- 6 Ekim 2008
- 2.225
- 1.671
- 158
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.841
:)) çeyiz mi :)) ona belki biraz erken olabilir annesi
Pis herif boyleleriyle evlenmeyeceksin hatta birbiriyle evlendireceksin al iste kiz sevmiyordun sana buyugu de yok erkek erkege yasayin bakalim diye sinir oldum ya insan degil insanlik degil bu hayvanlik bile degil onlarda bile yok boyle birsey ayri bi adi olmali bunun hatta elimde olsa once evire çevire dover sonra kisirlastiririm boylelerini ay cok sinirlendim yaa
Ne bicim adammis o !! Biz burda kiz olsun diye dua ediyoruz.oglum var ve doktor bu da erkege benziyor dedi uzuluyorum engel olamiyorum..biliyorum saglikli olsun en onemlisi o tabiki de..
bunlar insan değil maalesef. erkek evlatta kız nedir? tabiki gönlün birine daha yatkın olabilir ama bu diğerini sevmeyeceğin anlamıına gelmez. sevgide en ufak bir değişiklik olmaz. cahillik ve vicdansızlık birleşince böyle vakalar oluyor. bu yüzden genelde hasta grubumuz bu kesimden o yüzden aslında cinsiyet söylemek yasak diyor eltim. özellerde işin içine para girince hasta memnuniyeti filan erken söylüyorlar. devlette demezlerse kızmayın yani. doktorlar nelerle karşılaşıyormuş.duyunca inanamadım
Benim cok samimi arkadadim bakirkoy yenimahalle kadin dogum hastanesinde doktorluk yapiodu aman dio en sevmedigimiz cinsiyet soylemek derdi hep o kadar cahil insan var ki diyodu... yazik yaa
Hmm tamam canim saol. Pazartesi yapar belki debaşka ne var 2 li test var başka tahlil yok diye biliyorum
Merhaba kızlar kaç haftadır girip muhabbete katılamıyorum. Nasılsınız? Bebişlerin hareketlerini hissetmeye başladınız mı? Cinsiyet belli olan var mı?
Cok tesekkurler simdi hastaneden cikip eve geldik. 4.5 yasinda oglum var onunla biraz zor oliyor ama mecbur yatmak icin anneme geldim.geçmiş olsun canım dinlenmeye çalış
gitmezmi hemde nasıl eriyorum resmen. ama kendimi tutmaya çalışıyorum. en azından 6. ayı dolduralımda allahın izniyle kısmet
gece 2-3 damla kanamam olmuş ultrasonda bakti asistanlar sükür kalp atısıni duyduk ama icerdeki kanama alaninin durumuna kendi dr.um bakip karar verecek o da bugün gelirse inşallah
Sen bide benden dinle iki cocugum var oyun oynadik odalarinda bi ara midem bulandi ayagi kalkim derken bide baktim cocuklar yok babalarinin yanina kosmuslarciftekuz 38641583 .!.:Yilbasi aksami abim yegenlerimi getirdi cocuklara fenalik geldi benim yüzümden 10yasinda olan dioki halaaaa hadi yaaa dio yatalak gibi yatip duruyorsun
Ay zorla odadan cikip kahvalti ettim onlarla oyy lavaboya zor kostum cocuklar sokta hala boguluyon sandik diolar
Ya benim 5 yas kuzum napsin 2 aydir bu halimi cekio cocugum
Maşallah ne kadar net.
Bana erkek gibi geldi
Dr tahminde bulundu mu
Sen bide benden dinle iki cocugum var oyun oynadik odalarinda bi ara midem bulandi ayagi kalkim derken bide baktim cocuklar yok babalarinin yanina kosmuslarkusucam sanmislar bi daha onlarla oynamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?