2015 Temmuz Anneleri

sana yine cuma benimki pazartesi hafta sonu geçmez olur artık ben rüyamda kız görüyorum tabire baktım erkek bebek olacağına delalet eder diyor hadi inşallah
canım Altan beyle ilgili bilgi vereyim sana gerçekten anlattıkları kadar iyi bir doktor 25 dk baktı bebeğimizin herşeyini inceledi kolları bacakları omurgası kafatası kalp kapakcıklarına ritmi kan dolaşımına kadar herşeye baktı detaylı ultrasonda sonra renklendirerek baktı rapor yazdı cinsiyetinide baktı kız bebek dedi yani genede erken dedi 12 haftada kesin söylüyorum dedi 10 gün sonra kontrolle gidicem ozaman cinsiyeti kesin söylicek ama kız bebek çünkü pipiden ziyade bebişimin kız olduğu bariz görünüyordu cd verdi resimlerinidedoktoruma raporu verdim çok iyi yapmışsın Altan beye gitmekle çok iyi doktordur dedi dahada memnun oldum bu arada benim doktorum 16. haftadan önce cinsiyet söylemeyecekmiş bir sonraki randevumda zaten 16. hafta

kızlar çok teşekkür ederim sabahtan beri bir kız annesi olmanın nasıl bir duygu olacağını düşünüyorum ben çok ama çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın bu duyguları bulantımı unutturdu bana

Benim 3. Gebeliğim ondan mı bilmiyorum bugün hissettim
Ben gebeliğimin başından 2 defa gittim doktora bide bu haftalarda gitsem cinsiyet belli olurmuş artık. Sen neden dertlisin

sabırsızlığımızdan yoksa çok şükür iyiyim..ilk gebelık olunca her gün her saat merakdan catlama modundayız,tabi bunda hergun arayıp cınsıyet bellı oldumu dıye soran annem hiç sebep değil..

[QUOTbirciftekuzu, post: 38643228, member: 518213"]Eşim ikili testin usg sinde doktora cinsiyetle ilgili bi tahmininiz var mi a die sordu
doktor güldü genelde daha gaz vererek soruyolar bu haftada cok belli deilmis ama siz bi baksaniz gorursunuz kesin falan diyenler var dio
haklisiniz sonucta hamilelik deyince insan direkt cinsiyet merak eder ama 12.hafta gerçekten yaniltici bi hafta daha erken annesi dedi [/QUOTE]
Evet bizede 12. Haftada yaniltici dedi kestirip atti burada kimi kiz kimisi erkek dedi 20 ocakta gorecegiz insallah.
cok sukur gripide atlattik . Artik daha iyi beslenme zamani

bencede cok erken face için.benimde arkadaşlarım önce burda yazıştılar doğuma kadar.dogumdan sonra grup açtılar facede keşke bizde oyle yapasaydık...

Canım iğneyi vurduktan sonra o bölgeyi ovalamaman gerekiyor diye biliyorum.Bende toplanma olmuyor.Göbekten vuruluyorum bende ve dağılıyor.
ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..

Canım inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.Amin canım,bu mübarek gece hürmetine Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaAllah.

Canım inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.Amin canım,bu mübarek gece hürmetine Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaAllah.
amın ınsalah o kadar dua edıyorumkı pazartesı ıyı haber alım dıye...

ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..
Canım eşin vurabiliyorsa eşin vursun.Bu toplanma,morarma vurma şekliyle alakalı.Birde iğneni vurduktan sonra ovalama.Hiç dokunma o bölgeye.İğneni dik batır mümkün olduğunca.

Tamamen anlattığın gibi canım benimki de, benim kontrolum haftaya c.tesi. Sorduğunda bilgi verirsen çok sevinirim.

Seninde mi doktorun sehir disinda .

Allah saglikla bebeklerinizi kucagimiza almayi nasip etsin.
Yok ben sehirdisindayim oturdugum ilce sehirmerkezine 80km uzak.hastanede yatiyodum ben tatil olunca dr.um gelmeyebilir diye dedim .ama geldi şükür içerideki kanama alani kalmamış ciktim evime geldim ama risk tamamen gecti diyemem dedi 10 gun evde istirahat verdi cok şükür kızlar

Şu cuma tatili çok iyi geldi bana, istirahat ediyorum , evden çıkasım gelmiyor.ve fark ediyorum ki,evde istirahat edince bende bebekte, çok daha iyi çok daha sakin oluyorum.

Iyi olmana cok sevindim. Allah saglikla.kucagina almayi.nasip.etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…