2015 Temmuz Anneleri

sen nasıl oldun yaa çıkdınmı hastaneden bebiş nasıl ondan haber ver
gece 2-3 damla kanamam olmuş ultrasonda bakti asistanlar sükür kalp atısıni duyduk ama icerdeki kanama alaninin durumuna kendi dr.um bakip karar verecek o da bugün gelirse inşallah

gitmezmi hemde nasıl eriyorum resmen. ama kendimi tutmaya çalışıyorum. en azından 6. ayı dolduralımda allahın izniyle kısmet
yaa sende mi öyle düşünüyosun canım benim içim içime sığmıyo nasıl durcazz

bi kaç fikir olsun diye atıyorum:)))

Eklentiler

• Adsız.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 83
penbe ve gri..

Eklentiler

• Luxury-Pink-Design-Ideas-for-Baby-Girl-Room.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 98
Günaydın kızlar herkese hayırlı cumalar hayırlı kandiller olsun inşallah bugün bütün bebisler saglikla gelsin die dua edelim hersey guzel olsun inşallah hepimiz için

[photo="medium"]1222341[/photo][photo="medium"]1222340[/photo][photo="medium"]1222339[/photo][photo="medium"]1222338[/photo][photo="medium"]1222337[/photo][photo="medium"]1222336[/photo][photo="medium"]1222335[/photo]ben daha ziyade böyle ıncık boncuk şeylere bakıyorum oda falan ilerde inşallah

bende mimarım ve çok erken başladım araştırmalara daha 5 haftalıkken yani hamile olduğumu öğrendiğim gün herşeyin kararı verildi. kız olursa şöyle erkek olursa böyle. mobilyaları nerden alınacak. hatta sallanan koltuğu bile seçtim emzirme için. hepsini bir dosya yaptım. allahın izniyle 6. ayı doldurunca start vericem. işim çok kolay herşey hazır zaten neyi nerden alacağıma varana kadar. sanırım meslek hastalığı çok erken biliyorum ama kendimi durduramıyorum. allahtan sadece seçmekle yetiniyorum alım konusunda kendimi frenlemeyi başarıyorum

hayal kurmak için çokmu erken yani ufak ufak çeyizler başlansa erken mi olurben çok sabırsızlanıyorum daaaa
:)) çeyiz mi :)) ona belki biraz erken olabilir annesi
Pis herif boyleleriyle evlenmeyeceksin hatta birbiriyle evlendireceksin al iste kiz sevmiyordun sana buyugu de yok erkek erkege yasayin bakalim diye sinir oldum ya insan degil insanlik degil bu hayvanlik bile degil onlarda bile yok boyle birsey ayri bi adi olmali bunun hatta elimde olsa once evire çevire dover sonra kisirlastiririm boylelerini ay cok sinirlendim yaa

doktor kıza bezıyor dedı dıye tabı kız odaları bakıyorum,yatak basına sepeti böyle bişey olabılır,pembesıde grıye bakıyor begendım:)))
ne çok seçenek var dimi sadece pembe mavi değil artık çok orjinal ve sade zarif herşey

hahah cnm süpersin bende aynı,bir ajanda açtım,alışveriş siteleri ve mağazalar neler alınacak,odanın rölövesi yerleşimi derken hersey hazır,kesınlıkle meslek hastalgı

kuzum kıyamam hiç haber falan izlemiyorum böyle şeyler anlatılınca hemen başka şeylerle avunuyorum evet biz görmeyince olmuyo değil ama en azından çöpe bırakılan bebek istismara uğramış çocuk haberlerinden uzak durarak ağlama krizlerimi azaltmaya çalışıyorumAllahım bu vicdansızları ıslah etsin vicdan merhamet versin

ne çok seçenek var dimi sadece pembe mavi değil artık çok orjinal ve sade zarif herşey

kesınlıklee sadelık şart,ama herkesın zevki ayrı buna da bişey demek olmaz,klasık bebek mavısı ve pembesınden uzak durmakda yarar var dıye düşünüyrum kendimce:))))azra yazılı kırlente bayıldım,keçeyle işlemişler sanırım ,bunuda eklıyım lısteye,yapan bı arkadasım var hallediversin cinsiyet bell, olunca

hahah cnm süpersin bende aynı,bir ajanda açtım,alışveriş siteleri ve mağazalar neler alınacak,odanın rölövesi yerleşimi derken hersey hazır,kesınlıkle meslek hastalgı

aynen bende projesini hazırladım 3 boyutlu eşimede gösterdim adam şokta sen şimdiden bunlarlamı uğraşıyosun diye. eee neyle uğraşiimki başkaaa

Ne bicim adammis o !! Biz burda kiz olsun diye dua ediyoruz.oglum var ve doktor bu da erkege benziyor dedi uzuluyorum engel olamiyorum..biliyorum saglikli olsun en onemlisi o tabiki de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…