- 12 Mayıs 2014
- 260
- 200
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.881
canım Altan beyle ilgili bilgi vereyim sana gerçekten anlattıkları kadar iyi bir doktor 25 dk baktı bebeğimizin herşeyini inceledi kolları bacakları omurgası kafatası kalp kapakcıklarına ritmi kan dolaşımına kadar herşeye baktı detaylı ultrasonda sonra renklendirerek baktı rapor yazdı cinsiyetinide baktı kız bebek dedi yani genede erken dedi 12 haftada kesin söylüyorum dedi 10 gün sonra kontrolle gidicem ozaman cinsiyeti kesin söylicek ama kız bebek çünkü pipiden ziyade bebişimin kız olduğu bariz görünüyordusana yine cuma benimki pazartesi hafta sonu geçmez olur artıkben rüyamda kız görüyorum tabire baktım erkek bebek olacağına delalet eder diyor hadi inşallah
Benim 3. Gebeliğim ondan mı bilmiyorum bugün hissettim
Ben gebeliğimin başından 2 defa gittim doktora bide bu haftalarda gitsem cinsiyet belli olurmuş artık. Sen neden dertlisin
bencede cok erken face için.benimde arkadaşlarım önce burda yazıştılar doğuma kadar.dogumdan sonra grup açtılar facede keşke bizde oyle yapasaydık...Facede 2015 haziran temmuz anneleri grubu var burdaki kizlarin çoğu ordaymista bana da face karisik geldi:)
Burda rumuzlardan az cok biliyiruz birbirimizi durumlari oraya adaptasyon zor is
Bizim 2009 kasim anneleri grubumuz vardi kk da dogum sonrasina kadar yazistik artik herkes birbirinin cigerini biliodu soradan faceye gectik guzel oldu ama simdi erken bana gore en azindan ben burda yazan canlarla yoluma devam ederim gibi gelio
ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..Canım iğneyi vurduktan sonra o bölgeyi ovalamaman gerekiyor diye biliyorum.Bende toplanma olmuyor.Göbekten vuruluyorum bende ve dağılıyor.
Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın..Teyzeleeeer biz geldiiiik,cinsiyetlerimizi tahmin edebilir misiniz :)
Eki Görüntüle 1359558 Eki Görüntüle 1359560
Canım inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.Amin canım,bu mübarek gece hürmetine Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaAllah.Allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın..
bende pazartesı gıdıcem kontrole..
bana mol gebe olabılırsın denmıstı ve bu pazartesı keısn bellı olucak..
ayrıca bende kahve kahve ara ra akıntım gelıo
ınan hamıle olduguma sevınemedım bıle
amın ınsalah o kadar dua edıyorumkı pazartesı ıyı haber alım dıye...Canım inşaAllah hayırlı güzel haberlerle gelirsin.Amin canım,bu mübarek gece hürmetine Rabbim yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla bize bağışlasın inşaAllah.
Canım eşin vurabiliyorsa eşin vursun.Bu toplanma,morarma vurma şekliyle alakalı.Birde iğneni vurduktan sonra ovalama.Hiç dokunma o bölgeye.İğneni dik batır mümkün olduğunca.ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..
İnşaAllah canım.Rabbim kabul etsin dualarımızı.amın ınsalah o kadar dua edıyorumkı pazartesı ıyı haber alım dıye...
o bendede var canım göğüs uçlarım şişti sanki kıpkırmızı. tam uç kısımlarıda hani deliğin olduğu yer beyazımsı. sanki bir sıvı akmışta orda kurumuş gibi. birde acayip sızlıyo göğüs uçlarım. yarın doktor randevum var soracam detaylı bir şekilde.
Yok ben sehirdisindayim oturdugum ilce sehirmerkezine 80km uzak.hastanede yatiyodum ben tatil olunca dr.um gelmeyebilir diye dedim .ama geldi şükür içerideki kanama alani kalmamış ciktim evime geldim ama risk tamamen gecti diyemem dedi 10 gun evde istirahat verdi cok şükür kızlarSeninde mi doktorun sehir disinda .
Allah saglikla bebeklerinizi kucagimiza almayi nasip etsin.
ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..
Yok ben sehirdisindayim oturdugum ilce sehirmerkezine 80km uzak.hastanede yatiyodum ben tatil olunca dr.um gelmeyebilir diye dedim .ama geldi şükür içerideki kanama alani kalmamış ciktim evime geldim ama risk tamamen gecti diyemem dedi 10 gun evde istirahat verdi cok şükür kızlar
Masallah canim rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah. Ben anlayamiyorun malesef cinsiyeti :-(Teyzeleeeer biz geldiiiik,cinsiyetlerimizi tahmin edebilir misiniz :)
Eki Görüntüle 1359558 Eki Görüntüle 1359560
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?