2015 Temmuz Anneleri

Allah yardimcin olsun Rabbim bebegini sana bagislasin biz 2015 e mahsun girenlerdeniz ogur kus bitmiyo :/

neden ne oldu ki cnm ben gebe kalamdan test yaptırdım o aşım eksik çıktı dr vurul dedi vurulmuştum eksikse 3 aydan sonra çocuk düşebiliyor demişti ve bunu kaççtane dr gittim hiçbirisi söylememişti
rubella testim pozitif avidite diy bi test daha isyedi dr onun sonucuna gore gebelige devam mi edilicek sonlandirilacak mi karar verilecek.

Teşekkür ederim bilgiler icin

Kac gundur sendrn haber almak icin girip cikiyorum ki sukur iyisin bebisinde iyi olur inşallah annesi dualarimiz tum anne adaylari ile yeni yilda inşallah kayıp haberi almayiz.

rubella testim pozitif avidite diy bi test daha isyedi dr onun sonucuna gore gebelige devam mi edilicek sonlandirilacak mi karar verilecek.
pozitif olması kötümü canım neden sonlandırılıyor ki başka dr da git hemen karar verme canım allah yardımcın olsun

Bak sen birşey mi olmuştur acaba derken o önden gitmeye başlamış annesi =) İnşallah kanama alanıda kaybolmuştur, yarın çıkarsınız evinize :)

Cnm geçmiş olsun,bikaçgündür giremedım,her mesajıda okuyamadım,geçniş olsun,bebeğinin iyi olmasına cok sevındım,umarım hersey yolundadır?

Fıtık filan mı var? Minoset belki rahatlatır. Doktorum vermidonda içebilirsin dedi. Sicak havlu koymakda rahatlatır belki.

merhaba cnm , bir taraftanda hastaneye yattıgın iyi olmuş aslında , her an kontrol altındasın , kanama durumun nasıl durdumu , bol bol dinlenirsen bu durumu daha rahat atlatacağını sanıyorum Allahın izniyle cnm , maşallah bebeğinde büyüyor herşey yolunda :)

Hanımlar benim tahlil sonuclarinda karaciger için yapılan tahlil sonucum yüksek çıkmış doktor bir daha yapacaz dedi tahlil endiselendim böyle bir durum la karşılaşan varmı

Hanımlar benim tahlil sonuclarinda karaciger için yapılan tahlil sonucum yüksek çıkmış doktor bir daha yapacaz dedi tahlil endiselendim böyle bir durum la karşılaşan varmı
geçmiş olsun benim hiç bir bilgim yok ama nesi yüksek çıkmış acaba

[QUOTE="rasiba, post: 38628982, member: 98yapmadı doktorçmiş olsun benim hiç bir bilgim yok ama nesi yüksek çıkmış acaba[/QUOTE]
Inanki bende anlamiyorum pek bir aciklama yapmadi doktor sadece tahlil sonucuna göre yüksek çıkmış

10 hafta 3gunlukken kontrolde dr neye bakiyo ogrenebilir miyim?
Kan vs vercek miyim acaba?
tahlil veriyo ben 8 haftalık gittim verdi sana vermedimi şimdi yaptırıyorum bir hafta sonra göstereceğim sonuçları kan veriliyor evt kanda çıkıyor

evt cnm elimin altinda her daim ultrason olması güzel bişey.kanama durdu ama önemli olan içerdeki kanama alanı ona da yarın bakacak kendi dr.um.çoklu alinti yapamiyorum hepiniz çok sagolun kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…