- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.941
Canim yinede burdan takibe devam edin bence nickle tanidik birbirimizi orda o ortam olmayacak pekkızlar bu facebook sayfasından bana da istek gönderebilir misiniz ama benim kendime ait facebook adresim yok eşimle ortak kullanıyoruz eğer sıkıntı yaratcaksa burdan da takibe devam edebilirim sayfalar çok hızlı ilerlediği için zor oluyor biraz
benimde iki oglum var onlarda soldaydi bu bebiste solda bulantim kusmam hepsi ayni bi bakalim ben kiz istiyom bi sefer hadi hayirlisibenim 3 tane oğlum var hep sol tarafım ağrırdı ilk haftalarımda aniden kalktığımda kasığımın sol tarafı kasılırdı hiç sağ ağrımazdı bundada hep sağ ağrıyo kasılıyo hadi hayırlısı bakalım ama sağ sol teorisine bende inanıyorum
Evet canim hayirlisi ama insallah kizin olur onunda tadini alirsin daglicakla gelsinlerdeKizla
benimde iki oglum var onlarda soldaydi bu bebiste solda bulantim kusmam hepsi ayni bi bakalim ben kiz istiyom bi sefer hadi hayirlisi
peki canım tamamU
Canim yinede burdan takibe devam edin bence nickle tanidik birbirimizi orda o ortam olmayacak pek
Yok canım benim ilk bebegim olacak merak etme canım sanada söyler tatlı ye de git haraket etsin bebeginSenin bi tane oglun mu vardi canim yoksa ilk bebik mi? Hayirli olsun kizin bu arada cok sevindim ah ah insallah benimde buraya cinsiyet yazdigim gunler tezzz vakitte gelir :)
Canım nedemek bu forum birbirimize destek için elbette birbirimizi bilgilendiricez altan bey gayet iyiydi kinuşkan bir adam kendisi organlara bakarkende bizede söylüyör iyi diye karından baktı vajinal muayne etmedi 11+4 deymişim cinsiyet görülüyor dedi ama ben 12 haftada netleştiriyorum dedi mesai saatlerinde gelirsen arada bakar net söylerim dedi bide kan sonucunuda gösterebilirsin dedi benim doktoruma bir sonraki randevum 16. Haftamda geç olur diye gidicem yani tekrar organlara bakmıcak ama doktorum dedi çok iyi işinde diye 20.haftamda ayrıntılı usg yi gene ona yaptırıcamCanimmm oncelikle uzuuun uzuuun yorum yazdigin icin cok tesekkur ederim. Bebegin hayirli olsun gonlundeki neydi bilmem ama doktor 4 boyutluda kiz dediyse artik degismez o yuzden hayirli olsun kizin allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin :)
Sana bi kac sorum olucak.
Ilki su alttan bakti mi
Mesela enseyi baska yerleri olcerken surasi su kadar cm yada mm gayet normal cok guzel gibi yorumlar yapiyor mu?
10 gun sonra kontrole yine altan beye mi gideceksin kontrolde neye bakacak sadece cinsiyet icin mi yoksa gelismeyen diger organlari incelemek icin mi cagirdi acaba bisey soyledi mi?
Benim doktorumda 16. Haftadan once yorum yapmicam dedi hani bosuna o zamana kadar bana cinsiyet sorma gibilerinden oysa agzimi bile acmamistimpazarteside ben gidicem insallah altan bey soyler :)))
Doktorum bsna korunmam gerektiğini söyledi gerçi biz ilk 3 ay bitmeden bişey yapmadık tedbir için korktuk birazkızlar ya ben size birşey sorcaktım hamilelikten sonra korunmaya özen gösterenleriniz var mı yada korunmayanınız ben korunmuyorum bi sıkıntı yaratmaz herhalde demi
Bu arada eşinin telefonla ultrasonu çekmesine gerek yok cd de baştan sona hepsi var çok güzel izleyip duygulanıyorum yavrumu seviyorumSenin bi tane oglun mu vardi canim yoksa ilk bebik mi? Hayirli olsun kizin bu arada cok sevindim ah ah insallah benimde buraya cinsiyet yazdigim gunler tezzz vakitte gelir :)
ya kesenın içinde bi zarar gelmez diye korunmuyordum açıkcası ama ne gibi zararı olur canım ne dedi doktorun ben sormadım doktorumaDoktorum bsna korunmam gerektiğini söyledi gerçi biz ilk 3 ay bitmeden bişey yapmadık tedbir için korktuk biraz
Baslarda bende vuruyirdum. Internette videolar var onlari izledim ve her igne vurdugumda uzerine bu koydum ve morarma olmadi. Sakin ovalamayin diyorlar
ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..
Altan bey hanhi ilde hangi hastanede iyi bi doktor mu?
ya kesenın içinde bi zarar gelmez diye korunmuyordum açıkcası ama ne gibi zararı olur canım ne dedi doktorun ben sormadım doktoruma
Canım maşallah, çocukların yaşları kaç? Kız oldun diye mi düşündünüz ? Çalışıyormusun canım 4 biraz fazla geldi de:))Allah yavrularını bağışlasınbenim 3 tane oğlum var hep sol tarafım ağrırdı ilk haftalarımda aniden kalktığımda kasığımın sol tarafı kasılırdı hiç sağ ağrımazdı bundada hep sağ ağrıyo kasılıyo hadi hayırlısı bakalım ama sağ sol teorisine bende inanıyorum
Canım nedemek bu forum birbirimize destek için elbette birbirimizi bilgilendiricez altan bey gayet iyiydi kinuşkan bir adam kendisi organlara bakarkende bizede söylüyör iyi diye karından baktı vajinal muayne etmedi 11+4 deymişim cinsiyet görülüyor dedi ama ben 12 haftada netleştiriyorum dedi mesai saatlerinde gelirsen arada bakar net söylerim dedi bide kan sonucunuda gösterebilirsin dedi benim doktoruma bir sonraki randevum 16. Haftamda geç olur diye gidicem yani tekrar organlara bakmıcak ama doktorum dedi çok iyi işinde diye 20.haftamda ayrıntılı usg yi gene ona yaptırıcam
kızlar ayrıca daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ece ajandanın hamilelik ajandası varmış içi falan çok güzelmişş .. çokk tatlı :) ilgilenenlere duyurulurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?