- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.661
herşey iyi çok şükür bende bulantı yok canımSlm kizlar nasilsiniz bulantilar ne alemde
Iyi aksamlar herkese...yemek yemeyince aclik beni mahvediyor yedikten sonrada birsey degismiyor surekli midem bulaniyor.keske cikarabilsrm belki rahatlarim umarim en kisa zamanda gecer..
13. Haftadan sonra gececrk insallah iyi dusunelim .bu arada bebeginiz cinsiyeti belli olmustu sanirim erkekti degil mi..benim ikinci bu ilki erkek bakalim heyacanla bekliyorum ogrenecegim gunuOff aynen yaa ac kalinca icim disim cikiyo yiyince daha da fena oluyom ofs offs :/
aman arkadaşım sakın!!! sırf sana bu mesajı yazabilmek için online oldum :) o kremler bölgeyi lokal olarak ısıtıyor ve ısının yükselmesi bebekte ciddi sakatlıklara neden olabilir, bir arkadaş vardı ağrı geçsin diye yakı uygulamıştı ve şimdi napıcam diye kara kara düşünüyordu. Aman diyim ısıyı arttıran hiç bir ürün uygulama beline falan. Basitmiş gibi görünüyor ama inanılmaz tehlikeli.
Bu arada merhaba herkese :) ben de temmuz annesi olucam kısmetse :)
13. Haftadan sonra gececrk insallah iyi dusunelim .bu arada bebeginiz cinsiyeti belli olmustu sanirim erkekti degil mi..benim ikinci bu ilki erkek bakalim heyacanla bekliyorum ogrenecegim gunu
Fıtık filan mı var? Minoset belki rahatlatır. Doktorum vermidonda içebilirsin dedi. Sicak havlu koymakda rahatlatır belki.
Benimki geçmedi hala her sabah bugün iyiyim diye kendimi motive ederek uyanıyorum ama geri başlıyor13. Haftadan sonra gececrk insallah iyi dusunelim .bu arada bebeginiz cinsiyeti belli olmustu sanirim erkekti degil mi..benim ikinci bu ilki erkek bakalim heyacanla bekliyorum ogrenecegim gunu
arkadaşım çok geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer dualarımız seninlebi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
Cnm Rabbim yar ve yardımcın olsun.Allah yavrunu sana bagıslasın.sağlıkla sıhatler kucağına alacaksın inşallah.bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
cnm hanı koyun tüyü korseler varya hanı yaşlılar kullanıyor onun en büyüğünden al karnını sıkmayacak şekilde belki sıcak tutabilir o.Sıcak su torbası koydum Ona da risk dediler sıcak tutmaya çalışıyorum
Dr voltaren kullanabilirsin dedi ama kiyamiom. Yine de bişey olursa felan die bakalım gittiği yere kadsr dayanacam
Cnm sütün geliyor olabilir mı? Hamılelıkte gelebılırmıs çünkü.İyi aksamlar kizlar benim sag gogus ucumda hafif beyazlik var, iltihap gibi ama cok cok minik ince bir tabaka gibi. Gogus hassasiyeti zaten var ama ekstra agri sizi ya dacakinti vs yok. Hamilelikle bir alakasi olabilir mi?
11. Haftada sut gelmesi mumkun mu? Bilmiyorum ama pek sut geliyormus gibi islak degil. Dr a da haftays gidicemolmadi sorarim.Cnm sütün geliyor olabilir mı? Hamılelıkte gelebılırmıs.
Iyi aksamlar herkese...yemek yemeyince aclik beni mahvediyor yedikten sonrada birsey degismiyor surekli midem bulaniyor.keske cikarabilsrm belki rahatlarim umarim en kisa zamanda gecer..
Olabilir aslında değerlendircem canım teşekkür ederimcnm hanı koyun tüyü korseler varya hanı yaşlılar kullanıyor onun en büyüğünden al karnını sıkmayacak şekilde belki sıcak tutabilir o.
Sevindim canim,Rabbim acil sifalar versin :)Kizlar çok şükür bu gün oglusum biraz iyi kahvaltisini yaptı vücudundaki su çiçekleri solmaya basladi zoru atlattik galiba cevap yazan bütün arkadaşlara tesekkurler
Hayirli olsun,hosgeldin aramiza:)aman arkadaşım sakın!!! sırf sana bu mesajı yazabilmek için online oldum :) o kremler bölgeyi lokal olarak ısıtıyor ve ısının yükselmesi bebekte ciddi sakatlıklara neden olabilir, bir arkadaş vardı ağrı geçsin diye yakı uygulamıştı ve şimdi napıcam diye kara kara düşünüyordu. Aman diyim ısıyı arttıran hiç bir ürün uygulama beline falan. Basitmiş gibi görünüyor ama inanılmaz tehlikeli.
Bu arada merhaba herkese :) ben de temmuz annesi olucam kısmetse :)
Canim Rabbim acil sifalar versin.İnsaAllah kanama alani gecmistir evine kavusursun :)bi hastane odasindan,kolu serumlu anne adayından merhabalar.ultrasonda bebegim iyiydi bugün masallah hatta 1 gün ilerde 6,09 cm olmuş binlerce şükür rabbime.az önce dr.um geldi 1 gün daha burdasin yarin kanama alanini görelim dedi.dua edin risk geçmiş olsun kızlar hepiniz iyi ki varsıniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?