2015 Temmuz Anneleri

hafta sonu gırmeyınce biriken mesajları okumadan dalıyorum ben muhabbete genelde,oku oku bıtmıyor:))facede de aynısı olmuyormu acepp,her türlü her yerden iletişiriz çok şükür:))))))))yeterkii bebişler iyi olsun...

çok haklısın canım
ama daha önceden kötü tecrübeler olunca insan hep tedirgin bi halde oluyo.Allahım şu mübarek gün hürmetine evlatlarımızı bize bağışlasın

iyi olmanıza sevindim canım Rabbim şifa versin tez vakitte herşey yoluna girer sıkıntısız devam edersin inşallah

hayırlı cumalar hamişlerrrr cumamız ve mevlit kandilimiz mübarek olsun.Allahım bu güzel günde teşrif eden habibi hürmetine bizlere sağlıklı sıhhatli kuzucuklarımıza kavuştursun.Emanetlerini vatana millete hayırlı salih saliha yetiştirmeyi rızaya ulaştıracak annelik etmeyi bize nasip etsin.Ömürlerini amelleri hayırlı ve mübarek kılsın.AMİNN

Sabah az kanamam oldu progestan kullanmama ragmen. Doktorum yurt disinda ama hastaneye geldim asistani bakti. Igne ve serum verdi. Allaha sukur bebek iyiymia

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…