- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.521
Benim Dr.umda erkeğe benziyor dedi ama bi dahaki aya kizda diyebilirim dedi endekslenmeyin yani dedi kismet bu arada kalp atislarini duyduğun bebeği ilk gördüğün ultrason fotografini yükleyebilir misin istersen cinsiyet tahmini yapabilirim herkese doğru cikiyor genelde
Decavıt ne cnm.ben folık asit kullanamadım alerji yaptı bana.vucudumdakı folık asit oranı ölçüldü fazla fazla yeterli bulundu Allahıma şükür.
inşallah canım allah gönlümüze göre versin bende de miyom var bende de olmayan şey yok
Cok sukur Rabbime iyiyiz canim.Cuma kontrolum var insaAllah.Boyle kotu haberler aldikca forumdakilerden endiselenmeye basladim,kafama o kadar takmisimki ruyamda mini ultrason cihazi almisim bebislerime bakiyorum :) Tutarim canim ya benim abuk subuk ayilmalarimi ceker ani olur :)
Miyom banada var dediler ilk usg zamanlarinda simdi kimsenin bisey dedigi yok bida sorim bugun bari :/
Amin canım,cümlemize inşaAllah.Gönlünü ferah tut canım,Rabbimin izniyle sonuçların gayet güzel çıkacak :)allah iyilik versin sanada bebişlerinede inş. ben zaten bu endişeyle nasıl yaşıyorum belli değil canım(( şimdide ikili testin korkusu sardı beni ya bebekte bi problem varsa diye ödüm kopuyor..
İyi olmanıza çok sevindim canım.Arada yaz merakta bırakma bizi :)kizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
Benim Dr.umda erkeğe benziyor dedi ama bi dahaki aya kizda diyebilirim dedi endekslenmeyin yani dedi kismet bu arada kalp atislarini duyduğun bebeği ilk gördüğün ultrason fotografini yükleyebilir misin istersen cinsiyet tahmini yapabilirim herkese doğru cikiyor genelde
iyi olduğunuza sevindim canım , doktorum bana 13. haftada rahatlarsın demişti , seninde geçecek inşallah , kanaman bence jei bıraktığın içinde olabilir korkma kalbini ferah tut, herşey güzel olcak inşallahkizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
Benim kan testımde bir sorun çıkmadı Allah'a şükür.ama ben 12. Haftada kansızlık olsun olmasın kesin verilmesi lazım diye biliyorum.senin bilgin var mı cnm?Canim ben demir hapi kullaniyorum 10. hafta basladim ama zaten kan testimi o haftada yaptirmistim.Asiri kansizlik cikti,doktor ilaca baslatti.
Canim sonuç ksğıdında hangi değer pozitif tam olarak rubella igM mi bir sıkıntın var mı ateş döküntü vs. Yada küçükken geçirdin mi su çiçeki bence hiç canını sıkma şu an aktif geçirmedikçe önceden karşılaşmış olmak etkilemiyor bebişi yazdığım sorulara cevap verirsen daha çok yardımcı olabilirim şüpheerin açısından ama bence içini rahat tutsabahtan beri agliyorum.gorme problemi isitme problemi olabilir falan diyo doktor.adiçiçektestide bir hafta sonra gecekmis.referans deger 0.9-1.1 benimki 1.19 Allahim sen yardim et.
Miyom için birşey soyledi mi peki size normal doğum şansimiz var degil mi beni avutmuyor yani doktorinşallah canım allah gönlümüze göre versin bende de miyom var bende de olmayan şey yok
Miyom için birşey soyledi mi peki size normal doğum şansimiz var degil mi beni avutmuyor yani doktorinşallah canım allah gönlümüze göre versin bende de miyom var bende de olmayan şey yok
çok şükür çok merak etmiştik hepimiz Allah bebeğini sana bağışladı annesikizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
İnşallah bahsetmeye değmeyevek kadar küçükfalan olduğu içindir canım iyi haberlerini bekliyorum İnşallahMiyom banada var dediler ilk usg zamanlarinda simdi kimsenin bisey dedigi yok bida sorim bugun bari :/
Oh çok şükür canım nasıl sevindim anlatamamkizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?