2015 Temmuz Anneleri

anladım canım ben yine sorarım en kısa zamanda yazarım sana :)

Bende de miyom var bu gebeliğimde çıktı ortaya kesin olmamakla beraber sezeryan aday adayiymışım İnşallah en azından epidural olur bebiş doğar doğmaz alıp emzirmeyi o kadar çok istiyorum ki

[QUOTkaçsuratsiz88, post: 38614457, member: 639872"]Bendede bas donmesi oluyor hep uyumakli bir halim var zaten normal canim[/QUOTE]
Peki kac haftalik hamilesin

Doktor kansız olabilecegimi söyledi bakalım bugun tahlil sonuclarim çıkacak ona göre artık doktor bir şey yapar heralde

Selamlar anneler anne adaylari:) rabbbim saglikli hayirli ömürlüevlatlar nasib etsin . Cumlemize inşallah.isteyen herkese yarabbim aminnn.... Bende SAT 3 ekim 2014 muhtemel doğum 05.07.2015....

Devlet hastanesinde de ayrı bir yere gönderildiğini duymuştumda o yüzden sordum burda da bir kaç arkadaş yazmış başka bir doktor başka bir yerde baktı diye ondan biraz aklım karıştı

Benim anladığım kadarı ile doktorun bu eğitimi almış olması ve kullandığı cihazın iyi bir cihaz olması durumunda başka bir yere yönlendirilmene gerek yok. 20. haftada detaylı ultrason için perinatalog öneriyorlar zaten, onun dışında bir yönlendirme bilmiyorum ben...

arkadaslar rubella testi pozitif cikan var mi? adivite testi diye bi test daha istedi doktor. var mi buni yasayan.?

arkadaslar rubella testi pozitif cikan var mi? adivite testi diye bi test daha istedi doktor. var mi buni yasayan.?
Ben onceden gecirdiğimi kesin bildiğim ve elimde igG sonucu pozitif olan sonucum olmasina ragmen igM pozitif/negatif diye sacma bi sonuc geldi doktoruma soyledim o testler hep oyle yanlis kafa karistirici sonuc versigi icin artik istemiyoruz zaten aldirma dedi cok sukur bi sikintim cikmadi

sabahtan beri agliyorum.gorme problemi isitme problemi olabilir falan diyo doktor.adivite testide bir hafta sonra gecekmis.referans deger 0.9-1.1 benimki 1.19 Allahim sen yardim et.

Ah canım lütfen kendini bu kadar üzme allahtan ümit kesilmez inşallah sağlıklı bir sekilde bebeğini kucağına alırsın çok üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…