2015 Temmuz Anneleri

ben bebek odası yapamıyorum şimdilik ama alt açacağı kundak battaniye oyun halısı falan başlamak istiyorum ama cinsiyet öğrenemedim halaa

ben bebek odası yapamıyorum şimdilik ama alt açacağı kundak battaniye oyun halısı falan başlamak istiyorum ama cinsiyet öğrenemedim halaa

bende öğrenemedim battanıyenin birini beyaz ve keten rengınden yapabılırsın,sonra cinsiyete gıre renkli işleme yapabilirsin..nasıl olsa bikaç tane gerekecek..

[QUOTEbağışladıpost: 38638935, member: 589960"]Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955 [/QUOTE]
Allah bağışlasin

Sonunda kendi bebek odamı yapıcam diyorsun =) ne güzel... Ben odayı doğduktan sonra yaptırıcam, bir taşınma işimiz olacak bebek 6 aylık fln olunca, o zamana kadar bir beşik yeter umarım... Yeni evde ilk onun odası yapılacak =) Erkek dedi doktorumuz muhtemelen açık mavi - pastel gri tonları kullanıcam bende

Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
Ayy çok güzel ya bildiğin bebiş oldular artık İnşallah Rabbim bize bağışlasın bebeklerimizi.şu resmi gorsem ben bi sarilip geri koyabiliyor muyuz diye sorardim o derece yani

Aynen böyle oluyo hiç abartili bi durum yok walla :)
Bi aglama sesii yanina gidersin gozler fal tasi ayaklar havada eller agzinda agu bugu ee noldu iste bu oldu
Ayy ne guzel birşey bu böyle okurken içim gittii Allah hepimize nasip etsin İnşallah hayırla ve sağlıkla bugün dualarda birbirimizi de ekleyelim arkadaşlar

bende öğrenemedim battanıyenin birini beyaz ve keten rengınden yapabılırsın,sonra cinsiyete gıre renkli işleme yapabilirsin..nasıl olsa bikaç tane gerekecek..
örgüleri öyle yaptım canım yani ipleri aldım bi taşıma tulumu bej renk krem renk de battaniye ipi aldım zaten hiç mvi pembe yapılmıyo artık alternatif çok ve çooook güzeller

bende katıldım o gruba çok esrarengiz oluyorr burada sohbet daha güzel ama orda fazla yazan yok :) bende arada bakınıp çıkıyorum

evet yaa bende üyeyim ama buranın tadını vermiyo. şöyle bir girip bakınıyorum sonra hemen buraya koşuyorum. burası daha samimi geliyo.

hayal kurmak için çokmu erken yani ufak ufak çeyizler başlansa erken mi olurben çok sabırsızlanıyorum daaaa

benim annem başlamış bile canım benden habersiz geçen gün ağzından kaçırdı telefonda. aynı şehirdede değiliz bayada uzağız. görme şansımda yok zaten ama çok merak ettim yaptıklarını

gitmezmi hemde nasıl eriyorum resmen. ama kendimi tutmaya çalışıyorum. en azından 6. ayı dolduralımda allahın izniyle kısmet

güzel renk seçimi:)))beyaz,mavı ve gri tonları cok guzrl olur,sadece mavı soguk bı renk oldugu ıcın gri seçimin biraz daha vizona bakalbılır,çiğ bi gri olmasın,çig gri pembe renkle daha iyi oluyor:))bana da kıza benzıyor dedı ama her gece ruyamda erkek bebek gıydırıyorum:))))))

benim annem acele etme diyoo
ama ben başlamayı düşünüyorum gizliden gizliden bi emzirme minderi dikmek istiyorum alt açacağı falan yükleyemedim bir iki fikrim var sizlerdende fikir almak isterdim ama yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…