2015 Temmuz Anneleri

Benim 3. Gebeliğim ondan mı bilmiyorum bugün hissettim
Ben gebeliğimin başından 2 defa gittim doktora bide bu haftalarda gitsem cinsiyet belli olurmuş artık. Sen neden dertlisin

Erkek gibi dedi.ama kesin demedi.buhaftalarda erkek denip sonradan kiz denen cok oluyormus arastirdim da.hayirlisi artik.bir oglum var alistirmistim kendimi kiza
Erkek gibi görünüyo canım Hakkımızda hayırlısı. Benimde iki prensesim var gönlümden erkek geçiyo bakalım Rabbim nasıl nasip ederse :)

[QUOTEmucize, post: 38642667, member: 627329"]Erkek gibi dedi.ama kesin demedi.buhaftalarda erkek denip sonradan kiz denen cok oluyormus arastirdim da.hayirlisi artik.bir oglum var alistirmistim kendimi kiza[/QUOTE]
Allah gonlune gore versin bende ilk çocuk 7.aya kadar kiz dedi sonra erkek dedi pembeler elimde kaldi

Şu cinsiyet ayrımcılığına ben de çok ama çok şaşırıyorum, ama arkadaşlar tamam erkekler erkek istiyor da , annelerde de bence çoklarında ciddi bir erkek evlat isteği oluyor, hatta çevresindekilerin oğlu oldu diye, kıskananları bile gördüm, bun da da çok zaman bahanesi toplum baskısı,o yüzden istiyorum falan, ben çok zor günler dönemler geçirdim, hep evlatsız kalma korkum vardı, meyvesiz kalma,kızım olacağını öğrendim havalara uçtum,erkek olsaydı da öyle olurdu ,herkesin gönlüne göre olsun ne diyim...

Ahh canim kiz cocuklarini ne cok severim kucuklugumden beri.hayirlisi olsun tabi yapacak birsey yok.simdi oglum bes yasinda milyonlarca kiza degismem.evlat bambaska.ama insanin akli kaliyor cicili bicili seylerde..senin de insallah oglun olr ozman tabi saglik en onemlisi..
Erkek gibi görünüyo canım Hakkımızda hayırlısı. Benimde iki prensesim var gönlümden erkek geçiyo bakalım Rabbim nasıl nasip ederse :)

Kasigimla bacagim arasında bi yer çok fena ağrıyı.yürümekte sıkıntı yaşıyorum.çekme gibi bi ağrı.boyle birşey yasayan var mi kızlar nasıl geçecek bilmiyorum.
Ya benim de leğen kemiğime sanki bi çocuk asılmış aşağı çekiyor yururken sallanıyorum sanki

Eşim ikili testin usg sinde doktora cinsiyetle ilgili bi tahmininiz var mi acabba die sordu
doktor güldü genelde daha gaz vererek soruyolar bu haftada cok belli deilmis ama siz bi baksaniz gorursunuz kesin falan diyenler var dio
haklisiniz sonucta hamilelik deyince insan direkt cinsiyet merak eder ama 12.hafta gerçekten yaniltici bi hafta daha erken annesi dedi

Oluyormus oyle canim.nette okudum 17.haftada 4d ultrasonda birde erkek deyip pipi resmi vermislwr nerdeyse 6 aylikken kiz oldugunu ogrenmisler.hakkimizda hayirlissi oksun artik.
[QUOTEmucize, post: 38642667, member: 627329"]Erkek gibi dedi.ama kesin demedi.buhaftalarda erkek denip sonradan kiz denen cok oluyormus arastirdim da.hayirlisi artik.bir oglum var alistirmistim kendimi kiza
Allah gonlune gore versin bende ilk çocuk 7.aya kadar kiz dedi sonra erkek dedi pembeler elimde kaldi[/QUOTE]

Senin dr.akillica cevap vermis cnim.biz sormadik bile belli olacagini da dusunmuyordum.bunlar kollari bunlar bacaklari cinsiyeti de sanki emin olmamakla birlikte erkek gibi dedi..emin degilsen ne soyluyorsun sorduk mu esim de hep kiz diyordu kalakaldik oyle..

Inşallah çünkü iki kızım var isterim bir oglum olsun ama yinede sağlıklı olsun allah ne verdiyse

Kizlar ben beter oldum artik ne yesem cikartiyorum acim halsizim cok fenayim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…