2015 Temmuz Anneleri

allah gönlüne göre versin canım inşallah yüklerim tabiki yorum yaparsan çooook sevinirim çünkü benim doktorum ağzını bile açmıyor ve 16.haftadan önce yorum bile yapmıcakmış hemen foto çekip yüklüyorum canım

allah iyilik versin sanada bebişlerinede inş. ben zaten bu endişeyle nasıl yaşıyorum belli değil canım (( şimdide ikili testin korkusu sardı beni ya bebekte bi problem varsa diye ödüm kopuyor..

Ay ben hic faydali bisey icemedim cocuguma yaa ne folik asit ne vitamin ne normal gida varsa yoksa bulanti ilaci yedi cocuk

kizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime

allah iyilik versin sanada bebişlerinede inş. ben zaten bu endişeyle nasıl yaşıyorum belli değil canım (( şimdide ikili testin korkusu sardı beni ya bebekte bi problem varsa diye ödüm kopuyor..
Amin canım,cümlemize inşaAllah.Gönlünü ferah tut canım,Rabbimin izniyle sonuçların gayet güzel çıkacak :)

İyi olmanıza çok sevindim canım.Arada yaz merakta bırakma bizi :)

Bak canim ilki en son fotografimiz ikinciside ilk kalp atisini duydugumuz zaman 6+3 gunluk

iyi olduğunuza sevindim canım , doktorum bana 13. haftada rahatlarsın demişti , seninde geçecek inşallah , kanaman bence jei bıraktığın içinde olabilir korkma kalbini ferah tut, herşey güzel olcak inşallah

Sağol TeşekkürlerE="bushra_84, post: 38615646, member: 281986"]Hayirli olsun canim,hosgeldin :)[/QUOTE]
Sagol

sabahtan beri agliyorum.gorme problemi isitme problemi olabilir falan diyo doktor.adiçiçektestide bir hafta sonra gecekmis.referans deger 0.9-1.1 benimki 1.19 Allahim sen yardim et.
Canim sonuç ksğıdında hangi değer pozitif tam olarak rubella igM mi bir sıkıntın var mı ateş döküntü vs. Yada küçükken geçirdin mi su çiçeki bence hiç canını sıkma şu an aktif geçirmedikçe önceden karşılaşmış olmak etkilemiyor bebişi yazdığım sorulara cevap verirsen daha çok yardımcı olabilirim şüpheerin açısından ama bence içini rahat tut

çok şükür çok merak etmiştik hepimiz Allah bebeğini sana bağışladı annesi

Oh çok şükür canım nasıl sevindim anlatamam

kızlar clexane 4 ben bu ıgneyı bes gun once baslaıdm kullanamaya gebe oldugumu gn once ogrendı.
gobekten yapıyorum ama ne zaman yapsam derının altında toplanıyor ve yavs yavas ovalayarak dagılır. sızede oyle oluyormu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…