- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.701
Gel face canim :) Ozelden bana ismini soyadini ve profil resmini yaz ekleyim seni.Ayy çok merak ettim ya :))
Ayy çok merak ettim ya :))
Ozelden isim soyad profil resmi yaz canim ekleyim.Benide alin face
Ozelden isim soyad profil resmi yaz canim ekleyim.
Yapiyim canimda nickinden bilmiyorumki kimsin ahhha :)))ozelden yazsana ismini tahmin ediyorum ama emin olayim :)canım sen yönetici misin benide yönetici yapta eklenmek isteyenleri ekleyeyim :)
Kızlar uc gündür bulantılarım azaldı
Ama yerinç baş ağrısı aldı basını sardım yatıyotum başka önerisi olan ve benim gibi olan varmı
Kızlar uc gündür bulantılarım azaldı
Ama yerinç baş ağrısı aldı basını sardım yatıyotum başka önerisi olan ve benim gibi olan varmı
Kızlar faceye beni ekleyin :)
Görünmemesi önemli yoksa artık milletin ağzına sakız oluruz:) buradaki arkadaşların açtığı face grubu mu yoksa dışarıdan da var mı arkadaşlar? İnşallah canım sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıZa almak nasip olsun onlarıda konuşuruz:)yok canım yazılanları paylaşılanları göremiyorlar hatta beğendiğin grupların arasında bile gözükmüyor ama bu kız nasıl olduda gördü bilmiyorum allah affetsin kıvırttım zaten
bende sinir oluyorum ajan gibi bazı arkadaşlarım ya halbuki samimi olduklarına inansam içimi açarımda ilk bebeğimi kaybedince kim dost kim düşman gördük!!!!!
bende bırakmam ya kızlar face de kim kim anlayamadım ben bitek büşrayı tanıyorumbide beni arkadaşım 2014 temmuz ağustos eylül anneleri grubuna aldı herkes doğum yapmış şimdi zayıflamayı ve bebeklerin sağlık problemlerini konuşuyorlar çok güzel maşallah ya allah bizede nasip etsin :)
Görünmemesi önemli yoksa artık milletin ağzına sakız oluruz:) buradaki arkadaşların açtığı face grubu mu yoksa dışarıdan da var mı arkadaşlar? İnşallah canım sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıZa almak nasip olsun onlarıda konuşuruz:)
ben dun istek gonderdim busra cim kabul edersen orayida takip ederim . fatma ismiyleHayir canim gormuyor bu nedenle gizli yaptik grubu.Burdan ozel mesajla ismini soyadini ve profil resminin nasil oldugunu yaz arkadasim ekleyim seni grup daveti gondereyim istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?