- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.921
Bütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın
Aaa ask olsun canim dun aksam busra beni yonetici yapamadan cikmak zorunda kaldi bende seni facede bulamadigim icin ekleyemedim kusura bakma nereye gidiosun daha karpuzlarimizi doguracaktukk
Hayirlisiyla dogururuz inş :)) Büşra ya mesaj gönderemedim tamam canım ayrıntılı mesaj yazdım sana bulursan eklersin bulamazsan canın saolsun :)
benim 3 tane oğlum var hep sol tarafım ağrırdı ilk haftalarımda aniden kalktığımda kasığımın sol tarafı kasılırdı hiç sağ ağrımazdı bundada hep sağ ağrıyo kasılıyo hadi hayırlısı bakalım ama sağ sol teorisine bende inanıyorum
kan degıl benmkı kahve rengı akıntı telefnda sordum doktora bısey olmaz dedıBen 7 haftada kanamam baslayinca igneleri biraktim. Doktorum tekrar baslariz diyordu ki bugun yine lekelenme baslasi. Artik hic kullandirmaz sanirim.
Canım bana özel mesajın gelmediki,eklemeyi ben yapıyordum :) Neyse arkadaş söyledi arkadaşlık isteği gönderdim sana :) Kabul edersen gruba ekleyeceğim.Hiç olur mu öyle şey :)Bütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın
Yok canım bana söyledi tam ismini yeni geldim eve ekledim seni :) Bugün doktor kontrolümüz vardı,ordanda kayınvalidemlere geçtik mevlid için.Ondan ekleyemedim :)Büşra ya mesaj gönderemedim canım diğer arkadaşa gönderdim bedidiko ya benim iki soyismim var ama arkadaş bir soyismimi yazıp arattirmis bulamadim dedi tekrardan ayrıntılı mesaj gönderdim ama cevap gelmedi okumadı yada bilmiyorum
Ya bana nubta herkes kiz dedi ama bebik solda benimde hep sol tarafim agriyor ulen butun teorileri curutucem bu gidisle
bende nette ne kadar cinsiyet takvimi varsa baktım hep kız çıkıyo küçük oğlumdada baktığımda erkek çıkıyodu 3 erkekten sonra bi kız olsun istiyorum bu ayın 17 sini sabırsızlıkla bekliyorumYa bana nubta herkes kiz dedi ama bebik solda benimde hep sol tarafim agriyor ulen butun teorileri curutucem bu gidisle
bende nette ne kadar cinsiyet takvimi varsa baktım hep kız çıkıyo küçük oğlumdada baktığımda erkek çıkıyodu 3 erkekten sonra bi kız olsun istiyorum bu ayın 17 sini sabırsızlıkla bekliyorum
Sag sol durumu bana pek inandırıcı gelmiyor 7. haftamda bütün gün sağ kasigim agridi yaşlı teyzeler dediki sag agrirsa erkek olurmuş ama şimdi sagda solda iki tarafta ağrıyor peki ne olacak şimdi :)) birde ultrasyon görüntülerinde bebek sol taraftaysa erkek.. sag taraftaysa kız diyolar..
Herkes bi şeyler diyor bekleyip göreceğiz :)
ewet 3üde tutuyo arada 5 aylık karnımda kızım ölmüştü oda tutuyo artık tesadüfmü bilmemPeki bu cin takvimi 3 oglunuda bildi mi canim e yani 3 tane ayni cinsiyetten olunca insan farklisini ister ben olsam bende isterim insallah pembis yanakli bi prensesin olur canim :))
evet
ewet 3üde tutuyo arada 5 aylık karnımda kızım ölmüştü oda tutuyo artık tesadüfmü bilmem
Facebookta mı görüşmeler yapılacak. Adres nedir? Bir kaç gün girmedim artık takip etmek zor oluyor. Sayfalar çok hızlı ilerliyor, sonrasında hepsini okuyamiyorsun.Sen istenmezmisin ismin yeter bir kere kizimin adi olacakisterler kesinde busra hastaneye gitmisti belki ondan eklenmemistir
Canım bana özel mesajın gelmediki,eklemeyi ben yapıyordum :) Neyse arkadaş söyledi arkadaşlık isteği gönderdim sana :) Kabul edersen gruba ekleyeceğim.Hiç olur mu öyle şey :)
Oradaki ilac isimlerini tam bilmiyorum ama ben 1 a day prenatal kullaniyorum oradada vardir herhalde memnunum. Yoksa eczaciya sor sana onerir bir tane:) bende bir sure Londra'da yasadim :)
Bilmiyorum ki usuyunce de oluyor evet gerci ama ben son gunlerde evden de pek cikmaddim gene de ozellikle gece artan agri oluyor anneme gore bebek buyudukce kendine yer actigi icin 3 ay civari oyle yirtiliyor gibi agriyabilirmis Cuma kontrole gidince de soracagim birsey ogrenebilirsem yazarim gene ama bebek kendine yer aciyor diye dusununce bu agri bile sevimli geliyor ya Allah bize bağışlasin bebeklerimizi hayati nasil da guzellestiriyorlarAğrının sebebini anlamadım hala da geçmedi
Usutmus olabilir miyim
Altan bey hanhi ilde hangi hastanede iyi bi doktor mu?Canimmm oncelikle uzuuun uzuuun yorum yazdigin icin cok tesekkur ederim. Bebegin hayirli olsun gonlundeki neydi bilmem ama doktor 4 boyutluda kiz dediyse artik degismez o yuzden hayirli olsun kizin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
Sana bi kac sorum olucak.
Ilki su alttan bakti mi
Mesela enseyi baska yerleri olcerken surasi su kadar cm yada mm gayet normal cok guzel gibi yorumlar yapiyor mu?
10 gun sonra kontrole yine altan beye mi gideceksin kontrolde neye bakacak sadece cinsiyet icin mi yoksa gelismeyen diger organlari incelemek icin mi cagirdi acaba bisey soyledi mi?
Benim doktorumda 16. Haftadan once yorum yapmicam dedi hani bosuna o zamana kadar bana cinsiyet sorma gibilerinden oysa agzimi bile acmamistimpazarteside ben gidicem insallah altan bey soyler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?