- 19 Kasım 2013
- 236
- 104
- 53
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.541
bunun icinde hepsi var ama demir eksikligi varsa demiri ayrica daha yuksek dozda veriyorlar. bugun doktorum 16. haftadan itibaren demir ayrica basliycaZ DEDIDemir ılacıyla beraber ayrıcamı veriyorlar?
su cicegi cikardimda rubella kizamikcik demekmis. igm degerim pozitif 1.19Canim sonuç ksğıdında hangi değer pozitif tam olarak rubella igM mi bir sıkıntın var mı ateş döküntü vs. Yada küçükken geçirdin mi su çiçeki bence hiç canını sıkma şu an aktif geçirmedikçe önceden karşılaşmış olmak etkilemiyor bebişi yazdığım sorulara cevap verirsen daha çok yardımcı olabilirim şüpheerin açısından ama bence içini rahat tut
Aa canim bu topikte de karsilastikkızlar farkettınız mı artık normal doğum yapan kadın yok.bakalım bizim dogumlarımız nasıl olucak.biri normal doğum yaptı mı şaşırıyorum artık :)
Bazen varizella (su çiçeği) geçirmiş olanlarda sonuç öyle çıkabiliyor da o yüzden sordum canım test sonucu etkilenebiliyor bazı hastalarda karşılaştım hatta bende de oldu dediğim gibi bence hiç canını sıkma hatta mümkünse başka bi hastanede aynı testi yaptır bir hafta boyu stres yaşamamış olursun bi şikayetin yokdeğil mi ateş döküntü falansu cicegi cikardimda rubella kizamikcik demekmis. igm degerim pozitif 1.19
kizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
kizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
ama benim 6+3 de hiç böle değildi makineden mi acaba sizce?Eki Görüntüle 1357481 Eki Görüntüle 1357491
Bak canim ilki en son fotografimiz ikinciside ilk kalp atisini duydugumuz zaman 6+3 gunluk
gercekten dogru cikiyor mu :))Benim Dr.umda erkeğe benziyor dedi ama bi dahaki aya kizda diyebilirim dedi endekslenmeyin yani dedi kismet bu arada kalp atislarini duyduğun bebeği ilk gördüğün ultrason fotografini yükleyebilir misin istersen cinsiyet tahmini yapabilirim herkese doğru cikiyor genelde
Bilmiyorum canım.Kansızlık çıkmasaydı doktorum vermezdi bence.Birde kan pıhtılaşması var ya bende,durumum biraz farklı o yüzden bilemiyorum.Benim kan testımde bir sorun çıkmadı Allah'a şükür.ama ben 12. Haftada kansızlık olsun olmasın kesin verilmesi lazım diye biliyorum.senin bilgin var mı cnm?
hih yuklemeyi basardim: valla ben hic birsey anlamiyorum bu ultrason resimlerinden cinsiyet tahmini olan varmi catliycam meraktan
Canım iğneyi vurduktan sonra o bölgeyi ovalamaman gerekiyor diye biliyorum.Bende toplanma olmuyor.Göbekten vuruluyorum bende ve dağılıyor.kızlar clexane 4 ben bu ıgneyı bes gun once baslaıdm kullanamaya gebe oldugumu gn once ogrendı.
gobekten yapıyorum ama ne zaman yapsam derının altında toplanıyor ve yavs yavas ovalayarak dagılır. sızede oyle oluyormu?
benim doktorum bugun 16. haftada baslaniyor dedi. kansizlik falan yoksa tabiBenim kan testımde bir sorun çıkmadı Allah'a şükür.ama ben 12. Haftada kansızlık olsun olmasın kesin verilmesi lazım diye biliyorum.senin bilgin var mı cnm?
gecmis olsun sevindim insallah tekrarlamazçok şükür çok merak etmiştik hepimiz Allah bebeğini sana bağışladı annesi
ama benim 6+3 de hiç böle değildi makineden mi acaba sizce?
hih yuklemeyi basardim: valla ben hic birsey anlamiyorum bu ultrason resimlerinden cinsiyet tahmini olan varmi catliycam meraktan
Bende 12. Haftadan itibaren başlanmalı diye biliyordum.acaba her bünyeye gore değişiyor mu.bunun icinde hepsi var ama demir eksikligi varsa demiri ayrica daha yuksek dozda veriyorlar. bugun doktorum 16. haftadan itibaren demir ayrica basliycaZ DEDI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?