2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bende hamileliğin. Basından beri çok açık yesılımtrak akıntı var.ama kasıntı koku yok.doktorum normal dedi herhangibir ilaç vermedi.aranızda yaasayan var mı?

ayyy canim kiyamam benim kizimda gecen kis gecirmisti. ben asiyi da yaptirmamistim . saglik ocaginda yapilanlarin icinde var saniyordum. o zamanlar yokmus .simdi var. doktor bir losyon ve surup verdi rahatlatiyor baya. sakin yikama tamamen kuruyana kadar . yapacak cok bir seyyok malesef cok zor bir hastalik ..birde biz cok agir gecirdik.su cicegi cikmayan yeri kalmamisti yavrumun.insallah siz kolay atlatirsiniz.

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...

canım sakin ol hemen kötü düşünme bi git bakalım doktor ne dicek bizede haber ver mutlaka

Bizim bugün 16.00 da ikili test randevumuz varrr inşallah güzel haberlerle ve cinsiyet bilgisiyle donerizz
Bisey yiyemicem bulantidan nerde kaldi cikolata yiyip oyle ultrasona girmek of beaa

Edirneden abim yegenlerim falan gelicekmis aksama havam degisir iyi olurum diye umid ve dua ediyorum...

Guzel haberlerini bekliyoruz cnm.

iyi haberlerini bekliyoruz ozaman iyi olmuş gelenler biraz aklın dağılsın 2015 te kalmıcak hiçbişeyimiz inşallah

ben de bişey sormak istiyorummm tecrübeli anneler daha iyi bilir erken tatil fırsatları var acaba 30 haftada tatile gitsem olurmu yani yolu falan çekebilir miyim bilemedim

bu arada saçı çok beyazlayan varmı ben bildiğin teyzelere döndüm ırsi diyolar anneminde erken beyazlamış saçı oda bana denk geldi ne ablam nede kız kardeşimde beyaz var bende liseden beri var şimdi boyuyamıyorum tepemde acayip kötü duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…