultrasona göre 4 gün geriden geliyoruz doktorum folik asiti kesti decavit ve demir hapı yazdı.
Decavıt ne cnm.ben folık asit kullanamadım alerji yaptı bana.vucudumdakı folık asit oranı ölçüldü fazla fazla yeterli bulundu Allahıma şükür.

ilk doğumun ablamlaymış. 2. benimle inşallah :) gozdeati ablam bahsetmişti. hayırlı olsun

Canim memnun musun lokmam hekimdem. Bnde arastriyorum ankarada dogum dusunuyorumda. Onerdigin dktr var mi orda
ben si,ncan lokman hekimde pakize hanıma gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok ... canım cicim gibi bi durum yok kadın gayet ciddi ama bi arkadaşım önerdi ben de bi sıkıntı yaşamadım şimdilik bakalım sonra ne olur bilmem...

canım benimki de geçmedi hala.sabah öğürerek uyanıyorum.dr sordum 16.haftada biter dedi.inssss ıple çekiyorum..
ben bikaç gündür sabah kusmaları yaşamıyorum.. hafta sonu kahvaltıyı geç yapıp çok yiyince kustum ama hafta içi erken kalkıyorum işe gelirken üç gündür sabahları kusmadım çok şükür :) akşamları devam demek ki kişiden kişiye değişiyor ...bi arkadaşım var 5. ayda hala kusuyor

Canim o ilk
Su an bebegınız iyi dı mı? Doktorun dediğine bak kurtajı ol rahat git tatıleymıs. Ondan sonra insan kendine gelebilir mı kolay kolay sanki.
Canim o ilk beb
Su an bebegınız iyi dı mı? Doktorun dediğine bak kurtajı ol rahat git tatıleymıs. Ondan sonra insan kendine gelebilir mı kolay kolay sanki.
canım benim ilk gebeliğimdi o malesef kaybettim kalbi durdu kürtaj oldum tam senelik izin haftamdı evde yattım ne tatili ruhen çökmüştüm ve kanamam vardı

günaydın. Ve şimdiden de çok iyi bebişli mutlu yıllar. Benim 2 gündür göğsümdeki acılar gitti. Sadece uyku isteği yaşıyorum. Kusma bulantım zaten hiç yoktu. 3 hafta evvel bir kanama geçirdim. Doktorum 9. haftadan sonra başlattı progesterona. Halbuki bu ilacı kullanırken asıl göğüs şikayetleri falan çıkmaz mı ortaya? Niye böyle olur ki acaba? En son kontrole gittiğimde doktor kanama alanları baya bi küçülmüş. Hatta yokolmuş bile diyebiliriz dedi. Ama benim içimde hep bi korku var. Bebeğimi sanki hissedemiyormuşum gibi geliyor. Böyle bir duygu yaşayan var mı? BEn mi köü düşünüyorum acaba?

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
canım ya geçmiş olsun , muhtemelen seninde progestandan olmuştur , hemen kötü düşünme

günaydın ...umarım analarda bebişlerde iidir..yılın son günü...yarın yeni bir yıl.umarım hepimiz rahat huzurlu sağlıklı geçirriz bebişlerimizle 2015 yılımızı...
bugun ist çok soğuk işe gelinceye kadar dondumki arabamla geldim :)
tansiyon düşüklüğü yaşayan var mı...dün benim çok düştü..bi ara yere oturduğumu hatırlıyorum sonra yavaş yavaş mutfağa gidip bişeyler atıştırdım koltuğa uzandım 30 dk kadar sonra eşim geldi..tansiyonumu ölçtü 9 a 4 dü..
ilk düştüğünde kimbilir kaçtı bilmiyorum...

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
canım sen iyi düşün iyi olucak merak etme Allah bebeğini sana bağışlasın dua ediyoruz canım merak etme kötü bişey çıkmıcak bende nette görmüştüm 3 ay da biraz kanama görülebiliyormuş diye normal bişeymiş yani haberlerini bekliyoruz

herkesin yeni yılı bebekleriyle eşleriyle aileleri ve sevdikleriyle musmutlu ve sağlıkla geçsin
benim de tansiyonum hep düşük hamilelikten öncede öyleydi 8 e 5 9 a5 civarinda hamilelikte biraz düzeldi ama geçen çok kötü oldum mide bulantısından bişey yiyemedim çok kustum doktora gittim 8e 4 dedi belki bana moral olsun diye endişelenicek bişey yok dedi

Bende özelde yaptırmayı düşünüyorum. Onun için çevremde doktor araştırıyorum. Kendi doktorum pahalı o yüzden arkadaşların gittiğine de bakacağım. Belki daha uygun fiyata kasap olmayan doktor bulurum.
Ama zaten zorunlu gostermek onlar için sıkıntı olmuyor diye korkuyor insan siz kimi tavsiye edersiniz

Günaydın kızlar

Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Oldukça zor kaybeden arkadaşlara sabrını ve hayırlı zamanda yeniden gebeliği yaşatsın.

nazliyarim, kum döküyor olabilir misin? Doktora git istersen bende de var ama doktor kum döktüğüm ve az su tükettiğim için dedi.

nazliyarim, kum döküyor olabilir misin? Doktora git istersen bende de var ama doktor kum döktüğüm ve az su tükettiğim için dedi.
yok canım ya öyle bi sorunum yok çok şükür ara ara olabilir demişti dr bi sezaryenim var yakın zamanda sık sık olurdu ama bu baya şiddetli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…