2015 Temmuz Anneleri

Aa canim bu topikte de karsilastik nasilsin?
Kahverengi filan akintin gelmedi dimi sonra?
Benim cok sukur gelmiyor. Progestan kullaniyorum hala.
Merhaba cnm kahverengi kanama Allah'a şükür bir kere hatıcınde daha hıç gelmedi ben progestoronu bıraktım.bana alerji yaptı alerjik bunyelıyım maalesef folık asit bile alerji yaptığından kullanamıyorum.bebegınde durumu gayet iyi büyümesi vs.senin ufaklık nasıl?

Selam kizlar 11+4 hamileyim. Hamileligim basindan beri kanama geciriyorum ilk ogrendigimde kan kesesi görmüştü Dr gecen hafta gittim çok şükür kanama kesesi yok olmuş ama az önce pembemsi azicik birşey geldi yine. Çok endisleniyorum. Dr unda tatilde. Progesteron da kullanmaya devam. Ne yapmaliyim sizce ?

tatilde de olsa hemen bilgi vermelisin, çünkü bende de pıhtı vardı 1 ay progesteron kullandım düzeldi ama bu arada kanaman olursa özellkle pembe veya kırmızı doktor haber vermelisin dedi.

doktorunu ara seni başka doktora yönlendirir bu arada dinlen uzan ayağının altına yastık koya yukarda kalsın bol su iç

inş kötü birey yoktur ama bilgi ver

Slm kizlar herkese saglikli mutlu yillar bebislerle insallah bugün cok zor bi gündü lekelenme bi kac damla kirmizi pembemsi kan geliyo az ama baya korktum kontrole gittim sikinti yoktu kalbini dinledik kese duzgun yinede icim rahatlamadi umarim 10 gun surmez ve bisey olmaz gecici bi surectir biraz zorladim sanirim kendimi daha da bisey yapmam

Arada kaynadi galiba arkadaslar tahminde bulunun lutfen
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,herseyden onemlisi bize saglikla mutlululukla bebeklerimizi getirsin

Mi

Miyom için birşey soyledi mi peki size normal doğum şansimiz var degil mi beni avutmuyor yani doktor

miyom kist bunlar normal doğuma engel değil ki canım benim kistim büyürse sezeryana alıcak çünkü kistide alacak yada temizleyecek inşallah büyümez

oh allaha şükür nasıl sevindim anlatmam canım arada haber ver bize aklımız sende

Eki Görüntüle 1357676
Arada kaynadi galiba arkadaslar tahminde bulunun lutfen
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,herseyden onemlisi bize saglikla mutlululukla bebeklerimizi getirsin

aynı benim bebeğe benziyor canım son halini koydum geçmiş sayfalardan bak bakalım benimki gibi nub tam belli değil ama bu işten çok iyi anlayan arkadaşlar var ben fotoyu face e koydum çoğunluk nubu erkek dedi. bende herkesin bebeğine yorum yapıyorum bi kendiminkini anlayamadım

Cok gecmis olsun canim cok sevindim bebisin iyi ilduguna :) umarim kisa zamanda cikarsin hastaneden

Merhaba kızlar bugün hiç giremedim nasılsınız cinsiyet tahminleri başlamış bende çok merak ediyorum bugun hastaneden aradilar haftaya çarşamba ultrasyona gireceğim birde ebe muane edecek.. Acaba haftaya cinsiyet belli olurmu ya meraktan catlicagiz kızlar ben ebeye soracağım belli olursa söylüyorlar

Canım yorma kendini,bol bol dinlen.Çok geçmiş olsun.

Canım başka doktora git.İllaki kendi doktorun görmek zorunda değil.Çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…