2015 Temmuz Anneleri

Sabah az kanamam oldu progestan kullanmama ragmen. Doktorum yurt disinda ama hastaneye geldim asistani bakti. Igne ve serum verdi. Allaha sukur bebek iyiymia
geçmiş olsun canım , arada kanamalar oluyor malesef , benimde olmuştu , 13. haftadan sonra tamamen geçerler inşallah

hayal kurmak için çokmu erken yani ufak ufak çeyizler başlansa erken mi olurben çok sabırsızlanıyorum daaaa

İyi aksamlar kizlar benim sag gogus ucumda hafif beyazlik var, iltihap gibi ama cok cok minik ince bir tabaka gibi. Gogus hassasiyeti zaten var ama ekstra agri sizi ya dacakinti vs yok. Hamilelikle bir alakasi olabilir mi?

o bendede var canım göğüs uçlarım şişti sanki kıpkırmızı. tam uç kısımlarıda hani deliğin olduğu yer beyazımsı. sanki bir sıvı akmışta orda kurumuş gibi. birde acayip sızlıyo göğüs uçlarım. yarın doktor randevum var soracam detaylı bir şekilde.

Bunları küçük bir deftere not almak lazım aslında unutmamak için özel hamilelik bilgeliği defteri diye ay bebiş kız olursa da büyüyünce ona veririz

cnm deşme yaramızı:)))hain doktorlar kesin söylemıyorki bişi alabılelım,hazırda beklıyorum alışveriş için:))liste tmm alacaklar belli:))
ya ben herşeyi kendim yapmayı planlıyorum ağırlaşmadan yapayım istiyorum ama daha önceden hurç hurç kaldı çeyizleriben mi abartıyorm sizlerinde herşeye bakıp içiniz gidiyo mu merak ettim açıkçası

Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955

ay ne kadar güzel bir resim. benim randevumda 14 ocakta ama eltim kendi hastanesinde bu pazar nöbetçiymiş. sakin olursa uğrayıp bi bakıcaz bebişime. 14 ocakta kendi doktoruma giderim yine. en son 10 aralıkta gittim merak ediyorum. yılbaşında eltimleydik bu arada. devlette çok fazla cinsiyet söyleme taraftarı olmadıklarını söyledi. çünkü onun başınada kötü bir olay gelmiş. kadının birine kızının olacağını söylemiş ve aynı kadın gece nöbete adli vaka olarak gelmiş. baba bebeğe zarar vermiş

Birde hanilelikte hiç kilo almayan varmı. Ben üç buçuk aylık hamileyim ve hıc kilo almadım. Acaba neden
Ben de daha hiç almadım hatta yarım kilo vermiş gibiyim tartıda galiba 4-5 aydan sonra alınması normalmis zaten benim doktor ilk üç ay almaman daha sağlıklı demissti bana biraz tombiş bi anne adayı olduğum için

kalmazmı tabiki içimiz kalıyor:))))ama ben sadeciyimdir çok,bebek odasında keten ve mat dokulu kumaşları daha cok tercıh edıyorum,meslegım mımar oldugu ıcın cok bebek odası yaptım,kendımınkıne nasıl karar vercem hiç bilmiyorum:))o iş tam bi muamma:)erkek bebk içinde açık mavi ve keten kumas öneririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…