- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.761
bazen yanılabildikleri için erkenden söylemek istemiyorlar bence canım :)) kemik yapısı kıza ya da erkege benziyor diyorlar bazende :) bencede dövv :)))benım doktorda arkadasım olmasına ragmen hala kesin bişi demiyordövecem ben onu kesin:))
geçmiş olsun canım , arada kanamalar oluyor malesef , benimde olmuştu , 13. haftadan sonra tamamen geçerler inşallahSabah az kanamam oldu progestan kullanmama ragmen. Doktorum yurt disinda ama hastaneye geldim asistani bakti. Igne ve serum verdi. Allaha sukur bebek iyiymia
Bende face yok kiigel canım sende geben)
başka ne var 2 li test var başka tahlil yok diye biliyorumKan tahlillerimi zaten yaptirdim. Bir sonraki asamayi merak ettim. Ne yapilacak diye
gel canım sende gel :)
Ay olmadı sırf bunun için açayım madem halledince özelden yazarımGel face canim :) Ozelden bana ismini soyadini ve profil resmini yaz ekleyim seni.
İyi aksamlar kizlar benim sag gogus ucumda hafif beyazlik var, iltihap gibi ama cok cok minik ince bir tabaka gibi. Gogus hassasiyeti zaten var ama ekstra agri sizi ya dacakinti vs yok. Hamilelikle bir alakasi olabilir mi?
amanda man presnsesi sevsinler gözün aydın cnm darısı bizlere inşKizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
geçmiş olsun cnm ,bu mübarek gunde güzel haber almıssın,allah tekrarını yasatmasın ınss..
hayal kurmak için çokmu erken yani ufak ufak çeyizler başlansa erken mi olurben çok sabırsızlanıyorum daaaa
geçmiş olsun canım , arada kanamalar oluyor malesef , benimde olmuştu , 13. haftadan sonra tamamen geçerler inşallah
bunu tek tek örmek gerek çok şeker ama zor olamzmı bebek şekeri dimi[album="medium"]36728[/album]
Bunları küçük bir deftere not almak lazım aslında unutmamak için özel hamilelik bilgeliği defteri diye ay bebiş kız olursa da büyüyünce ona veririzaz öncede yazdım canım bir adet parol yada minoset (plus olmayacak) ve bir iki yudum türk kahvesi iç. eğer kolonya kokusu rahatsız etmiyorsa peçetenin arasına karabiber dök üzerine limon kolanyası o şekilde kafana koy allah şifa versin.
ya ben herşeyi kendim yapmayı planlıyorum ağırlaşmadan yapayım istiyorum ama daha önceden hurç hurç kaldı çeyizlericnm deşme yaramızı:)))hain doktorlar kesin söylemıyorki bişi alabılelım,hazırda beklıyorum alışveriş için:))liste tmm alacaklar belli:))
Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
evet canım öreriz işimiz nebunu tek tek örmek gerek çok şeker ama zor olamzmı bebek şekeri dimi
Ben de daha hiç almadım hatta yarım kilo vermiş gibiyim tartıda galiba 4-5 aydan sonra alınması normalmis zaten benim doktor ilk üç ay almaman daha sağlıklı demissti bana biraz tombiş bi anne adayı olduğum içinBirde hanilelikte hiç kilo almayan varmı. Ben üç buçuk aylık hamileyim ve hıc kilo almadım. Acaba neden
ya ben herşeyi kendim yapmayı planlıyorum ağırlaşmadan yapayım istiyorum ama daha önceden hurç hurç kaldı çeyizleriben mi abartıyorm sizlerinde herşeye bakıp içiniz gidiyo mu merak ettim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?