2015 Temmuz Anneleri

Cok sukur canim. Sevindim.
Benimde progestan agizdan alinca uyku feci yapiyodu. Ayakta uyuyodum. Oyuzden vajinal aliyorum artik. Kontrol amacli tabi. 12. Haftadan sonra insallah birakcam.
Pazartesi gitcem kontrolume :) insallah guzel haberlerle doneriz :)

canım bende kullanıyorum iğne.bende göbeğe vuruyorum.ama arada bende de oluyo morluklar.sende olmuyomu morluk
Çok nadir oluyor canım.Belki 10 iğneden birinde.Oda eşimin vurma şekliyle alakalı sanırım ya da derinin yapısıyla.Yumuşak yerlere vurulunca morarıyor ama sert yerlerde morarma olmuyor.Genelde göbek deliğinin sağ ve sol yan alanlarına vuruluyorum oralar morarmıyor ama alt kısma vurulunca morarıyor ve çok acıyor.Geçmiş olsun canım :)

Bende dun kontroldeydım.başka ilaç takviyesi kullanıyormusun cnm?

Kızlar benim mide yanmalarım bulantılarım geçmiyo 13. Haftadan medet umuyorum her şikayetim geçsin diye. Rennie çiğnedim bir tane, dr zararı olmadığını söyledi. Biraz iyi geldi.
Eşim de doğuma kadar çekiceksin galiba diyip iyice canımı sıkıyor.

Biz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
cinsiyet için erken dedi dr

hoş geldin canım iyi bari seni korkutmamışlar cinsiyet için erken mi uleyn bana gideceğim doktor erken desen kalkıp iki çift laf sölücem foto var mı canım atta yorumlayalım :)))

Kizlarr bnm kasik agrilarim bitmiyi dahada artiyo ya dun iyiydim bugun acaba cokmu yoruldum sinirlndim sag tarafim cok agriyo ya uzattim ayaklari dort gun tatil herhal bole yatcam(

Eki Görüntüle 1357676
Arada kaynadi galiba arkadaslar tahminde bulunun lutfen
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,herseyden onemlisi bize saglikla mutlululukla bebeklerimizi getirsin
bende bugun paylastim kendiminkinden bisey anlamiyorum ki sana yorum yapayim hic anlayamiyorum. hayirlisi artik . iki hafta sonra tekrar gidicem

allah bağışlasın ne tatlı bir bebiş bu maşallah, ama burdan anlaşılmaz ki, doktorun ölçmesi lazımdı sanrım
doktor daha belli olmaz iki hafta sonra tekrar bakariz dedi.nub teorisi falan diyorlarya ona gore bi tahmin varmiki diye sordum . sagol

ciftekuzu hayırlı olsun bundan sonrası da hep güzel geçer inşallah. maşallah size.. Buarada bütün arkadaşlara iyi yıllar bebişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak dileğiyle :)

ben bugun girdim ama belli degildi. gunlerimiz cok yakin . bir haftada cok sey degisir belki belli olur. pozisyonuylada alakali ins ogrenirsin

hoş geldin canım iyi bari seni korkutmamışlar cinsiyet için erken maradaeyn bana gideceğim doktor erken desen kalkıp iki çift laf sölücem foto var mı canım atta yorumlayalım :)))

Ay dr cok tatliydii baya bi inceledi olctu eli kolu vs herbiseyi tastamam masallah bi sikinti gorunmuyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…