- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.621
geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın daKizlar çok şükür bu gün oglusum biraz iyi kahvaltisini yaptı vücudundaki su çiçekleri solmaya basladi zoru atlattik galiba cevap yazan bütün arkadaşlara tesekkurler
Teşekkürler canim benim çocuklar hasta olunca daha kotu oluyor anneler bu gün istesin galiba üzülme herkesin calistigi bi günde sende evde keyif yaparsin[/QUOTE][QUOTost: 38624674, member: 617357"]geçmiş olsun canım çocuklar hasta olmasın da
Biz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
cinsiyet için erken dedi dr
Ne guzel canim ben de dun kan verdim haftaya cikacakmis sonucu guzel sonuclar aliriz ins.keske benim dr. Da erken deseydi cinsiyet icin zorlayip kafami karistirmasaydi.tabiki evladin kizi erkegi olmaz ama bir oglum var buna da erkege bbenziyor deyince uzuldum acikcasi bastan beri cok farkli seyler yasiyordum.. Saglik olsun tabiki de.
Başlarda bulantı sonra nefes darlığı 1 haftadır da ciddi bi bel ağrısı yaşıyorum ilaç krem kullanmaya da içim el vermio yatıyorum nereye kadar gider bu ağriyla bilmiyorum bole giderse sürecem krem felan ya
inş canımYeni yılda mutlu saglikki bir yil olsun bebislerle gecirecegimiz insallah hersey gonlumuzden gectigi gibi olur sevgiler...
neden ne oldu ki cnm ben gebe kalamdan test yaptırdım o aşım eksik çıktı dr vurul dedi vurulmuştum eksikse 3 aydan sonra çocuk düşebiliyor demişti ve bunu kaççtane dr gittim hiçbirisi söylememiştigunaydin herkese su rubella derdinden dolayi berbat girdim 2015 e. su sonuc bir ciksaydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?