2015 Temmuz Anneleri

Arkadaşlar bişey soracam facebook da felan 2015 temmuz anneleri grubu var mı ordan takip daha kolay oluyo böyle sayfa sayfa birikiyo hepsini okumak sıkıntı ben baktım var 2 grup ama buranin mi bilemedim
Ama benim face'im yok ya burayı bırakıp oraya gitmeyiin tek başıma yazmaya başlamayayım

Arkadaşlar bişey soracam facebook da felan 2015 temmuz anneleri grubu var mı ordan takip daha kolay oluyo böyle sayfa sayfa birikiyo hepsini okumak sıkıntı ben baktım var 2 grup ama buranin mi bilemedim
Var canim 2015 temmuz anneleri.Gizli grup oldugu icin aramalarda cikmayabilir.Ozelden ismini verirsen arkadas ekleyeyim seni ve davet gondereyim.

Var canim 2015 temmuz anneleri.Gizli grup oldugu icin aramalarda cikmayabilir.Ozelden ismini verirsen arkadas ekleyeyim seni ve davet gondereyim.
Ben de face grubunu bulamayanlardanıö nasıl yapıcaZ bir de orada yaZdıklarımIzı diğer facebook arkadaşları görür mü

Buranin tadi başka smileyler falan olmazsa olmass
Face olunca burasi baya aksiyo gitmeyin uleyyynnn

Kizlar ya ne olur birsey diyin tam 12 saattir baş agrim geçmiyor. Patates soguk buz vs ne varsa denedim. Çok kötüyüm ya

Ben de face grubunu bulamayanlardanıö nasıl yapıcaZ bir de orada yaZdıklarımIzı diğer facebook arkadaşları görür mü
Hayir canim gormuyor bu nedenle gizli yaptik grubu.Burdan ozel mesajla ismini soyadini ve profil resminin nasil oldugunu yaz arkadasim ekleyim seni grup daveti gondereyim istersen.

yok canım gizli grup görülmüyor. ama geçenlerde ajan gibi bi arkadaşım var bana dediki hayırdır 2015 temmuz annelerini neden beğendi dedi hönk kaldım hamile kalmak için yöntem söylüyorlar dedim ne diyeyim canım ya

Kizlar ya ne olur birsey diyin tam 12 saattir baş agrim geçmiyor. Patates soguk buz vs ne varsa denedim. Çok kötüyüm ya

migrenin geçmeyen baş ağrısının formülü bende canımmm. bir adet parol içiyorsun tabiki hiçç etki etmiyor ama 15dakika sonra bir fincan türk kahvesi yap fincanın tamamını içme sadece 3 4 yudum al hiç bişeyciğin kalmayacak hem bebeğede hiç bi zararı yok doktordan onaylı :)

Ya sorma benimde var öyle meraklı arkadaş ve akrabalarım, gerçi benim hamile oldugumu herkes biliyor ama özel durumlarımıda öğrensinler istemem yani, bense kimsenin bişeyini merak etmem sinir oluyorum böylellerine takma kafana iyi demişsin boşver,burayıda bırakmam bu arada:)

yok canım yazılanları paylaşılanları göremiyorlar hatta beğendiğin grupların arasında bile gözükmüyor ama bu kız nasıl olduda gördü bilmiyorum allah affetsin kıvırttım zaten
bende sinir oluyorum ajan gibi bazı arkadaşlarım ya halbuki samimi olduklarına inansam içimi açarımda ilk bebeğimi kaybedince kim dost kim düşman gördük!!!!!
bende bırakmam ya kızlar face de kim kim anlayamadım ben bitek büşrayı tanıyorum bide beni arkadaşım 2014 temmuz ağustos eylül anneleri grubuna aldı herkes doğum yapmış şimdi zayıflamayı ve bebeklerin sağlık problemlerini konuşuyorlar çok güzel maşallah ya allah bizede nasip etsin :)

Çok geçmiş olsun hic bisey ise yaramıyor sadece masaj rahatlatıyor eşinin önüne otur başına yarım saat masaj yapsın sabaha kadar mışıl mışıl uyuyorsun ben eşime sürekli masaj yaptırıyorum eşimde baya tecrübe sahibi oldu çok iyi geliyor kan dolaşımı hızlandırıyor ve ağrıyı kesiyor rahatlatıyor

İsmimle nickim ayni ya herkes bir tek beni biliyor :))) Cok desifre oldum coook :)))

Aa çok ilginç gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…