- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.741
cnm senin profil fotsunu her gördüğümde kopuyorum,allah bize sabır kolaylık versın:=)))))
Facede 2015 haziran temmuz anneleri grubu var burdaki kizlarin çoğu ordaymista bana da face karisik geldi:)
Burda rumuzlardan az cok biliyiruz birbirimizi durumlari oraya adaptasyon zor is
Bizim 2009 kasim anneleri grubumuz vardi kk da dogum sonrasina kadar yazistik artik herkes birbirinin cigerini biliodu soradan faceye gectik guzel oldu ama simdi erken bana gore en azindan ben burda yazan canlarla yoluma devam ederim gibi gelio
Aynen böyle oluyo hiç abartili bi durum yok walla :)
Bi aglama sesii yanina gidersin gozler fal tasi ayaklar havada eller agzinda agu bugu ee noldu iste bu oldu
ama daha önceden kötü tecrübeler olunca insan hep tedirgin bi halde oluyo.Allahım şu mübarek gün hürmetine evlatlarımızı bize bağışlasıncanım Allah korusun kanama gelmeden hiçbir ağrıya aldırmıyorum artık , sende öyle yap ,, sonuçta vücudumuz evrim geçiriyor , rahim büyüyor kaslar geriliyor bunlar hep agrı yapıyor ,bol bol su iç keyfine bak , sakınan göze çöp batar derler , Allaha emanet bebişler , Rabbim korusun ..
iyi olmanıza sevindim canım Rabbim şifa versin tez vakitte herşey yoluna girer sıkıntısız devam edersin inşallahkizlar telden yaziyorum alinti yapamadim hepinizden Allah razi olsun.çok şükür bebek iyi ama kanama alani gördü dr ultrasonda kötü degil dedi ama yatiş yaptik takip altinda olmam gerekli.crinone jeli kesince mi başladi bilmiyorum devam dedi dr ayriyetten progestana basladik.kac gun kalirim bilmiyom.drumu sevmesem hemen özele gıderim.4 kisilik oda es yasak..bebegim iyi ya şükür inşallah bişey olmaz dua edin bu arada ense kalinligi iyi çikti şükür rabbime
Aynen valla, var ama cok kullanmiyorum ben. Burayi bile surekli okuyorum ama yazmaya sohbete vakit bulamadigim oluyo malesefkizlar ben face kullanmiyorum,internetteki tek sosyal etkinligim KK,..facelere kapilip buralari boşlamayin olur mu
inşallah canım su anlik en büyük duam o..iyi olmanıza sevindim canım Rabbim şifa versin tez vakitte herşey yoluna girer sıkıntısız devam edersin inşallah
bende katıldım o gruba çok esrarengiz oluyorrEe bu face de kimin kim olduğu muammaa merak ederim ben
Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
AMANNNNNNNNN kurban olurum ben bunlara yaaa ne hoş poz vermiş ölee fotojenik olcak galibaaKizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
maşallah canım , cinsiyetler öğreniliyor ne güzel , benim doktorum 20 haftadan önce söylemiyorKizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
maşallah canım , cinsiyetler öğreniliyor ne güzel , benim doktorum 20 haftadan önce söylemiyor
Sabah az kanamam oldu progestan kullanmama ragmen. Doktorum yurt disinda ama hastaneye geldim asistani bakti. Igne ve serum verdi. Allaha sukur bebek iyiymia
Gozunuz aydin canim. Prenses ne tatli poz vermis :)Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?