- 21 Kasım 2014
- 1.209
- 658
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.561
Kan pıhtılaşması nasıl tespit edildi cnm?Bilmiyorum canım.Kansızlık çıkmasaydı doktorum vermezdi bence.Birde kan pıhtılaşması var ya bende,durumum biraz farklı o yüzden bilemiyorum.
Merhaba cnm kahverengi kanama Allah'a şükür bir kere hatıcınde daha hıç gelmedi ben progestoronu bıraktım.bana alerji yaptı alerjik bunyelıyım maalesefAa canim bu topikte de karsilastiknasilsin?
Kahverengi filan akintin gelmedi dimi sonra?
Benim cok sukur gelmiyor. Progestan kullaniyorum hala.
2 düşük yaptıktan sonra genetik testiyle anlaşıldı canım.Kan pıhtılaşması nasıl tespit edildi cnm?
Allah yavrunu sana bagıslasın cnm.2 düşük yaptıktan sonra genetik testiyle anlaşıldı canım.
Selam kizlar 11+4 hamileyim. Hamileligim basindan beri kanama geciriyorum ilk ogrendigimde kan kesesi görmüştü Dr gecen hafta gittim çok şükür kanama kesesi yok olmuş ama az önce pembemsi azicik birşey geldi yine. Çok endisleniyorum. Dr unda tatilde. Progesteron da kullanmaya devam. Ne yapmaliyim sizce ?
hih yuklemeyi basardim: valla ben hic birsey anlamiyorum bu ultrason resimlerinden cinsiyet tahmini olan varmi catliycam meraktan
Amin canım cümlemizinkini inşaAllah :)Allah yavrunu sana bagıslasın cnm.
Mi
Miyom için birşey soyledi mi peki size normal doğum şansimiz var degil mi beni avutmuyor yani doktor
kizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
Eki Görüntüle 1357676
Arada kaynadi galiba arkadaslar tahminde bulunun lutfen
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,herseyden onemlisi bize saglikla mutlululukla bebeklerimizi getirsin
canım bende kullanıyorum iğne.bende göbeğe vuruyorum.ama arada bende de oluyo morluklar.sende olmuyomu morlukCanım iğneyi vurduktan sonra o bölgeyi ovalamaman gerekiyor diye biliyorum.Bende toplanma olmuyor.Göbekten vuruluyorum bende ve dağılıyor.
Cok gecmis olsun canim cok sevindim bebisin iyi ilduguna :) umarim kisa zamanda cikarsin hastanedenkizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
Canım yorma kendini,bol bol dinlen.Çok geçmiş olsun.Slm kizlar herkese saglikli mutlu yillar bebislerle insallah bugün cok zor bi gündü lekelenme bi kac damla kirmizi pembemsi kan geliyo az ama baya korktum kontrole gittim sikinti yoktu kalbini dinledik kese duzgun yinede icim rahatlamadi umarim 10 gun surmez ve bisey olmaz gecici bi surectir biraz zorladim sanirim kendimi daha da bisey yapmam
Canım başka doktora git.İllaki kendi doktorun görmek zorunda değil.Çok geçmiş olsun.Selam kizlar 11+4 hamileyim. Hamileligim basindan beri kanama geciriyorum ilk ogrendigimde kan kesesi görmüştü Dr gecen hafta gittim çok şükür kanama kesesi yok olmuş ama az önce pembemsi azicik birşey geldi yine. Çok endisleniyorum. Dr unda tatilde. Progesteron da kullanmaya devam. Ne yapmaliyim sizce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?