- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.421
bişey yiyemiyorum ki yediğimide çıkarıyorum ayaklarım üşüyünce oluyo sanırımYediklerine dikkat etsen acaba fark eder mi?
teşekkürler canım bi danışayım ağrıdan ziyade bebeğe bişey oldu endişesi oluyo yıkılıyorum resmencanım magnezyum kullansan bu gaz sancısından kurtulursun aslında , benimde gaz sancım oluyor aynı dediğin gibi karnımda fena agrı oluyor , magnezyum alıyorum ünde bir iyi geliyor , doktoruna bir danış istersen
canım Allah korusun kanama gelmeden hiçbir ağrıya aldırmıyorum artık , sende öyle yap ,, sonuçta vücudumuz evrim geçiriyor , rahim büyüyor kaslar geriliyor bunlar hep agrı yapıyor ,bol bol su iç keyfine bak , sakınan göze çöp batar derler , Allaha emanet bebişler , Rabbim korusun ..teşekkürler canım bi danışayım ağrıdan ziyade bebeğe bişey oldu endişesi oluyo yıkılıyorum resmen
Ay aynı durum bende de var su içmem lazım ama içince kusuyorum.bişey yiyemiyorum ki yediğimide çıkarıyorum ayaklarım üşüyünce oluyo sanırım
Canım doktor bana doğuma kadar demişti. Doktoruna sor belki kişiden kişiye göre değişir.günaydın arkadaşlar folik asit kaçıncı haftada bırakılıyor acaba ?
Doktor kendi her zamanki ultrasonundan mı baktı acaba başka bir ultrasona mı yönlendiriyor ikili testte?Canım 4 boyutlu dediğiniz bu fotodaki sanırım ? öyle 30-40 dakika sürmedi benim ki 8-10 dk falan toplamda. O kadar detaylı ultrason sanırım 20. haftada mı ne yapılıyor ?
Eki Görüntüle 1356022
Doktor kendi her zamanki ultrasonundan mı baktı acaba başka bir ultrasona mı yönlendiriyor ikili testte?
Doktor kendi her zamanki ultrasonundan mı baktı acaba başka bir ultrasona mı yönlendiriyor ikili testte?
Ben haftaya gidicem ama arkadaşımda gideceğim doktora gidiyor.Kan vermiş bide her zaman baktığı ultrasondan aynı doktor odasında ense kalınlıgını felan ölçmüş o kadar banada bir şeyler eksik gibi geldiBeni radyolojide detayli usg ye yonlendirdi ozel hastanede. Egitim arastirma hastanesi de perinatoloji polikilinigine yonlendirdi yani herhalukarda daha iyi bir cihazla baska bir uzman bakiyo ikili ttest icin
Devlet hastanesinde de ayrı bir yere gönderildiğini duymuştumda o yüzden sordum burda da bir kaç arkadaş yazmış başka bir doktor başka bir yerde baktı diye ondan biraz aklım karıştıKendi ultrasonundan baktı ama sordum bende daha gelişmiş bir cihazla mi yapılacak diye doktorumun kullandığı zaten en gelişmiş cihazmis
Benim Dr.umda erkeğe benziyor dedi ama bi dahaki aya kizda diyebilirim dedi endekslenmeyin yani dedi kismet bu arada kalp atislarini duyduğun bebeği ilk gördüğün ultrason fotografini yükleyebilir misin istersen cinsiyet tahmini yapabilirim herkese doğru cikiyor geneldeben istanbul avcılar medicana ya gidiyorum doktorum onur bey 16. haftadan önce yorum yapmıyormuş bekleyeceğim artık tabi sabredebilirsem baktım bıçak kemiğe dayandı başka doktora giderim sırf cinsiyeti öğrenmek için :)
cinsiyet tahmınınde bulundumu canımEki Görüntüle 1357267
11+2 kizlar var mi tahmin edebilecek kimse? Yeni geldim dr.dan
amin arkadaşım inşallah benimde de hep ağzımdan oğlum diye çıkıyor allah herkesin gönlüne göre versin öyle böyle diyoruz ama saglıklı olsunlar inşallahgerkesin gönlüne göre versin mevlam ben hep olusummmm diye seviyorum sağlıkla kavuşuruz inşallah gönül muratlarımıza
Kiz gibi duruyor ama erkegede donebilirEki Görüntüle 1357267
11+2 kizlar var mi tahmin edebilecek kimse? Yeni geldim dr.dan
Ben haftaya gidicem ama arkadaşımda gideceğim doktora gidiyor.Kan vermiş bide her zaman baktığı ultrasondan aynı doktor odasında ense kalınlıgını felan ölçmüş o kadar banada bir şeyler eksik gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?