- 25 Haziran 2014
- 1.134
- 407
- 148
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.961
U
Canim yinede burdan takibe devam edin bence nickle tanidik birbirimizi orda o ortam olmayacak pek
Bu oonuyla ilgili spermde bulunan bi madde eritebilirmis kese falan bozulir allah korusun bence korunakli devam edin canimkızlar ya ben size birşey sorcaktım hamilelikten sonra korunmaya özen gösterenleriniz var mı yada korunmayanınız ben korunmuyorum bi sıkıntı yaratmaz herhalde demi
biz hiç birşey olur diye düşünmedik açıkcası allah ne verdiyse artık tesekkür ederim arkadaşım ayrıca bilgilendirdiğin içinCanim spremler canli plesantayi yumurta sanip plesantaya yapisip hasar verebiliyormus. Hatta son aylarda dogumu hizlandirmak icin sex yapin demelerinin nedenide bu. benim doktorun ilk bebegimi kaybettigimi bildigi icin ilk 3 ay iliski yasak sonrasinda korunmali sekilde olacak dedi bizde hala korkudan tik yok :)
iki tane grup çıkıyor canım ya hangisi olduğunu anlamdım sıkıntı olursa kayınvalidemin de facei var doğru dürüst kullanmıyor ordan da giriş yapabilişrim hatta belki daha iyi olur orası ne dersin olur mu ki ?Ben hem burdayim hem facede burdaki ortam daha sicak dun yaptigim yoruma alakasiz karinin biri yorum yazdi cevap bile vermedim.
aylintayfun arkadasim esiyle kullanan arkadaslar var sorun olmuyor grubumuzun adi 2015 temmuz anneleri.
gerçekten mi ben hiç doktoruma sormayı akıl edemedim teşekkür ederim canım bundan sonra daha dikkatli davranırımBu oonuyla ilgili spermde bulunan bi madde eritebilirmis kese falan bozulir allah korusun bence korunakli devam edin canim
Merhaba cnm banada doktorum doğuma kadar ilişkiyi yasakladı.gerçi ben hamile kaldığımı öğrendiğim andan biraz psikolojik sanırım hıç ilişkiye girmedik.yasaklama sebebınıde her zaman risk oluşturur olarak açıkladı.çünkü ilişkiye girerken kaslar gevsıyormus.ve Buda Allah korusun dusuge kadar sebep oabılırmıs.benim doktorum ben hıç sormadan kendisi genel bilgiler verirken anlattı.cerrahpasa mezunu doktorum ve 65 lı yaşlarında bende ona güveniyorum açıkçası.gerçekten mi ben hiç doktoruma sormayı akıl edemedim teşekkür ederim canım bundan sonra daha dikkatli davranırım
evt çok güel değiller miii ama
doğuma kadar mıMerhaba cnm banada doktorum doğuma kadar ilişkiyi yasakladı.gerçi ben hamile kaldığımı öğrendiğim andan biraz psikolojik sanırım hıç ilişkiye girmedik.yasaklama sebebınıde her zaman risk oluşturur olarak açıkladı.çünkü ilişkiye girerken kaslar gevsıyormus.ve Buda Allah korusun dusuge kadar sebep oabılırmıs.benim doktorum ben hıç sormadan kendisi genel bilgiler verirken anlattı.cerrahpasa mezunu doktorum ve 65 lı yaşlarında bende ona güveniyorum açıkçası.
Benim de dün başladı baş ağrım... masaj vs işe yaramadı. İlaç içmedim, ama zaten hamile değilken de kolay kolay içmezdim. Neden olur bu baş ağrısı?Kızlar uc gündür bulantılarım azaldı
Ama yerinç baş ağrısı aldı basını sardım yatıyotum başka önerisi olan ve benim gibi olan varmı
Canım herkes için böyle bişey yok siz rahatınıza bakın biz öyle yapıyoruzdoğuma kadar mıallaha şükür hiç bir sıkıntım yok hani hamilelikle ilgili hamilelik var mı yok mu belli değil biz korunduğumuzda prezervatif bende alerji yapıyor bide kolayımıza geldiği için önemsemiyorduk ama bu kadar ciddi sonuçlar doğuracağını bilmiyordum ama doğuma kadar yasaklaması biraz uzun bir süre değil mi bazıları da son iki haftaya kadar yapılabiklir diyor ben yapmayı düşünüyordum
Canım mide bulantısı gibi oda hormonlardan kaynaklanıyor. Aktardandan nane yağı al başına damlat 2 damla masaj yap yakıcak biraz ama geçiriyo. Ben normaldede baş ağrısı için kullanırım gebelikte de hiç bi zararı yok zaten başına sürüyorsunBenim de dün başladı baş ağrım... masaj vs işe yaramadı. İlaç içmedim, ama zaten hamile değilken de kolay kolay içmezdim. Neden olur bu baş ağrısı?
bi an korktumCanım herkes için böyle bişey yok siz rahatınıza bakın biz öyle yapıyoruz
Bugünleri doğumdan sonra özliycez çünkü
Öteki gebeliklerimdede hiç sınır konmamıştı eğer tehlikeli bi durum varsa doktorun Söyler zaten canım
Yoooobi an korktumhiç sıkıntı yaşamadık bu zaman kadarda ondan ama korunma meselesi kafamı karıştırdı siz korunuyor musunuz
Canım nane yağını duymuştum migrenli arkadaşlarımdan, ama çıkıp da alamadım bi türlü. Bakalım geçmezse çıkıp alacağımCanım mide bulantısı gibi oda hormonlardan kaynaklanıyor. Aktardandan nane yağı al başına damlat 2 damla masaj yap yakıcak biraz ama geçiriyo. Ben normaldede baş ağrısı için kullanırım gebelikte de hiç bi zararı yok zaten başına sürüyorsun
aynen ya bende öyle yapıyorum sonrada günlük ped kullanıyorum açıkcası ben sıkıntı yaratcağını da düşünmüyorum şimdi ben bunu dedim ya kesin birşey çıkar acayip şom ağızlıyımdırYooooama afedersin hemen lavoboya gidiyorum temizleniyor.
Evet kesinlikle ya insanin ici eriyor bugun bebisimin surasi gelismis falan diye okuyunca ultrasona girmis gibi oluyor :)Bu arada bu hamilelik günlüğünü cok seviyorum her gün icin bebegimle ilgili bi gelisme okumak safak saymak cok güzel ama dimi ya
Ayy cok istiyoruum nerde bulabilirim ki bunu acaba internette falan var midir hepsiburadada olur mu meselakızlar ayrıca daha önce yazıldımı bilmiyorum ama ece ajandanın hamilelik ajandası varmış içi falan çok güzelmişş .. çokk tatlı :) ilgilenenlere duyurulurr
canım büyük kırtasiyelerde falan varmış internetten bulamadım ben belki vardır.. bizim burdaki kırtasiyede varmış .içi de yazılı değişikmiş.. aslında hediye olarak vermek lazım ilerde çocuklarımıza :) neler yaşadığımızı gün be günn :)Ayy cok istiyoruum nerde bulabilirim ki bunu acaba internette falan var midir hepsiburadada olur mu mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?