2015 Temmuz Anneleri

Bütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın

Aaa ask olsun canim dun aksam busra beni yonetici yapamadan cikmak zorunda kaldi bende seni facede bulamadigim icin ekleyemedim kusura bakma nereye gidiosun daha karpuzlarimizi doguracaktukk

Aaa ask olsun canim dun aksam busra beni yonetici yapamadan cikmak zorunda kaldi bende seni facede bulamadigim icin ekleyemedim kusura bakma nereye gidiosun daha karpuzlarimizi doguracaktukk

Hayirlisiyla dogururuz inş :)) Büşra ya mesaj gönderemedim tamam canım ayrıntılı mesaj yazdım sana bulursan eklersin bulamazsan canın saolsun :)

Ya bana nubta herkes kiz dedi ama bebik solda benimde hep sol tarafim agriyor ulen butun teorileri curutucem bu gidisle

Ben 7 haftada kanamam baslayinca igneleri biraktim. Doktorum tekrar baslariz diyordu ki bugun yine lekelenme baslasi. Artik hic kullandirmaz sanirim.
kan degıl benmkı kahve rengı akıntı telefnda sordum doktora bısey olmaz dedı

Bütün bilgilerimi verdim neden beni faceye eklemiyorsunuz kızlar istenmiyorum galiba hoşçakalın
Canım bana özel mesajın gelmediki,eklemeyi ben yapıyordum :) Neyse arkadaş söyledi arkadaşlık isteği gönderdim sana :) Kabul edersen gruba ekleyeceğim.Hiç olur mu öyle şey :)

Yok canım bana söyledi tam ismini yeni geldim eve ekledim seni :) Bugün doktor kontrolümüz vardı,ordanda kayınvalidemlere geçtik mevlid için.Ondan ekleyemedim :)

Ya bana nubta herkes kiz dedi ama bebik solda benimde hep sol tarafim agriyor ulen butun teorileri curutucem bu gidisle

Sag sol durumu bana pek inandırıcı gelmiyor 7. haftamda bütün gün sağ kasigim agridi yaşlı teyzeler dediki sag agrirsa erkek olurmuş ama şimdi sagda solda iki tarafta ağrıyor peki ne olacak şimdi :)) birde ultrasyon görüntülerinde bebek sol taraftaysa erkek.. sag taraftaysa kız diyolar..
Herkes bi şeyler diyor bekleyip göreceğiz :)

bende nette ne kadar cinsiyet takvimi varsa baktım hep kız çıkıyo küçük oğlumdada baktığımda erkek çıkıyodu 3 erkekten sonra bi kız olsun istiyorum bu ayın 17 sini sabırsızlıkla bekliyorum

bende nette ne kadar cinsiyet takvimi varsa baktım hep kız çıkıyo küçük oğlumdada baktığımda erkek çıkıyodu 3 erkekten sonra bi kız olsun istiyorum bu ayın 17 sini sabırsızlıkla bekliyorum

Peki bu cin takvimi 3 oglunuda bildi mi canim e yani 3 tane ayni cinsiyetten olunca insan farklisini ister ben olsam bende isterim insallah pembis yanakli bi prensesin olur canim :))

Banada inandirici gelmiyor canim bitek cin takvimine inaniyordum cevremde herkeste tuttu banada erkek diyor ama benim bebis kiz olursa o teoride yanacak. Amaaan hepsi hurafe allahin dedigi oluyor sonucta :)

evet
Peki bu cin takvimi 3 oglunuda bildi mi canim e yani 3 tane ayni cinsiyetten olunca insan farklisini ister ben olsam bende isterim insallah pembis yanakli bi prensesin olur canim :))
ewet 3üde tutuyo arada 5 aylık karnımda kızım ölmüştü oda tutuyo artık tesadüfmü bilmem

evet

ewet 3üde tutuyo arada 5 aylık karnımda kızım ölmüştü oda tutuyo artık tesadüfmü bilmem

canım çok üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın benimde çevremde herkeste tutuyor yalnız doğum tarihini kesin bilmek lazım annelerimize bakamıyorum çünkü aileleri hep doğduktan sonra yazdırmış onlarda bu yüzden tutmuyor bakalım bende tutacak mı

Sen istenmezmisin ismin yeter bir kere kizimin adi olacak isterler kesinde busra hastaneye gitmisti belki ondan eklenmemistir
Facebookta mı görüşmeler yapılacak. Adres nedir? Bir kaç gün girmedim artık takip etmek zor oluyor. Sayfalar çok hızlı ilerliyor, sonrasında hepsini okuyamiyorsun.

Oradaki ilac isimlerini tam bilmiyorum ama ben 1 a day prenatal kullaniyorum oradada vardir herhalde memnunum. Yoksa eczaciya sor sana onerir bir tane:) bende bir sure Londra'da yasadim :)

Senide sürekli sorularimla rahatsız ediyorum ama kusura bakmazdin artık :) 1 a day bir kaç çeşiti var sen hangisini kullaniyosun kutusunun resmini atarmisin rica etsem 1 yazısı bazilarinda sarı renk bazilarinda siyah yada değişik renkleridr var

Ağrının sebebini anlamadım hala da geçmedi
Usutmus olabilir miyim
Bilmiyorum ki usuyunce de oluyor evet gerci ama ben son gunlerde evden de pek cikmaddim gene de ozellikle gece artan agri oluyor anneme gore bebek buyudukce kendine yer actigi icin 3 ay civari oyle yirtiliyor gibi agriyabilirmis Cuma kontrole gidince de soracagim birsey ogrenebilirsem yazarim gene ama bebek kendine yer aciyor diye dusununce bu agri bile sevimli geliyor ya Allah bize bağışlasin bebeklerimizi hayati nasil da guzellestiriyorlar

Altan bey hanhi ilde hangi hastanede iyi bi doktor mu?

kızlar bu facebook sayfasından bana da istek gönderebilir misiniz ama benim kendime ait facebook adresim yok eşimle ortak kullanıyoruz eğer sıkıntı yaratcaksa burdan da takibe devam edebilirim sayfalar çok hızlı ilerlediği için zor oluyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…