- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.641
Allah yardimcin olsun Rabbim bebegini sana bagislasin biz 2015 e mahsun girenlerdeniz ogur kus bitmiyo :/bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
rubella testim pozitif avidite diy bi test daha isyedi dr onun sonucuna gore gebelige devam mi edilicek sonlandirilacak mi karar verilecek.neden ne oldu ki cnm ben gebe kalamdan test yaptırdım o aşım eksik çıktı dr vurul dedi vurulmuştum eksikse 3 aydan sonra çocuk düşebiliyor demişti ve bunu kaççtane dr gittim hiçbirisi söylememişti
Evet canım benimki çıktı seninkide çıkar bir şey varsa umarım yoktur ama korkma toz ilaç verdi banadaİdrar tahlılınde çıkıyor mu acaba cnm?
Teşekkür ederim bilgiler icinBenim anladığım kadarı ile doktorun bu eğitimi almış olması ve kullandığı cihazın iyi bir cihaz olması durumunda başka bir yere yönlendirilmene gerek yok. 20. haftada detaylı ultrason için perinatalog öneriyorlar zaten, onun dışında bir yönlendirme bilmiyorum ben...
Kac gundur sendrn haber almak icin girip cikiyorum ki sukur iyisin bebisinde iyi olur inşallah annesi dualarimiz tum anne adaylari ile yeni yilda inşallah kayıp haberi almayiz.bi hastane odasindan,kolu solurlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
Gözün aydin darısı başıma bende pazartesi gidicemcanım benim dr umda aynı sekilde yaptı.ultrasondan ense kalınlığına baktı.bide kan verdim.cok şükür kan sonuçlarım da iyi çıktı
pozitif olması kötümü canım neden sonlandırılıyor ki başka dr da git hemen karar verme canım allah yardımcın olsunrubella testim pozitif avidite diy bi test daha isyedi dr onun sonucuna gore gebelige devam mi edilicek sonlandirilacak mi karar verilecek.
Ayy senin profil resmini yerim been ne tatlı bi bebiş o öyleGözün aydin darısı başıma bende pazartesi gidicem
bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
Sabah aksam folikBende dun kontroldeydım.başka ilaç takviyesi kullanıyormusun cnm?
bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
Başlarda bulantı sonra nefes darlığı 1 haftadır da ciddi bi bel ağrısı yaşıyorum ilaç krem kullanmaya da içim el vermio yatıyorum nereye kadar gider bu ağriyla bilmiyorum bole giderse sürecem krem felan ya
merhaba cnm , bir taraftanda hastaneye yattıgın iyi olmuş aslında , her an kontrol altındasın , kanama durumun nasıl durdumu , bol bol dinlenirsen bu durumu daha rahat atlatacağını sanıyorum Allahın izniyle cnm , maşallah bebeğinde büyüyor herşey yolunda :)bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
geçmiş olsun benim hiç bir bilgim yok ama nesi yüksek çıkmış acabaHanımlar benim tahlil sonuclarinda karaciger için yapılan tahlil sonucum yüksek çıkmış doktor bir daha yapacaz dedi tahlil endiselendim böyle bir durum la karşılaşan varmı
tahlil veriyo ben 8 haftalık gittim verdi sana vermedimi şimdi yaptırıyorum bir hafta sonra göstereceğim sonuçları kan veriliyor evt kanda çıkıyor10 hafta 3gunlukken kontrolde dr neye bakiyo ogrenebilir miyim?
Kan vs vercek miyim acaba?
evt cnm elimin altinda her daim ultrason olması güzel bişey.kanama durdu ama önemli olan içerdeki kanama alanı ona da yarın bakacak kendi dr.um.çoklu alinti yapamiyorum hepiniz çok sagolun kizlarmerhaba cnm , bir taraftanda hastaneye yattıgın iyi olmuş aslında , her an kontrol altındasın , kanama durumun nasıl durdumu , bol bol dinlenirsen bu durumu daha rahat atlatacağını sanıyorum Allahın izniyle cnm , maşallah bebeğinde büyüyor herşey yolunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?