2015 Temmuz Anneleri

Kızlar uc gündür bulantılarım azaldı
Ama yerinç baş ağrısı aldı basını sardım yatıyotum başka önerisi olan ve benim gibi olan varmı

Kızlar uc gündür bulantılarım azaldı
Ama yerinç baş ağrısı aldı basını sardım yatıyotum başka önerisi olan ve benim gibi olan varmı

az öncede yazdım canım bir adet parol yada minoset (plus olmayacak) ve bir iki yudum türk kahvesi iç. eğer kolonya kokusu rahatsız etmiyorsa peçetenin arasına karabiber dök üzerine limon kolanyası o şekilde kafana koy allah şifa versin.

Görünmemesi önemli yoksa artık milletin ağzına sakız oluruz:) buradaki arkadaşların açtığı face grubu mu yoksa dışarıdan da var mı arkadaşlar? İnşallah canım sağlıkla sıhatle bebeklerimizi kucağımıZa almak nasip olsun onlarıda konuşuruz:)

evet canım kesinlikle katılıyorum. çoğunluk buradan dışarıdan da katılanlar var galiba 3-5 kişi. aminnnnn

Bende facede daha rahat takip ediyorum ya
Burda sayfalar ucuyor yetismek zor oluyor

başagrisi olan arkadaşlar tavsiyem bol su için.burda bi arkadaş da yazmişti.benim şiddetli olmamakla birlikte şakaklarim agriyodu hatta agriyla uyaniyodum cok az su iciyodum bulantidan.hastanede serum üstüne serum basagrim yok 2 gündür .su da içiyorum şu siralar.faydasi var bence

Hanımlar kullandığım kan yapıcı ilaç mide bulantısı yapıyor bende. sebebini bilen varmı acaba kullanmasammi

Hayir canim gormuyor bu nedenle gizli yaptik grubu.Burdan ozel mesajla ismini soyadini ve profil resminin nasil oldugunu yaz arkadasim ekleyim seni grup daveti gondereyim istersen.
ben dun istek gonderdim busra cim kabul edersen orayida takip ederim . fatma ismiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…