- 1 Kasım 2014
- 406
- 508
- 88
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.821
kuzum kıyamamhiç haber falan izlemiyorum böyle şeyler anlatılınca hemen başka şeylerle avunuyorum evet biz görmeyince olmuyo değil ama en azından çöpe bırakılan bebek istismara uğramış çocuk haberlerinden uzak durarak ağlama krizlerimi azaltmaya çalışıyorum Allahım bu vicdansızları ıslah etsin vicdan merhamet versin
Amin.canım ya.aslinda ben de daha uzun bi mesaj yazmistim ama iki mesajim birlesip . Kisalmislar bebek ceyizi demek ilahi ya ben de diyorum hemen ceyiz hazirliklari mi basladi:)) annem de ilk ablama hamile kalinca hemen baslamis ondan oyle sandim :) telefondan yazinca tam ayarkayamiyorum bazen beb de cok hevesleniyorum birseyler yapmaya ama annem izin vermiyor cok erken diye ben gene bi battaniye basladim gizliden cinsiyet bilmedigim icin beyaz ustunde her tur renk olan bi ip sectim bakalim bi ilerletsem paylasacagim ama bulantilardan firsat olmadi kac gundurkuzum kıyamamhiç haber falan izlemiyorum böyle şeyler anlatılınca hemen başka şeylerle avunuyorum evet biz görmeyince olmuyo değil ama en azından çöpe bırakılan bebek istismara uğramış çocuk haberlerinden uzak durarak ağlama krizlerimi azaltmaya çalışıyorum Allahım bu vicdansızları ıslah etsin vicdan merhamet versin
dimi kendisi erkek olmuş da ne olmuşş hadsizallah katında yatacak yerleri yok bunlarınn,allahın takdirine sen nasıl karşı gelirsin,ne büyük bi günahtır,allahım sen verdgın cana kullanabılmesı ıcın akılde ver yarabbım..beter olsuninşş..çok sinirlendim
ya bu bebek çeyizi konya da acayip bişey en ince ayrıntısına kadar el emeği olmalı gerçi urda kız çeyizi de öyle enimde iki kız var ama daha başlamadımAmin.canım ya.aslinda ben de daha uzun bi mesaj yazmistim ama iki mesajim birlesip . Kisalmislar bebek ceyizi demek ilahi ya ben de diyorum hemen ceyiz hazirliklari mi basladi:)) annem de ilk ablama hamile kalinca hemen baslamis ondan oyle sandim :) telefondan yazinca tam ayarkayamiyorum bazen beb de cok hevesleniyorum birseyler yapmaya ama annem izin vermiyor cok erken diye ben gene bi battaniye basladim gizliden cinsiyet bilmedigim icin beyaz ustunde her tur renk olan bi ip sectim bakalim bi ilerletsem paylasacagim ama bulantilardan firsat olmadi kac gundur
güzel renk seçimi:)))beyaz,mavı ve gri tonları cok guzrl olur,sadece mavı soguk bı renk oldugu ıcın gri seçimin biraz daha vizona bakalbılır,çiğ bi gri olmasın,çig gri pembe renkle daha iyi oluyor:))bana da kıza benzıyor dedı ama her gece ruyamda erkek bebek gıydırıyorum:))))))
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1222353/[photo="medium"]1222354[/photo]bebk şekeri konusunda çok kafam karışıyo kendim mi yapsam alsam mı diye fikirlerini almak isterim erken ama olsunduramıyoruuum
[photo="medium"]1222352[/photo] http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/1222353/[photo="medium"]1222354[/photo]bebk şekeri konusunda çok kafam karışıyo kendim mi yapsam alsam mı diye fikirlerini almak isterim erken ama olsunduramıyoruuum
pembe olana bayıldım belki bu tarz yaparım [photo="medium"]1222354[/photo][photo="medium"]1222354[/photo]belki de böyle bişey bbilemiyoruummmcnm ben daha çok şu tarz şeyleri sevıyorum,gönderıyorum bıkac ornek ...
çok güzeller çookkşeker paketi şeklinde yapılmış keseye bayıldım..isteğe göre renkli kurdelaylada baglanabılır,
evet canım becerebilirsem kendim yapayım diyorum el emeğim olsun diktikçe paylaşırım sizleBu emzirme yastığımı
çok güzeller çookk
hahahahah...valla allah izin verırse merakla beklıyorum o günleri,mide bulantısı olmasında herşeye razıyım su an
Masallah ins bende 15 haftalik olunca gecer öle umit ediyorum :)herşey iyi çok şükür bende bulantı yok canım
Kizlarrrr tanıştırıyım kızımla doktordan geldik doktorumuz 12 haftada kesin söylerim ama kız bebek bekliyorsunuz dedi ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşmuş buda fotomuzEki Görüntüle 1358955
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?