2015 Temmuz Anneleri

Ne bicim adammis o !! Biz burda kiz olsun diye dua ediyoruz.oglum var ve doktor bu da erkege benziyor dedi uzuluyorum engel olamiyorum..biliyorum saglikli olsun en onemlisi o tabiki de..

bunlar insan değil maalesef. erkek evlatta kız nedir? tabiki gönlün birine daha yatkın olabilir ama bu diğerini sevmeyeceğin anlamıına gelmez. sevgide en ufak bir değişiklik olmaz. cahillik ve vicdansızlık birleşince böyle vakalar oluyor. bu yüzden genelde hasta grubumuz bu kesimden o yüzden aslında cinsiyet söylemek yasak diyor eltim. özellerde işin içine para girince hasta memnuniyeti filan erken söylüyorlar. devlette demezlerse kızmayın yani. doktorlar nelerle karşılaşıyormuş.duyunca inanamadım

Kasigimla bacagim arasında bi yer çok fena ağrıyı.yürümekte sıkıntı yaşıyorum.çekme gibi bi ağrı.boyle birşey yasayan var mi kızlar nasıl geçecek bilmiyorum.

Benim cok samimi arkadadim bakirkoy yenimahalle kadin dogum hastanesinde doktorluk yapiodu aman dio en sevmedigimiz cinsiyet soylemek derdi hep o kadar cahil insan var ki diyodu... yazik yaa

Yilbasi aksami abim yegenlerimi getirdi cocuklara fenalik geldi benim yüzümden 10yasinda olan dioki halaaaa hadi yaaa dio yatalak gibi yatip duruyorsun
Ay zorla odadan cikip kahvalti ettim onlarla oyy lavaboya zor kostum cocuklar sokta hala boguluyon sandik diolar
Ya benim 5 yas kuzum napsin 2 aydir bu halimi cekio cocugum

Merhaba kızlar kaç haftadır girip muhabbete katılamıyorum. Nasılsınız? Bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Cinsiyet belli olan var mı?

Merhaba kızlar kaç haftadır girip muhabbete katılamıyorum. Nasılsınız? Bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Cinsiyet belli olan var mı?

slm cnmm,ben doktora sordum 17-18 haftada hıssetmeye baslarsın dedı,şu an bulantı ve kasık agrısı dısında bişi hissetmıyorum cinsiyet konusunu hıc acma cok dertlıyız..heheh..öğrenenler var ama çoğumuzun bi soru ısaretı hala...

Sen bide benden dinle iki cocugum var oyun oynadik odalarinda bi ara midem bulandi ayagi kalkim derken bide baktim cocuklar yok babalarinin yanina kosmuslar kusucam sanmislar bi daha onlarla oynamam

Erkek gibi dedi.ama kesin demedi.buhaftalarda erkek denip sonradan kiz denen cok oluyormus arastirdim da.hayirlisi artik.bir oglum var alistirmistim kendimi kiza

Sen bide benden dinle iki cocugum var oyun oynadik odalarinda bi ara midem bulandi ayagi kalkim derken bide baktim cocuklar yok babalarinin yanina kosmuslar kusucam sanmislar bi daha onlarla oynamam

ahh ahh kurt kocayincaa kuzulara maskara olurmus uleeenn iyilesince gorcek onlar

Benim bulanti kusmanin haricinde bide tukuruk problemim var ki sorma gitsin
Cok yogun ve yutamiyorum midem bulaniyo surekli tukurmem gerekio o da cok sinir bozucu oluyoo konusamiyorum cogu zaman kucuk velet dalga gecio off annee hii hiiii demeye basladin yine git tukur ve bana dogru durust cevap ver dio yaaa ben bu hallere duscek kadin miydiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…