2015 Temmuz Anneleri

Hanımlar kullandığım kan yapıcı ilaç mide bulantısı yapıyor bende. sebebini bilen varmı acaba kullanmasammi

Birde hanilelikte hiç kilo almayan varmı. Ben üç buçuk aylık hamileyim ve hıc kilo almadım. Acaba neden

bulantı ve kusmalardan kilo bile verenler var canım. ben önce 2 kilo verdim.şimdi yavaş yavaş alıyorum kilo. ilaç içinde bence doktora başka seçenek sor ama kusup yemek yemeni engelleycek kadar şiddetli değilse bu ilaçlar hamilelikte önemli.çünkü demir ihtiyacımız arttı

kotlar çok güzeldi almadım işyeriöde yasak kot ama alacağım yazında güzel olur

Merhaba. Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Çalışan kadınlar için çok güzel hamile pantolonları var C&A mağazasında. Dün aldım. Hem de 40 tl. Genelde hamile kıyafetleri bayağı pahalı oluyor. Bu pantolon hem çok rahat hem de şık. İşe giderken rahatlıkla giyebilirsin.

sğl canım sende sağlıcakla alırsın inş.tmm canım bakarım şimdilik bir tane yeter dedim hem karnım daha çıkmadı bir ay sonra falan cıkar sanırım

Evet kilo bile verenleri biliyorum ve ben 2kizima da hamile iken 14 ile 12 kilo vermiştim. Iste diyorumki acaba soru bendemi hamileliklerimde kilo almamak beni şaşırtıyor

rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş benim tek duam bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağıma alayım inş :)
benimde canım aslında hepimizin.. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlat nasip etsin doğumumuzda kolay sorunsuz olsun :)

Hanımlar ultrason resminden anlayan varmı cinsiyetini çok merak ediyorum da resim atsam tahminde bulunurmusunuz

ne grubuymus kuzum biliomusun:)merakdan catlarım şimdi:)

Facede 2015 haziran temmuz anneleri grubu var burdaki kizlarin çoğu ordaymista bana da face karisik geldi:)
Burda rumuzlardan az cok biliyiruz birbirimizi durumlari oraya adaptasyon zor is
Bizim 2009 kasim anneleri grubumuz vardi kk da dogum sonrasina kadar yazistik artik herkes birbirinin cigerini biliodu soradan faceye gectik guzel oldu ama simdi erken bana gore en azindan ben burda yazan canlarla yoluma devam ederim gibi gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…