- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.901
Benim usg ye göre 13.haftam bitti ama bulanti devam
Cinsiyet icin erken dedi canim bekliyoruz daha ogrenemedik hayirlisi kizim var birde oglum olsa cok mutlu olurum[/bende 13. Haftayı bekliyordum benimde ilki oğlan inşallah benimde kızım olur
Sen istenmezmisin ismin yeter bir kere kizimin adi olacakBütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın
Hayirli geceler hanimlar.benim 14.haftadaki doktor kontrolumde bebisin sirti dönüktü hep bize.buna ragmen doktor %99 kiz dedi.neye dayanarak dedi anlamadik..var mi bilgisi olan?
Tesekkurler cevabin icin.Rabbim hayirli ve sagliklisini nasip etsin,gonlumuzdekini de hayra cevirsin insallahyesilce Canim, hani sırtı da dönük olsa hafiften testis göremediyse kız demiştir, cinsel organları oluşuyor ya yavaş yavaş. Muhtemelen ondandır. Ne güzel bakalım benimki söyleyecek mi?
Cok sukur canim uzat ayaklarini yat cok sevindimYok ben sehirdisindayim oturdugum ilce sehirmerkezine 80km uzak.hastanede yatiyodum ben tatil olunca dr.um gelmeyebilir diye dedim .ama geldi şükür içerideki kanama alani kalmamış ciktim evime geldim ama risk tamamen gecti diyemem dedi 10 gun evde istirahat verdi cok şükür kızlar
:)) bilemiyorum artik nerden anladi.bekleyecegiz biraz daha bakalim :)Naz yapiyor diye demistir belki :)) saka bi yana kemik yapisindan falan anlamis olabilir mi acabayesilce
Bütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın
Zaten bugun ovalamadim ama kendiglignden dagildi ama benim bu ignedrnmidir nedir kahve akintim duru duru gelioBaslarda bende vuruyirdum. Internette videolar var onlari izledim ve her igne vurdugumda uzerine bu koydum ve morarma olmadi. Sakin ovalamayin diyorlar
Zaten bugun ovalamadim ama kendiglignden dagildi ama benim bu ignedrnmidir nedir kahve akintim duru duru gelio
Sen istenmezmisin ismin yeter bir kere kizimin adi olacakisterler kesinde busra hastaneye gitmisti belki ondan eklenmemistir
Ya benim de leğen kemiğime sanki bi çocuk asılmış aşağı çekiyor yururken sallanıyorum sanki
Eki Görüntüle 1359399 Tahmini olanlar
canım Altan beyle ilgili bilgi vereyim sana gerçekten anlattıkları kadar iyi bir doktor 25 dk baktı bebeğimizin herşeyini inceledi kolları bacakları omurgası kafatası kalp kapakcıklarına ritmi kan dolaşımına kadar herşeye baktı detaylı ultrasonda sonra renklendirerek baktı rapor yazdı cinsiyetinide baktı kız bebek dedi yani genede erken dedi 12 haftada kesin söylüyorum dedi 10 gün sonra kontrolle gidicem ozaman cinsiyeti kesin söylicek ama kız bebek çünkü pipiden ziyade bebişimin kız olduğu bariz görünüyorducd verdi resimlerinide doktoruma raporu verdim çok iyi yapmışsın Altan beye gitmekle çok iyi doktordur dedi dahada memnun oldum bu arada benim doktorum 16. haftadan önce cinsiyet söylemeyecekmiş bir sonraki randevumda zaten 16. hafta
kızlar çok teşekkür ederim sabahtan beri bir kız annesi olmanın nasıl bir duygu olacağını düşünüyorum ben çok ama çok mutluyummmm Allah herkese yaşatsın bu duyguları bulantımı unutturdu bana
benim 3 tane oğlum var hep sol tarafım ağrırdı ilk haftalarımda aniden kalktığımda kasığımın sol tarafı kasılırdı hiç sağ ağrımazdı bundada hep sağ ağrıyo kasılıyo hadi hayırlısı bakalım ama sağ sol teorisine bende inanıyorumkızlar bebeğiniz sağda mı solda mı biraz önce kk da nub teorisi ustaları sayfasını okuyordum bebek soldaysa erkek sağdaysa kız fakat diğeri de bebeğin kafası sağda olursa kız solda olursa erkek demiş benim bebiş solda ama kafası sağ tarfta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?