2015 Temmuz Anneleri

Kızlar bende hamileliğin. Basından beri çok açık yesılımtrak akıntı var.ama kasıntı koku yok.doktorum normal dedi herhangibir ilaç vermedi.aranızda yaasayan var mı?
Bende de beyaz akıntı var ama geceleri 5-6 kere tuvalete kalkıyorum ben uyuyamıyorum tuvalete kalkmaktan.idrarımda da beyaz beyaz noktaları görüyorum dün gittim toz ilaç verdi 2 tane.İdrar tahlili yaptır istersen için rahat etsin

post: 38610568, member: 541507"]ayyy kıyamam Allah yardımcın olsun canım sen geçirdin mi hamilelikte tehlikeli olabiliyomuş Rabbim acil şifalar versin kuzucuğa inşallah[/QUOTE]
Evet ben kucukken geçirdim ama kuzum çok agir geçiriyor hamilelikte tehlikeli olduğunu bende duymuştum Rabbim tüm hamisleri korusun hepimize saglikli evlatlar nasip etsin inşaallah

kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...

inşallah hayırlı haberlerle geri dönersin. haberlerini bekliyoruz

Yapmaz miyim bi elimde poşetim bi elimde limon kolonyam bi kolonyadan nefes çekeceğim bi poşete gömüleceğim :))

Son düzenleme:
Benim de cok canim, teyzem de erkenden beyazlamis. Annemde cok yok. Sanirim teyzeme cektim.
Hamile oldugumu bilmeden 3 haftalikken boyamistim. Yine tepeden ciktilar doguma kadar boyayamicaz da

Ya sadece tavrından şikayetçilerse eğer sıkıntı uok bence değişmiş o zaman çok iyi davranıyor uzun uzun konuşup anlatıyor tercihleri sana bırakıps saygı duyuyor o yüzden sevdim onu zaten peki bi sorar mısın canım cerrahi açıdan memnunlar mıymış benim korkum o konu

İn

İnsallah hayirli haberlerle donersiniz canim, dualarimiz seninle:)

Susehrindeyim canım sen merkezde misin ne is yapıyorsun?
Suşehrini bilmiyorum canım ne desem yalan olur şimdi şarkışla falan olsa orda doğumu direk ebeler yaptırıyor kadın doğumcu bakmıyor pek bi sorun olursa o haliyle sevk ediliyor pek guvenli degil diyecektim ama suşehri daha buyuk bildigim kadariyla ben acilde calişıyorum

Biz asimizi hastalanmadan 1 hafta önce tekrarladik yinede agir geciriyo oglusum etki etmeden bulasti diye düşünüyorum

hımm anladım canım burda doktorda giriyor doğumlara ama ilk doğumları merkeze gönderiyormuş genelde riskli bi durum olursa diye zaten bende burda istemiyorum ailelerimiz merkezde ramazana denk gelicek kimseyi mağdur etmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…