2015 Temmuz Anneleri

Bütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın

yesilce Canim, hani sırtı da dönük olsa hafiften testis göremediyse kız demiştir, cinsel organları oluşuyor ya yavaş yavaş. Muhtemelen ondandır. Ne güzel bakalım benimki söyleyecek mi?

yesilce Canim, hani sırtı da dönük olsa hafiften testis göremediyse kız demiştir, cinsel organları oluşuyor ya yavaş yavaş. Muhtemelen ondandır. Ne güzel bakalım benimki söyleyecek mi?
Tesekkurler cevabin icin.Rabbim hayirli ve sagliklisini nasip etsin,gonlumuzdekini de hayra cevirsin insallah

Cok sukur canim uzat ayaklarini yat cok sevindim

Baslarda bende vuruyirdum. Internette videolar var onlari izledim ve her igne vurdugumda uzerine bu koydum ve morarma olmadi. Sakin ovalamayin diyorlar
Zaten bugun ovalamadim ama kendiglignden dagildi ama benim bu ignedrnmidir nedir kahve akintim duru duru gelio

Sen istenmezmisin ismin yeter bir kere kizimin adi olacak isterler kesinde busra hastaneye gitmisti belki ondan eklenmemistir

Büşra ya mesaj gönderemedim canım diğer arkadaşa gönderdim bedidiko ya benim iki soyismim var ama arkadaş bir soyismimi yazıp arattirmis bulamadim dedi tekrardan ayrıntılı mesaj gönderdim ama cevap gelmedi okumadı yada bilmiyorum

Şimdi ben anne mi oluyorum yani... daha dün minnacik anasinin kuzusu biriydim. şimdi kuzumu bekliyorum... sabırsızlıkla... 2008 yilinda eşimle tanıştım. . 2011 yilinda evlendik.. sebepler bahaneler derken 2014 Ağustos ayında bir yavrumuz olsun dedik... çok şükür Rabbim bizden eksik etmedi bu isteğimizi onu bize verdi..
Şuanda çok duygulandimm. Sebepsiz.. işte gebelik duygusalligi diyelim... vede cok merak ediyorum yavrumu..
Rabbim şu mubarek gun yuzu suyu hurmetine evlatlarimizi saglikli sihatli kucagimiza almayi nasip etsin

Canimmm oncelikle uzuuun uzuuun yorum yazdigin icin cok tesekkur ederim. Bebegin hayirli olsun gonlundeki neydi bilmem ama doktor 4 boyutluda kiz dediyse artik degismez o yuzden hayirli olsun kizin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
Sana bi kac sorum olucak.
Ilki su alttan bakti mi
Mesela enseyi baska yerleri olcerken surasi su kadar cm yada mm gayet normal cok guzel gibi yorumlar yapiyor mu?
10 gun sonra kontrole yine altan beye mi gideceksin kontrolde neye bakacak sadece cinsiyet icin mi yoksa gelismeyen diger organlari incelemek icin mi cagirdi acaba bisey soyledi mi?
Benim doktorumda 16. Haftadan once yorum yapmicam dedi hani bosuna o zamana kadar bana cinsiyet sorma gibilerinden oysa agzimi bile acmamistim pazarteside ben gidicem insallah altan bey soyler :)))

Senin bi tane oglun mu vardi canim yoksa ilk bebik mi? Hayirli olsun kizin bu arada cok sevindim ah ah insallah benimde buraya cinsiyet yazdigim gunler tezzz vakitte gelir :)

benim 3 tane oğlum var hep sol tarafım ağrırdı ilk haftalarımda aniden kalktığımda kasığımın sol tarafı kasılırdı hiç sağ ağrımazdı bundada hep sağ ağrıyo kasılıyo hadi hayırlısı bakalım ama sağ sol teorisine bende inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…