- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.441
ben ilk dogumumu normal yaptim bakalim bu sefer nasil olacak. hayirlisikızlar farkettınız mı artık normal doğum yapan kadın yok.bakalım bizim dogumlarımız nasıl olucak.biri normal doğum yaptı mı şaşırıyorum artık :)
ayyy canim kiyamam benim kizimda gecen kis gecirmisti. ben asiyi da yaptirmamistim . saglik ocaginda yapilanlarin icinde var saniyordum. o zamanlar yokmus .simdi var. doktor bir losyon ve surup verdi rahatlatiyor baya. sakin yikama tamamen kuruyana kadar . yapacak cok bir seyyok malesef cok zor bir hastalik ..birde biz cok agir gecirdik.su cicegi cikmayan yeri kalmamisti yavrumun.insallah siz kolay atlatirsiniz.Yaw kizlarr benim beş yasinda bi kuzum var su çiçeği cikardi asisini yapmistim ama galiba biraz agir geçiriyor ateş kusma simdi basucundayim tecrübeli anneler yardim ne yapicam bilmiyorum hastaneye Esim götürdü ama yinede kuzumu boyle görmeye dayanamiyorum
kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabb canim insallah kotu bir sey olmaz.iyi haberlerini bekliyoruz
kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
decavit multi vitamin canim. icinde folik asit vitaminler ve demir varDecavıt ne cnm.ben folık asit kullanamadım alerji yaptı bana.vucudumdakı folık asit oranı ölçüldü fazla fazla yeterli bulundu Allahıma şükür.
Demir ılacıyla beraber ayrıcamı veriyorlar?decavit multi vitamin canim. icinde folik asit vitaminler ve demir var
Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.Bizim bugün 16.00 da ikili test randevumuz varrr inşallah güzel haberlerle ve cinsiyet bilgisiyle donerizz
Bisey yiyemicem bulantidan nerde kaldi cikolata yiyip oyle ultrasona girmek of beaa
Edirneden abim yegenlerim falan gelicekmis aksama havam degisir iyi olurum diye umid ve dua ediyorum...
iyi haberlerini bekliyoruz ozaman iyi olmuş gelenler biraz aklın dağılsın 2015 te kalmıcak hiçbişeyimiz inşallahBizim bugün 16.00 da ikili test randevumuz varrr inşallah güzel haberlerle ve cinsiyet bilgisiyle donerizz
Bisey yiyemicem bulantidan nerde kaldi cikolata yiyip oyle ultrasona girmek of beaa
Edirneden abim yegenlerim falan gelicekmis aksama havam degisir iyi olurum diye umid ve dua ediyorum...
iyi haberlerini bekliyoruz ozaman iyi olmuş gelenler biraz aklın dağılsın 2015 te kalmıcak hiçbişeyimiz inşallah
ense kalınlığı ne kadar az ise okadar iyiymiş canım bebeşin iyi maşallahEnse kalinligi 0.9 mm cikmis kizlar dr.bisey demedi ben de sormayi akıl edemedim normal mi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?