- 10 Kasım 2014
- 139
- 52
- 123
- 37
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.481
anladım canım ben yine sorarım en kısa zamanda yazarım sana :)Ya sadece tavrından şikayetçilerse eğer sıkıntı uok bence değişmiş o zaman çok iyi davranıyor uzun uzun konuşup anlatıyor tercihleri sana bırakıps saygı duyuyor o yüzden sevdim onu zaten peki bi sorar mısın canım cerrahi açıdan memnunlar mıymış benim korkum o konu
Bende de miyom var bu gebeliğimde çıktı ortaya kesin olmamakla beraber sezeryan aday adayiymışım İnşallah en azından epidural olur bebiş doğar doğmaz alıp emzirmeyi o kadar çok istiyorum kibenim akibetim detaylı usgden sonra belli olucak benim sağ ve sol yumurtalığımda portakal büyüklüğünde kistlerim eğer gebelikte bunlar büyürse doktor sezeryana alıp onlarada müdahale edecek tabi hamileliğin kistleri yok etme ihtimalide var :)
Hanımlar hamilelikte baş dönmesi ve göz kararmasi yaşayan kimse varmi
Devlet hastanesinde de ayrı bir yere gönderildiğini duymuştumda o yüzden sordum burda da bir kaç arkadaş yazmış başka bir doktor başka bir yerde baktı diye ondan biraz aklım karıştı
Ense kalinligi 0.9 mm cikmis kizlar dr.bisey demedi ben de sormayi akıl edemedim normal mi sizce?
Ben onceden gecirdiğimi kesin bildiğim ve elimde igG sonucu pozitif olan sonucum olmasina ragmen igM pozitif/negatif diye sacma bi sonuc geldi doktoruma soyledim o testler hep oyle yanlis kafa karistirici sonuc versigi icin artik istemiyoruz zaten aldirma dedi cok sukur bi sikintim cikmadiarkadaslar rubella testi pozitif cikan var mi? adivite testi diye bi test daha istedi doktor. var mi buni yasayan.?
sabahtan beri agliyorum.gorme problemi isitme problemi olabilir falan diyo doktor.adivite testide bir hafta sonra gecekmis.referans deger 0.9-1.1 benimki 1.19 Allahim sen yardim et.Ben onceden gecirdiğimi kesin bildiğim ve elimde igG sonucu pozitif olan sonucum olmasina ragmen igM pozitif/negatif diye sacma bi sonuc geldi doktoruma soyledim o testler hep oyle yanlis kafa karistirici sonuc versigi icin artik istemiyoruz zaten aldirma dedi cok sukur bi sikintim cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?