- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.861
Benim 3. Gebeliğim ondan mı bilmiyorum bugün hissettimslm cnmm,ben doktora sordum 17-18 haftada hıssetmeye baslarsın dedı,şu an bulantı ve kasık agrısı dısında bişi hissetmıyorumcinsiyet konusunu hıc acma cok dertlıyız..heheh..öğrenenler var ama çoğumuzun bi soru ısaretı hala...
Erkek gibi görünüyo canım Hakkımızda hayırlısı. Benimde iki prensesim var gönlümden erkek geçiyo bakalım Rabbim nasıl nasip ederse :)Erkek gibi dedi.ama kesin demedi.buhaftalarda erkek denip sonradan kiz denen cok oluyormus arastirdim da.hayirlisi artik.bir oglum var alistirmistim kendimi kiza
Var canim 2015 temmuz anneleri.Gizli grup oldugu icin aramalarda cikmayabilir.Ozelden ismini verirsen arkadas ekleyeyim seni ve davet gondereyim.
Çok sevinirimevet canım becerebilirsem kendim yapayım diyorum el emeğim olsun diktikçe paylaşırım sizle
Erkek gibi görünüyo canım Hakkımızda hayırlısı. Benimde iki prensesim var gönlümden erkek geçiyo bakalım Rabbim nasıl nasip ederse :)
Ya benim de leğen kemiğime sanki bi çocuk asılmış aşağı çekiyor yururken sallanıyorum sankiKasigimla bacagim arasında bi yer çok fena ağrıyı.yürümekte sıkıntı yaşıyorum.çekme gibi bi ağrı.boyle birşey yasayan var mi kızlar nasıl geçecek bilmiyorum.
Allah gonlune gore versin bende ilk çocuk 7.aya kadar kiz dedi sonra erkek dedi pembeler elimde kaldi[/QUOTE][QUOTEmucize, post: 38642667, member: 627329"]Erkek gibi dedi.ama kesin demedi.buhaftalarda erkek denip sonradan kiz denen cok oluyormus arastirdim da.hayirlisi artik.bir oglum var alistirmistim kendimi kiza
Eşim ikili testin usg sinde doktora cinsiyetle ilgili bi tahmininiz var mi acabba die sordu
doktor güldü genelde daha gaz vererek soruyolar bu haftada cok belli deilmis ama siz bi baksaniz gorursunuz kesin falan diyenler var dio
haklisiniz sonucta hamilelik deyince insan direkt cinsiyet merak eder ama 12.hafta gerçekten yaniltici bi hafta daha erken annesi dedi
Bir tahmin bile yokmu
Inşallah çünkü iki kızım var isterim bir oglum olsun ama yinede sağlıklı olsun allah ne verdiyse
Eki Görüntüle 1359399 Tahmini olanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?