- 19 Kasım 2014
- 57
- 32
- 23
- 36
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.461
Olabilir,teşekkürlerEksik bisey yapmazlar ya normalde kullandiklari cihaz kalitelidir ondan belki böyle uygulamalari
Bende de beyaz akıntı var ama geceleri 5-6 kere tuvalete kalkıyorum ben uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan.idrarımda da beyaz beyaz noktaları görüyorum dün gittim toz ilaç verdi 2 tane.İdrar tahlili yaptır istersen için rahat etsinKızlar bende hamileliğin. Basından beri çok açık yesılımtrak akıntı var.ama kasıntı koku yok.doktorum normal dedi herhangibir ilaç vermedi.aranızda yaasayan var mı?
evettt aklımız sende dualarımız senle
ense kalınlığı ne kadar az ise okadar iyiymiş canım bebeşin iyi maşallah
evettt aklımız sende dualarımız senle
kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
dr 12.hafta demişti bana cnm ben haftaya 12 bitiyor gidince soracağım fazlasıda zarar diye biliyorumgünaydın arkadaşlar folik asit kaçıncı haftada bırakılıyor acaba ?
Yapmaz miyim bi elimde poşetim bi elimde limon kolonyam bi kolonyadan nefes çekeceğim bi poşete gömüleceğim :))kızlar selam,
bu hamilelikte çalışmak ayrı zor evde olmak ayrı zor..
insan bi yere sığamıyor...evde olsa ne yiyecek sabahtan itibaren bi tek bunu düşünüyo.. dısarda olsa daha berbat.. hazır yemekler bulantı yapıyo
yılbaşı için prgramları yaptınız mı?
Benim de cok canim, teyzem de erkenden beyazlamis. Annemde cok yok. Sanirim teyzeme cektim.bu arada saçı çok beyazlayan varmı bcektldiğin teyzelere döndümırsi diyolar anneminde erken beyazlamış saçı oda bana denk geldi ne ablam nede kız kardeşimde beyaz var bende liseden beri var şimdi boyuyamıyorum tepemde acayip kötü duruyor
Ya sadece tavrından şikayetçilerse eğer sıkıntı uok bence değişmiş o zaman çok iyi davranıyor uzun uzun konuşup anlatıyor tercihleri sana bırakıps saygı duyuyor o yüzden sevdim onu zaten peki bi sorar mısın canım cerrahi açıdan memnunlar mıymış benim korkum o konuCanım çok iyi davranmadigi ters bi kadın olduğunu fln çok fazla birşey bilmiyorum bende bırakıpcen gün yengemlerle fln konuşurken onlarda iyi değil dediler bende çok üstüne dusmedim dayim flnda vardı odada ama degistiyse bilmiyorum çöl fazla benim duyduğum insanların çoğu çok eski bildiklerini söylüyor
Bizim bugün 16.00 da ikili test randevumuz varrr inşallah güzel haberlerle ve cinsiyet bilgisiyle donerizz
Bisey yiyemicem bulantidan nerde kaldi cikolata yiyip oyle ultrasona girmek of beaa
Edirneden abim yegenlerim falan gelicekmis aksama havam degisir iyi olurum diye umid ve dua ediyorum...
Ben sakaryadayim arkadasim 2 kere sami kemiğe gittimgünaydınlarrr... sakarya yada kocaelide doktora giden var mı anne adaylarımız arasında :)
İdrar tahlılınde çıkıyor mu acaba cnm?Bende de beyaz akıntı var ama geceleri 5-6 kere tuvalete kalkıyorum ben uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan.idrarımda da beyaz beyaz noktaları görüyorum dün gittim toz ilaç verdi 2 tane.İdrar tahlili yaptır istersen için rahat etsin
Suşehrini bilmiyorum canım ne desem yalan olur şimdi şarkışla falan olsa orda doğumu direk ebeler yaptırıyor kadın doğumcu bakmıyor pek bi sorun olursa o haliyle sevk ediliyor pek guvenli degil diyecektim ama suşehri daha buyuk bildigim kadariyla ben acilde calişıyorumSusehrindeyim canım sen merkezde misin ne is yapıyorsun?
CRl yazan yer nub cikintisi diye dusunursek kiz :) bacaklari havaya kaldirmasa tam gorebilseydim daha kesin soylerdim canim.kızlar nub teorisinden anlayan varmı 12+5 şuan ama bebek 13+1 görünüyo doktorum hiçbşy demedi Eki Görüntüle 1357292 Eki Görüntüle 1357291
hımm anladım canım burda doktorda giriyor doğumlara ama ilk doğumları merkeze gönderiyormuş genelde riskli bi durum olursa diye zaten bende burda istemiyorum ailelerimiz merkezde ramazana denk gelicek kimseyi mağdur etmek istemiyorumSuşehrini bilmiyorum canım ne desem yalan olur şimdi şarkışla falan olsa orda doğumu direk ebeler yaptırıyor kadın doğumcu bakmıyor pek bi sorun olursa o haliyle sevk ediliyor pek guvenli degil diyecektim ama suşehri daha buyuk bildigim kadariyla ben acilde calişıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?