- 20 Aralık 2013
- 737
- 752
- 88
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.781
ben bebek odası yapamıyorum şimdilik ama alt açacağı kundak battaniye oyun halısı falan başlamak istiyorumkalmazmı tabiki içimiz kalıyor:))))ama ben sadeciyimdir çok,bebek odasında keten ve mat dokulu kumaşları daha cok tercıh edıyorum,meslegım mımar oldugu ıcın cok bebek odası yaptım,kendımınkıne nasıl karar vercem hiç bilmiyorum:))o iş tam bi muamma:)erkek bebk içinde açık mavi ve keten kumas öneririm...
ben bebek odası yapamıyorum şimdilik ama alt açacağı kundak battaniye oyun halısı falan başlamak istiyorumama cinsiyet öğrenemedim halaa
kalmazmı tabiki içimiz kalıyor:))))ama ben sadeciyimdir çok,bebek odasında keten ve mat dokulu kumaşları daha cok tercıh edıyorum,meslegım mımar oldugu ıcın cok bebek odası yaptım,kendımınkıne nasıl karar vercem hiç bilmiyorum:))o iş tam bi muamma:)erkek bebk içinde açık mavi ve keten kumas öneririm...
Ayy çok güzel ya bildiğin bebiş oldular artık İnşallah Rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi.şu resmi gorsem ben bi sarilip geri koyabiliyor muyuz diye sorardim o derece yaniKizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
cnm senin profil fotsunu her gördüğümde kopuyorum,allah bize sabır kolaylık versın:=)))))
Ayy ne guzel birşey bu böyle okurken içim gittii Allah hepimize nasip etsin İnşallah hayırla ve sağlıkla bugün dualarda birbirimizi de ekleyelim arkadaşlarAynen böyle oluyo hiç abartili bi durum yok walla :)
Bi aglama sesii yanina gidersin gozler fal tasi ayaklar havada eller agzinda agu bugu ee noldu iste bu oldu
Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
örgüleri öyle yaptım canım yani ipleri aldım bi taşıma tulumu bej renk krem renk de battaniye ipi aldım zaten hiç mvi pembe yapılmıyo artık alternatif çok ve çooook güzellerbende öğrenemedimbattanıyenin birini beyaz ve keten rengınden yapabılırsın,sonra cinsiyete gıre renkli işleme yapabilirsin..nasıl olsa bikaç tane gerekecek..
kizlar ben face kullanmiyorum,internetteki tek sosyal etkinligim KK,..facelere kapilip buralari boşlamayin olur mu
bende katıldım o gruba çok esrarengiz oluyorrburada sohbet daha güzel ama orda fazla yazan yok :) bende arada bakınıp çıkıyorum
Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
olmamışşş çok güel değiller miii ama
Sabah az kanamam oldu progestan kullanmama ragmen. Doktorum yurt disinda ama hastaneye geldim asistani bakti. Igne ve serum verdi. Allaha sukur bebek iyiymia
hayal kurmak için çokmu erken yani ufak ufak çeyizler başlansa erken mi olurben çok sabırsızlanıyorum daaaa
ya ben herşeyi kendim yapmayı planlıyorum ağırlaşmadan yapayım istiyorum ama daha önceden hurç hurç kaldı çeyizleriben mi abartıyorm sizlerinde herşeye bakıp içiniz gidiyo mu merak ettim açıkçası
Sonunda kendi bebek odamı yapıcam diyorsun =) ne güzel... Ben odayı doğduktan sonra yaptırıcam, bir taşınma işimiz olacak bebek 6 aylık fln olunca, o zamana kadar bir beşik yeter umarım... Yeni evde ilk onun odası yapılacak =) Erkek dedi doktorumuz muhtemelen açık mavi - pastel gri tonları kullanıcam bende
ama ben başlamayı düşünüyorum gizliden gizliden bi emzirme minderi dikmek istiyorum alt açacağı falan yükleyemedim bir iki fikrim var sizlerdende fikir almak isterdim ama yapamadımbenim annem başlamış bile canım benden habersiz geçen gün ağzından kaçırdı telefonda. aynı şehirdede değiliz bayada uzağız. görme şansımda yok zaten ama çok merak ettim yaptıklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?