- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.501
Yok canim tansiyonum hep normal cikiyor ama sislik yapar diye yasakladi.Tuza dikkat ediyor :) Zaten baya sisim iyice sismiyim dedi herhalde :)tansiyonunmu var canım , neden yasakladı
Canim cok gecmis olsun,Rabbim acil sifalar versinBenim de oglum hasta ateslidun aksamdan beri.kiyamiyorum hic ona.burnu tikali grip oldu.agir ama baya
Rabbim metanet versin cnm gönlüne inş. Bebeğinde çok sağlıklı olur inş.sabahtan beri agliyorum.gorme problemi isitme problemi olabilir falan diyo doktor.adivite testide bir hafta sonra gecekmis.referans deger 0.9-1.1 benimki 1.19 Allahim sen yardim et.
Canim ben demir hapi kullaniyorum 10. hafta basladim ama zaten kan testimi o haftada yaptirmistim.Asiri kansizlik cikti,doktor ilaca baslatti.kızlar aranızda demir takviyesi alan var mı? Varsa kaçıncı haftadan ıtıbaren başladınız?
Canimmm hayirli guzel haberlerle gel insaAllah.Rabbim yardimcin olsun.kızlar baya baya kırmızı kanamam başladı acil hastaneye gidiyoruz yarın da 2 li taramam vardı ama gerek kaldı mı bilmem.Dua edin nolur....Allahım 3. hayalkırıklığı yaştma lütfen rabbim...
Ah canim ya Rabbim sabir versin.Cok uzuldum.Hayirlisiyla saglikli evlatlarin olsun insaAllah.kızlar maalesf bebğimi kaybettim kalbi durdu( çok acı çektim
Cok sukur Rabbime iyiyiz canim.Cuma kontrolum var insaAllah.Boyle kotu haberler aldikca forumdakilerden endiselenmeye basladim,kafama o kadar takmisimki ruyamda mini ultrason cihazi almisim bebislerime bakiyorum :) Tutarim canim ya benim abuk subuk ayilmalarimi ceker ani olur :)evet canım ya sen nasılsın bu arada bebekler nasıl? benimde hayallerim yıkıldı yinede tut fotocu ya anı oluyor ayıldıktan sonra çekilirsiniz artık :)
bushra_84 .!.:Canim cok gecmis olsun,Rabbim acil sifalar versin
Allah yardimcin olsun canimsabahtan beri agliyorum.gorme problemi isitme problemi olabilir falan diyo doktor.adivite testide bir hafta sonra gecekmis.referans deger 0.9-1.1 benimki 1.19 Allahim sen yardim et.
Yok canim tansiyonum iyi sislik icin icirmiyor.Ben baya sistimde birde ikizler,su anda karnim 9 aylik tekil gebelik kadar var :)canım ben içiyorum dr çocuğa zarar vermez dedi tansiyon normal benim iyi geliyo gibi hissediyorum sana yasak tansiyon için dimi yani bebeğe bi zarar vermez inş
Aynen canim her yeri beyazladi saclarimin.Allahtan turbanliyim disarida sorun olmuyor ama evde kocise kotu gozukuyor :) Her ne kadar cok guzelsin sacmalama desede beyaz saclarim sivilceli suratimla hicte guzel gozukmuyorum :)bu arada saçı çok beyazlayan varmı ben bildiğin teyzelere döndümırsi diyolar anneminde erken beyazlamış saçı oda bana denk geldi ne ablam nede kız kardeşimde beyaz var bende liseden beri var şimdi boyuyamıyorum tepemde acayip kötü duruyor
Hayirli olsun canim,hosgeldin :)Bende 12+6 günlük hamileyim 12 temmuz gibi dogumum olacak insallah yani bende temmuz annesiyim
ilk doğumun ablamlaymış. 2. benimle inşallah :) @gozdeati ablam bahsetmişti. hayırlı olsun
ben si,ncan lokman hekimde pakize hanıma gidiyorum şimdilik bi sıkıntı yok ... canım cicim gibi bi durum yok kadın gayet ciddi ama bi arkadaşım önerdi ben de bi sıkıntı yaşamadım şimdilik bakalım sonra ne olur bilmem...
sabahları bulantım oluyor sadece. gün içinde çok ağır yemediğim ve trafikte dur kalk yapmadığımız sürece rahatım. seninde rahattır inşallahEvet canım bu serüveni de beraber geciririz inşallah..
Senin bebisin de hayırlı olsun bulantı var mı hersey yolunda mi?
canım cok saol allah razı olsun.bende yasın okuyorum ve bildiğim butun duaları.rabbım kabul etsın inş..ameller niyetlere göredir canım arapçasının yerini tutmaz ama hiç olkumamaktan iyidir meryem suresi inşikak inşirah suresi her gün yasin ibrahim ve lokman surelerini okuyorum ben hergün hepsini okuyamıyorum ama hergün yasine devam ediyorum bi arkadaşım bu sureleri dinliyodu bebek duymaya başlayınca ona da kulaklığı karnına takarak dinletiyodu mümkünse bu yöntemi dene.Birde hergün ya müheymin ya halık ya hadi ya hafıd esmalarını okumaya gayret ediyorum ben Rabbim kabul etsin
çook merak ediyorum yaa bir ay sonra randevum :) kesin öğrenirsin iki hafta sonra senCRl yazan yer nub cikintisi diye dusunursek kiz :) bacaklari havaya kaldirmasa tam gorebilseydim daha kesin soylerdim canim.
İki hafta sonra ben de ogrenirim ins kontrolde
12.haftada bitıyo sanırım.cunku ben dr sordum kutudaki bitene kadar kullan dedi zaten içinde 4-5 tane kaldıgünaydın arkadaşlar folik asit kaçıncı haftada bırakılıyor acaba ?
canım benim dr umda aynı sekilde yaptı.ultrasondan ense kalınlığına baktı.bide kan verdim.cok şükür kan sonuçlarım da iyi çıktıBen haftaya gidicem ama arkadaşımda gideceğim doktora gidiyor.Kan vermiş bide her zaman baktığı ultrasondan aynı doktor odasında ense kalınlıgını felan ölçmüş o kadar banada bir şeyler eksik gibi geldi
Bende de miyom var bu gebeliğimde çıktı ortaya kesin olmamakla beraber sezeryan aday adayiymışım İnşallah en azından epidural olur bebiş doğar doğmaz alıp emzirmeyi o kadar çok istiyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?