- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #9.981
Cok tesekkurler canim ya benim yaklasik dogumdan bikac ay once nisan gibi atama riskimiz var o yuzden sehirleri ve doktorlari arastiriyorum ben deIstanbul buyukcekmecedeki kolan hastanesinde calisiyor. Kendisi kadin dogum uzmani ama peritinoloji dalinda uzmanlik yapmis zaten istanbulda iki tane iyi doktor var biri altan bey digeri atil yuksel canim benim doktorum altan beye yonlendirdi :)
Yok ben sehirdisindayim oturdugum ilce sehirmerkezine 80km uzak.hastanede yatiyodum ben tatil olunca dr.um gelmeyebilir diye dedim .ama geldi şükür içerideki kanama alani kalmamış ciktim evime geldim ama risk tamamen gecti diyemem dedi 10 gun evde istirahat verdi cok şükür kızlar
Yapma ya Sivas'ta biraz zor o zaman bulmamcanım büyük kırtasiyelerde falan varmış internetten bulamadım ben belki vardır.. bizim burdaki kırtasiyede varmış .içi de yazılı değişikmiş.. aslında hediye olarak vermek lazım ilerde çocuklarımıza :) neler yaşadığımızı gün be günn :)
Canim spremler canli plesantayi yumurta sanip plesantaya yapisip hasar verebiliyormus. Hatta son aylarda dogumu hizlandirmak icin sex yapin demelerinin nedenide bu. benim doktorun ilk bebegimi kaybettigimi bildigi icin ilk 3 ay iliski yasak sonrasinda korunmali sekilde olacak dedi bizde hala korkudan tik yok :)
o yüzden mi olmuştu yoksa farklı nedenlerden dolayı mı ?aynen bizdede valla 3 ay doldu ama korkuyoz genede 3 tane kayıp olunca.
Tunaydin kizlar, ayni haftada oldugum bir akrabamin siddetli bulantilari gecmis. Benim de cok kalmadi ama tiksintiler devam ediyor, bu yuzden hala ayni seyleri yiyorum.
Ay icim disim hamur oldu kilo almadim ama alicam boyle giderse.
o yüzden mi olmuştu yoksa farklı nedenlerden dolayı mı ?
Hiç hareket yok yatiyorum paso yiyebildigim seyler hamur agirlikli ama bulanti kusma yuzunden 6 kg vermisim toplamdadoktor artik kilo vermemen lazim 3.aydan sonra verilen kilolar tehlikeli dedi ne halt etcem bilmiom hic bisey istemio canim ve kokular beniii delirtiyoooooo
aman canım azcık sıkıveririz dişimizi bebişleree birşey olmasındahiç bilmiyorumki canım. bir sürü testler yapıldı hala tam olarak şu sebepten denemedi. açıklanamayan düşükler sınıfındayım ben şu an :) ama 2. hamileliğimde yapmıştık ve 2 gün sonra düşük olmuştu. belkide tesadüf tamamen bilmiyorum. sadece tedbir bizimki hani sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali
alemsinKizima hamileyken bulantilar yine beni yatirmisti 4.ay bitene kadar iliski olmadi sora ben toparlaninca oldu yani sonuna kadar korunmadikta bi sorun yasamadik..
simdi yine canimin derdindeyim daha o telasa dusemedim ama sonrasinda korunurmuyum bilmem zaten bi omur korunuyoz ya azcikta özgür kalsak iyiydi
Enaaaa 6 kilo mu kız Allah yardımcın olsun inş düzelicek. Can'ın istemesede ceviz bal pekmez ye ilaç gibi zorlada olsa ufak ufak başla.Hiç hareket yok yatiyorum paso yiyebildigim seyler hamur agirlikli ama bulanti kusma yuzunden 6 kg vermisim toplamdadoktor artik kilo vermemen lazim 3.aydan sonra verilen kilolar tehlikeli dedi ne halt etcem bilmiom hic bisey istemio canim ve kokular beniii delirtiyoooooo
Ayyyy ne güzel yaaa maşallah. Cinsiyeti de belli mi oh ohbu arada bizim ikili testin sonucu çıktı doktordaydık sabah gene. şükürler olsunki çok iyi çıktı sonuçlar. bebeğimi gördüm yineee delirmiş gibi dönüp duruyodu amuda falan kalkıyodu sıpadoktor kalp atışını zor yakaladı o kadar yani. acaba bizim baktığımızı hissediyomuki onlarda ondanmı bu kadar şımarıyolarki bide ağzını açıp kapatıyodu sanki bişey çiğniyomuş gibi deli oğlan yaaa
iiiy artik birisi miden bulaninca kreker ye diyince bile midem bulaniyoÇubuk krakerler aramda bir bağ oluştu resmen
seninki de maşallah 15 haftalık olmuş cinsiyeti belli mi kuzumAyyyy ne güzel yaaa maşallah. Cinsiyeti de belli mi oh oh
alemsinbide sana birşey sorucam bu bulantılar için herhangi bi ilaç falan kullnmıyor musun bi ilaç varmış diye okudum facebook sayfasında kullananlarda varmış denedin mi hiç kuzum 6 kilo verdim diyorsun allah yardımcın olsun arkadaşım
Belli olurda daha gitmedim meraktan çatlıyorum önümüzde ki Cumartesi gidicem inşseninki de maşallah 15 haftalık olmuş cinsiyeti belli mi kuzum
ceviz dedin de geçen gün kv de ceviz toplamaış ben de kırdım kırdım yedim baya insan yerken hiç içine bakmaz mı kurtlu kurtlu dünyanın cevizini yemişimEnaaaa 6 kilo mu kız Allah yardımcın olsun inş düzelicek. Can'ın istemesede ceviz bal pekmez ye ilaç gibi zorlada olsa ufak ufak başla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?