2015 Temmuz Anneleri

Iyi aksamlar herkese...yemek yemeyince aclik beni mahvediyor yedikten sonrada birsey degismiyor surekli midem bulaniyor.keske cikarabilsrm belki rahatlarim umarim en kisa zamanda gecer..

Iyi aksamlar herkese...yemek yemeyince aclik beni mahvediyor yedikten sonrada birsey degismiyor surekli midem bulaniyor.keske cikarabilsrm belki rahatlarim umarim en kisa zamanda gecer..

Off aynen yaa ac kalinca icim disim cikiyo yiyince daha da fena oluyom ofs offs :/

Off aynen yaa ac kalinca icim disim cikiyo yiyince daha da fena oluyom ofs offs :/
13. Haftadan sonra gececrk insallah iyi dusunelim .bu arada bebeginiz cinsiyeti belli olmustu sanirim erkekti degil mi..benim ikinci bu ilki erkek bakalim heyacanla bekliyorum ogrenecegim gunu

Ya diorum ya Dr kullan dediği halde kullanamadım..
Kullanıp.sıkıntı yaşamayan da var ama risk iste..
Uyarım ilgin için teşekkür ederim
Bebisin de hayırlı olsun seninde

13. Haftadan sonra gececrk insallah iyi dusunelim .bu arada bebeginiz cinsiyeti belli olmustu sanirim erkekti degil mi..benim ikinci bu ilki erkek bakalim heyacanla bekliyorum ogrenecegim gunu

Benim usg ye göre 13.haftam bitti ama bulanti devam
Cinsiyet icin erken dedi canim bekliyoruz daha ogrenemedik hayirlisi kizim var birde oglum olsa cok mutlu olurum

Fıtık filan mı var? Minoset belki rahatlatır. Doktorum vermidonda içebilirsin dedi. Sicak havlu koymakda rahatlatır belki.

Sıcak su torbası koydum Ona da risk dediler sıcak tutmaya çalışıyorum
Dr voltaren kullanabilirsin dedi ama kiyamiom. Yine de bişey olursa felan die bakalım gittiği yere kadsr dayanacam

İyi aksamlar kizlar benim sag gogus ucumda hafif beyazlik var, iltihap gibi ama cok cok minik ince bir tabaka gibi. Gogus hassasiyeti zaten var ama ekstra agri sizi ya dacakinti vs yok. Hamilelikle bir alakasi olabilir mi?

Benimki geçmedi hala her sabah bugün iyiyim diye kendimi motive ederek uyanıyorum ama geri başlıyor

arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer dualarımız seninle

Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun.Allah yavrunu sana bagıslasın.sağlıkla sıhatler kucağına alacaksın inşallah.

Sıcak su torbası koydum Ona da risk dediler sıcak tutmaya çalışıyorum
Dr voltaren kullanabilirsin dedi ama kiyamiom. Yine de bişey olursa felan die bakalım gittiği yere kadsr dayanacam
cnm hanı koyun tüyü korseler varya hanı yaşlılar kullanıyor onun en büyüğünden al karnını sıkmayacak şekilde belki sıcak tutabilir o.

İyi aksamlar kizlar benim sag gogus ucumda hafif beyazlik var, iltihap gibi ama cok cok minik ince bir tabaka gibi. Gogus hassasiyeti zaten var ama ekstra agri sizi ya dacakinti vs yok. Hamilelikle bir alakasi olabilir mi?
Cnm sütün geliyor olabilir mı? Hamılelıkte gelebılırmıs çünkü.

Aynı şikayet bendede var midem boş olunca aşırı bulantim oluyor yedikten sonra midem yanıyor bulantı başlıyor sabah uyanır uyanmaz olduğum yere kusuyorum yatağımin yanında hazirlik bulunduruyorum yerler batmasın diye

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişey soracam facebook da felan 2015 temmuz anneleri grubu var mı ordan takip daha kolay oluyo böyle sayfa sayfa birikiyo hepsini okumak sıkıntı ben baktım var 2 grup ama buranin mi bilemedim

Hayirli olsun,hosgeldin aramiza:)

Canim Rabbim acil sifalar versin.İnsaAllah kanama alani gecmistir evine kavusursun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…