- 29 Eylül 2010
- 2.043
- 1.426
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.801
gece 2-3 damla kanamam olmuş ultrasonda bakti asistanlar sükür kalp atısıni duyduk ama icerdeki kanama alaninin durumuna kendi dr.um bakip karar verecek o da bugün gelirse inşallahsen nasıl oldun yaa çıkdınmı hastaneden bebiş nasıl ondan haber ver
yaa sende mi öyle düşünüyosun canım benim içim içime sığmıyo nasıl durcazzgitmezmi hemde nasıl eriyorum resmen. ama kendimi tutmaya çalışıyorum. en azından 6. ayı dolduralımda allahın izniyle kısmet
çokkk güzelll ve şirinbi kaç fikir olsun diye atıyorum:)))
çokkk güzelll ve şirinbenim bilgisayar çökmek üzere o kadar çok resim toplamışım kiii
güzel renk seçimi:)))beyaz,mavı ve gri tonları cok guzrl olur,sadece mavı soguk bı renk oldugu ıcın gri seçimin biraz daha vizona bakalbılır,çiğ bi gri olmasın,çig gri pembe renkle daha iyi oluyor:))bana da kıza benzıyor dedı ama her gece ruyamda erkek bebek gıydırıyorum:))))))
:)) çeyiz mi :)) ona belki biraz erken olabilir annesihayal kurmak için çokmu erken yani ufak ufak çeyizler başlansa erken mi olurben çok sabırsızlanıyorum daaaa
Pis herif boyleleriyle evlenmeyeceksin hatta birbiriyle evlendireceksin al iste kiz sevmiyordun sana buyugu de yok erkek erkege yasayin bakalim diye sinir oldum ya insan degil insanlik degil bu hayvanlik bile degil onlarda bile yok boyle birsey ayri bi adi olmali bunun hatta elimde olsa once evire çevire dover sonra kisirlastiririm boylelerini ay cok sinirlendim yaaay ne kadar güzel bir resim. benim randevumda 14 ocakta ama eltim kendi hastanesinde bu pazar nöbetçiymiş. sakin olursa uğrayıp bi bakıcaz bebişime. 14 ocakta kendi doktoruma giderim yine. en son 10 aralıkta gittim merak ediyorum. yılbaşında eltimleydik bu arada. devlette çok fazla cinsiyet söyleme taraftarı olmadıklarını söyledi. çünkü onun başınada kötü bir olay gelmiş. kadının birine kızının olacağını söylemiş ve aynı kadın gece nöbete adli vaka olarak gelmiş. baba bebeğe zarar vermiş
gece 2-3 damla kanamam olmuş ultrasonda bakti asistanlar sükür kalp atısıni duyduk ama icerdeki kanama alaninin durumuna kendi dr.um bakip karar verecek o da bugün gelirse inşallah
ne çok seçenek var dimi sadece pembe mavi değil artık çok orjinal ve sade zarif herşeydoktor kıza bezıyor dedı dıye tabı kız odaları bakıyorum,yatak basına sepeti böyle bişey olabılır,pembesıde grıye bakıyor begendım:)))
bende mimarım ve çok erken başladım araştırmalara daha 5 haftalıkken yani hamile olduğumu öğrendiğim günherşeyin kararı verildi. kız olursa şöyle erkek olursa böyle. mobilyaları nerden alınacak. hatta sallanan koltuğu bile seçtim emzirme için. hepsini bir dosya yaptım. allahın izniyle 6. ayı doldurunca start vericem. işim çok kolay herşey hazır zaten neyi nerden alacağıma varana kadar. sanırım meslek hastalığı çok erken biliyorum ama kendimi durduramıyorum. allahtan sadece seçmekle yetiniyorum alım konusunda kendimi frenlemeyi başarıyorum
kuzum kıyamam:)) çeyiz mi :)) ona belki biraz erken olabilir annesi
bebek çeyizini kasetmiştimmmm
Pis herif boyleleriyle evlenmeyeceksin hatta birbiriyle evlendireceksin al iste kiz sevmiyordun sana buyugu de yok erkek erkege yasayin bakalim diye sinir oldum ya insan degil insanlik degil bu hayvanlik bile degil onlarda bile yok boyle birsey ayri bi adi olmali bunun hatta elimde olsa once evire çevire dover sonra kisirlastiririm boylelerini ay cok sinirlendim yaa
ne çok seçenek var dimi sadece pembe mavi değil artık çok orjinal ve sade zarif herşey
hahah cnm süpersin bende aynı,bir ajanda açtım,alışveriş siteleri ve mağazalar neler alınacak,odanın rölövesi yerleşimi derken hersey hazır,kesınlıkle meslek hastalgı
Bu emzirme yastığımı[photo="medium"]1222348[/photo]
ay ne kadar güzel bir resim. benim randevumda 14 ocakta ama eltim kendi hastanesinde bu pazar nöbetçiymiş. sakin olursa uğrayıp bi bakıcaz bebişime. 14 ocakta kendi doktoruma giderim yine. en son 10 aralıkta gittim merak ediyorum. yılbaşında eltimleydik bu arada. devlette çok fazla cinsiyet söyleme taraftarı olmadıklarını söyledi. çünkü onun başınada kötü bir olay gelmiş. kadının birine kızının olacağını söylemiş ve aynı kadın gece nöbete adli vaka olarak gelmiş. baba bebeğe zarar vermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?