2015 Temmuz Anneleri

Sevgili fatma bi doktormuuuz nerden bilelim tahminde bulunmak bi yerede dursun bebegi goremeyiz bile
sevgili lara doktorsunuz demedik zaten. burda herkes nub teorisine kesedeki yerine gore falan bi tahmin yorum yapiyo gunlerdir yapanlar doktormuydu benim haberim yoktu herhalde. bir tahminin yoksa bir sey yazmak zorunda degilsin canim. ayrica bebegi goruyoruz o kadarda degil yani.

Ay nasil gecicek doktr norml demisti ama bna biraz fazla gelio az ayakta durayim hmn agriyo.bide bn okulda cok merdiven cikip iniyorum.odami etkilio nedr

Oda etkiliyor olabilir bizimde evin önünde merdiven var inip çıkıyorum kasiklarim inanılmaz ağrıyor yavaş yavaş çıkmaya çalış canım hamile kaldığım günden beri kasık ağrısı karın ağrısı çekiyorum doktor ilk gebelikte olur normal demişti ağrı kesici al arada dedi

Aynn yawas hareket edim napim.40merdiven bide dik inip cikiyoruz mecbur.Allahim saglikli olsunlrda napalim cekcez

miyom kist bunlar normal doğuma engel değil ki canım benim kistim büyürse sezeryana alıcak çünkü kistide alacak yada temizleyecek inşallah büyümez
İnşallah gerek kalmaz canım miyoma zaten sezeryan sırasında müdahale edilmiyormuş bana sadece yerleşim yeri altta olabilir o zaman gerekir dedi bi de uterus duvarını bozan durum olduğu için ihtimal artıyormuş İnşallah sağlıklı normal doğumlar yaparız

Nub teorisiyle tahmin icin bebegin yan duruyor olmasi gerekiyormus seninkisi degisik durmus oyuzden ben hic yorum yapamadim cok da anlamiyorum zaten
bende bugun paylastim kendiminkinden bisey anlamiyorum ki sana yorum yapayim hic anlayamiyorum. hayirlisi artik . iki hafta sonra tekrar gidicem

çok mu tatlıydı kız sen hangi hastaneye gittin habütünoktor ölçüm yaptı

Hospitala gittim canım
Radyoloji bolumunde gozluklu hafif uzun kivircik sacli bi dr vardi ve acaip pozitif bi tiptii yani butun gerginligimi aldi
Cinsiyet sorunca ugrasti aslinda birazda bizim yaramaz acmadi o da erken zaten dedi ustelemedik

Nub teorisiyle tahmin icin bebegin yan duruyor olmasi gerekiyormus seninkisi degisik durmus oyuzden ben hic yorum yapamadim cok da anlamiyorum zaten
evt simdi arastirdim cikintinin paralel veya dik olmasiyla alakaliymis benim bebis karsidan poz vermis napalim biraz daha bekliycez artik.

Mutlu yillar herkese kizlar kan sonucunu aldim bgn doktor değerlerin yuksek 3 olmasi gerekirken 8 çıkmış dedi antibiyotik yazdi pazartesiye kadar kullan dedi enfeksiyon olduğundan değil hani bebek saglikliysa olurda ona bilastirmayalim die dedi pazartesi 11 de uygulama baslicak kafam cok karışık delircem hic birşeyi sağlıklı düşünemiyorum

yok cok sukur.ama iki uc hafta once agzimin icinde kizarikliklar oluyodu bole bir gun cikiyodu ertesi gun yok oluyodu dor bes gun sonra bi daaha oluyodu ama ertesi gun yine yok oluyodu.yalniz sadece alt ve ust dudagimin icinde baska bi yerde degil.

yok cok sukur.ama iki uc hafta once agzimin icinde kizarikliklar oluyodu bole bir gun cikiyodu ertesi gun yok oluyodu dor bes gun sonra bi daaha oluyodu ama ertesi gun yine yok oluyodu.yalniz sadece alt ve ust dudagimin icinde baska bi yerde degil.
Yok canım onunla ilgisi o ağız içi yara acılık normal gebelikte bildiğim kadarıyla bence sen içini ferah tut dediğim gibi çapraz reaksiyon yüzünden kafa karıştırıcı yanlıs pozitiflikler oluyor genelde sinira yakin yada az gecmis gorunur İnşallah seninki de oyledir

insallah ya.sagol cevaplarin icin.bu bir hafta nasil gecer bilmiyorum.0.9 ile 1.1 referans deger benim 1.19
seninki nasildi? ve netice ne oldu? avidite istedi mi doktor?

insallah ya.sagol cevaplarin icin.bu bir hafta nasil gecer bilmiyorum.0.9 ile 1.1 referans deger benim 1.19
seninki nasildi? ve netice ne oldu? avidite istedi mi doktor?
Yok dediğim gibi bende şans eseri iki yıl önce başka bi sebeple bakıp bağışık olduğumu gormustum ilk kontrolume universite hastanesine gittim kendi kafamıza göre şuna da bakalım buna da dedik sonra özeldeki doktoruma sonucu gösterince bunlar zaten birbirindwn etkilendiği için hamilelikte çok saçma sonuçlar kafa karıştırıyor ona hiç aldırma sen dedi benimki de sınıra yakındı rakam yazmıyordu ama poz/neg yazıyordu bizim laboratuar sınır sonuçları öyle gosterdigi icin seninki 0,1 bile değil bence sikinti yapma baska bi yerde testi tekrarla hem aradan bikac gun gectigi halde yukselme olmadigini gorur rahat edersin sonra tekrar doktorunla gorusup yeni sonuca ragmen isterse o zaman yaptirirsin gene testi ama o zamana kadar stres yapmamis olursun

sabahları bulantım oluyor sadece. gün içinde çok ağır yemediğim ve trafikte dur kalk yapmadığımız sürece rahatım. seninde rahattır inşallah

Başlarda bulantı sonra nefes darlığı 1 haftadır da ciddi bi bel ağrısı yaşıyorum ilaç krem kullanmaya da içim el vermio yatıyorum nereye kadar gider bu ağriyla bilmiyorum bole giderse sürecem krem felan ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…