2015 Temmuz Anneleri

arkadaşlar merhaba.haftaya 2 li test yaptırıcam.hastane araştırıyorum.gülen tıp merkezine giden varmı aranızda?fiyatlarını bilen?

Happy new yearrrr!!! Ee haniii sihirli değenek vs yok bu saatte bulanti dewam
Ulann 2014 alacagin olsunnn giderken tum sikintilari al git demedik mi sanaaa
Neysee sevgili 2015 gel bakalim yamacima sende ne guzellikler var insallahh yasayalim gorelimmmm

yeni yıl sabahından herkese günaydın inş bu yıl gönlünüzde ne varsa hayırlısıyla olur hepimizin yüzü güler geçen seneki acıları yaşatmaz yavrularımızı hayırlısıyla kucağımıza alacağımı güzel bir sene olsun aminnn...

bugün çalışıyorum yahaayollar bomboştu bikaç kişi vardı minibüste asabım bozuldu

Kizlar çok şükür bu gün oglusum biraz iyi kahvaltisini yaptı vücudundaki su çiçekleri solmaya basladi zoru atlattik galiba cevap yazan bütün arkadaşlara tesekkurler

Kizlar çok şükür bu gün oglusum biraz iyi kahvaltisini yaptı vücudundaki su çiçekleri solmaya basladi zoru atlattik galiba cevap yazan bütün arkadaşlara tesekkurler
geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın da

[QUOTost: 38624674, member: 617357"]geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın da[/QUOTE]
Teşekkürler canim benim çocuklar hasta olunca daha kotu oluyor anneler bu gün istesin galiba üzülme herkesin calistigi bi günde sende evde keyif yaparsin

[QUOTost: 38624674, member: 617357"]geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın da
Teşekkürler canim benim çocuklar hasta olunca daha kotu oluyor anneler bu gün istesin galiba üzülme herkesin calistigi bi günde sende evde keyif yaparsin[/QUOTE]
sğl canım nerde o günler bu güne kadar hep tersi oldu bebek olursa ancak çıkarım eşimde evde sinir oluyorum sokaklar bomboş

Ne guzel canim ben de dun kan verdim haftaya cikacakmis sonucu guzel sonuclar aliriz ins.keske benim dr. Da erken deseydi cinsiyet icin zorlayip kafami karistirmasaydi.tabiki evladin kizi erkegi olmaz ama bir oglum var buna da erkege bbenziyor deyince uzuldum acikcasi bastan beri cok farkli seyler yasiyordum.. Saglik olsun tabiki de.
Biz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
cinsiyet için erken dedi dr

gunaydin herkese su rubella derdinden dolayi berbat girdim 2015 e. su sonuc bir ciksaydi.

Ya ikinci cocukta evladin kizi erkegi oluyo ister istemez bi tane olunca digeri farkli olsun istiyo insan hayirlisi saglikla gonlimuzdeki muradi versin Rabbim

aman arkadaşım sakın!!! sırf sana bu mesajı yazabilmek için online oldum :) o kremler bölgeyi lokal olarak ısıtıyor ve ısının yükselmesi bebekte ciddi sakatlıklara neden olabilir, bir arkadaş vardı ağrı geçsin diye yakı uygulamıştı ve şimdi napıcam diye kara kara düşünüyordu. Aman diyim ısıyı arttıran hiç bir ürün uygulama beline falan. Basitmiş gibi görünüyor ama inanılmaz tehlikeli.

Bu arada merhaba herkese :) ben de temmuz annesi olucam kısmetse :)

Agriniz varsa izinli olan parol ya da minoset için kafanizdan agri kesici krem kullanmayin bencede

Yeni yılda mutlu saglikki bir yil olsun bebislerle gecirecegimiz insallah hersey gonlumuzden gectigi gibi olur sevgiler...

gunaydin herkese su rubella derdinden dolayi berbat girdim 2015 e. su sonuc bir ciksaydi.
neden ne oldu ki cnm ben gebe kalamdan test yaptırdım o aşım eksik çıktı dr vurul dedi vurulmuştum eksikse 3 aydan sonra çocuk düşebiliyor demişti ve bunu kaççtane dr gittim hiçbirisi söylememişti

bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…