- 11 Kasım 2014
- 923
- 545
- 48
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.581
Cok sukur canim. Sevindim.Merhaba cnm kahverengi kanama Allah'a şükür bir kere hatıcınde daha hıç gelmedi ben progestoronu bıraktım.bana alerji yaptı alerjik bunyelıyım maaleseffolık asit bile alerji yaptığından kullanamıyorum.bebegınde durumu gayet iyi büyümesi vs.senin ufaklık nasıl?
Çok nadir oluyor canım.Belki 10 iğneden birinde.Oda eşimin vurma şekliyle alakalı sanırım ya da derinin yapısıyla.Yumuşak yerlere vurulunca morarıyor ama sert yerlerde morarma olmuyor.Genelde göbek deliğinin sağ ve sol yan alanlarına vuruluyorum oralar morarmıyor ama alt kısma vurulunca morarıyor ve çok acıyor.Geçmiş olsun canım :)canım bende kullanıyorum iğne.bende göbeğe vuruyorum.ama arada bende de oluyo morluklar.sende olmuyomu morluk
Bende dun kontroldeydım.başka ilaç takviyesi kullanıyormusun cnm?Cok sukur canim. Sevindim.
Benimde progestan agizdan alinca uyku feci yapiyodu. Ayakta uyuyodum. Oyuzden vajinal aliyorum artik. Kontrol amacli tabi. 12. Haftadan sonra insallah birakcam.
Pazartesi gitcem kontrolume :) insallah guzel haberlerle doneriz :)
Oy maşaAllah bir paşa daha mı geliyor :) Bir kızın vardı değil mi?Biz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
cinsiyet için erken dedi dr
Biz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
Kizlarr bnm kasik agrilarim bitmiyi dahada artiyo ya dun iyiydim bugun acaba cokmu yoruldum sinirlndim sag tarafim cok agriyo ya uzattim ayaklari dort gun tatil herhal bole yatcam(
Gozun aydin cnm.darisi.bize olsunnBiz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
bende bugun paylastim kendiminkinden bisey anlamiyorum ki sana yorum yapayim hic anlayamiyorum. hayirlisi artik . iki hafta sonra tekrar gidicemEki Görüntüle 1357676
Arada kaynadi galiba arkadaslar tahminde bulunun lutfen
Hepimizin yeni yılı kutlu olsun,herseyden onemlisi bize saglikla mutlululukla bebeklerimizi getirsin
doktor daha belli olmaz iki hafta sonra tekrar bakariz dedi.nub teorisi falan diyorlarya ona gore bi tahmin varmiki diye sordum . sagolallah bağışlasın ne tatlı bir bebiş bu maşallah, ama burdan anlaşılmaz ki, doktorun ölçmesi lazımdı sanrım
Sevgili fatma bi doktormuuuz nerden bilelim tahminde bulunmak bi yerede dursun bebegi goremeyiz bilebende bugun paylastim kendiminkinden bisey anlamiyorum ki sana yorum yapayim hic anlayamiyorum. hayirlisi artik . iki hafta sonra tekrar gidicem
Amin canım,iyi yıllar :)2015'te yavrularımıza kavuşalım hepimiz inşaAllah :)ciftekuzu hayırlı olsun bundan sonrası da hep güzel geçer inşallah. maşallah size.. Buarada bütün arkadaşlara iyi yıllar bebişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuşmak dileğiyle :)
Ama ilede tahmin diyosan kiz deyim ben. Kac cocugun var ilkmidoktor daha belli olmaz iki hafta sonra tekrar bakariz dedi.nub teorisi falan diyorlarya ona gore bi tahmin varmiki diye sordum . sagol
ben bugun girdim ama belli degildi. gunlerimiz cok yakin . bir haftada cok sey degisir belki belli olur. pozisyonuylada alakali ins ogrenirsinMerhaba kızlar bugün hiç giremedim nasılsınız cinsiyet tahminleri başlamış bende çok merak ediyorum bugun hastaneden aradilar haftaya çarşamba ultrasyona gireceğim birde ebe muane edecek.. Acaba haftaya cinsiyet belli olurmu ya meraktan catlicagiz kızlar ben ebeye soracağım belli olursa söylüyorlar
hoş geldin canım iyi bari seni korkutmamışlar cinsiyet için erken maradaeyn bana gideceğim doktor erken desen kalkıp iki çift laf sölücemfoto var mı canım atta yorumlayalım :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?