- 11 Ağustos 2014
- 2.840
- 1.342
- 198
- 43
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.721
Hanımlar kullandığım kan yapıcı ilaç mide bulantısı yapıyor bende. sebebini bilen varmı acaba kullanmasammi
Birde hanilelikte hiç kilo almayan varmı. Ben üç buçuk aylık hamileyim ve hıc kilo almadım. Acaba neden
rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş benim tek duam bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağıma alayım inş :)Hayirli kandiller kizlarr..dualarda bulusalim :)
kotlar çok güzeldi almadım işyeriöde yasak kot ama alacağım yazında güzel olur
sğl canım sende sağlıcakla alırsın inş.tmm canım bakarım şimdilik bir tane yeter dedim hem karnım daha çıkmadı bir ay sonra falan cıkar sanırımMerhaba. Öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına almanı dilerim. Çalışan kadınlar için çok güzel hamile pantolonları var C&A mağazasında. Dün aldım. Hem de 40 tl. Genelde hamile kıyafetleri bayağı pahalı oluyor. Bu pantolon hem çok rahat hem de şık. İşe giderken rahatlıkla giyebilirsin.
evet canım kesinlikle katılıyorum. çoğunluk buradan dışarıdan da katılanlar var galiba 3-5 kişi. aminnnnn
benimde canım aslında hepimizin.. Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı ewlat nasip etsin doğumumuzda kolay sorunsuz olsun :)rabbim hepimizin dularını kabul etsin inş benim tek duam bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun hayırlısıyla kucağıma alayım inş :)
Kan tahlillerimi zaten yaptirdim. Bir sonraki asamayi merak ettim. Ne yapilacak diyetahlil veriyo ben 8 haftalık gittim verdi sana vermedimi şimdi yaptırıyorum bir hafta sonra göstereceğim sonuçları kan veriliyor evt kanda çıkıyor
Ee bu face de kimin kim olduğu muammaa merak ederim ben
Biz geldikk bal böcüğüm gayet iyi Allahima sonsuzz şükürler olsun. Ikili usg miz gayet ii kan verdik geldik..
cinsiyet için erken dedi dr
ne grubuymus kuzum biliomusun:)merakdan catlarım şimdi:)
gözün aydın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?