2015 Temmuz Anneleri

selam kızlar , az önce kontrolden geldim , ikili test yapıldı şükür herşey yolunda dedi doktorumuz , bi dahaki ay da dörtlü test varmış , 2 gündür migren beni mahvetti yine , biraz da stres yaptım ondan sanırım . leke ya da başka bir sorun çıkmazsa bir dahaki kontrol 31 ocak .

inşallah arkadaşım ya ilacı yanlış içtiğim için bi gece yaşadım çok berbattı öyle birşey yok ya allahım tez zamanda kurtarsın inşallah seni

Ayyy su takimlara baakkiinnn cok datlularr yaa bu taslar hazir satiliyo utuyle yapistiriyomussun ben iyileseyim cinsoyette belli olsun alip yapcam insallahhhh

Ayyy su takimlara baakkiinnn cok datlularr yaa bu taslar hazir satiliyo utuyle yapistiriyomussun ben iyileseyim cinsoyette belli olsun alip yapcam insallahhhh
yaaaa çok güzelmiş bunlar nerde satılıyor tatlım o taşlar lohusa tacı falan da var galiba çok tatlı ya

yaaaa çok güzelmiş bunlar nerde satılıyor tatlım o taşlar lohusa tacı falan da var galiba çok tatlı ya

Terlikle taci yapamam gibi geldi de sade pamuklu bi hastane cikisi alip deniycem valla bu tas baskiyii :)
Instagramda satiolar canim isme ozel falan da yapiolarr ama cok pahali ... o baskilar 5 tl mis alip denicem

Terlikle taci yapamam gibi geldi de sade pamuklu bi hastane cikisi alip deniycem valla bu tas baskiyii :)
Instagramda satiolar canim isme ozel falan da yapiolarr ama cok pahali ... o baskilar 5 tl mis alip denicem
taşlar nerde satılıyo peki canım bizim burda tokacılar faln var keçe falan satan yerler oralarda bulabilir miyim acaba

kızlar biraz önce göbeğime baktım resmen bildiğiniz tüy yumağına dönmüş benim göbüşüm heryerden kıl fışkırıyor aranızda öyle olan var mı

ben de bayıldım baskılaraaa bende denemek istiyorum.. terlikle taçta o kadar zor değil gibi

Facebookta mı görüşmeler yapılacak. Adres nedir? Bir kaç gün girmedim artık takip etmek zor oluyor. Sayfalar çok hızlı ilerliyor, sonrasında hepsini okuyamiyorsun.
Canım ordanda yazışıyoruz burdanda.Grup gizli olduğu için aramalrda çıkmıyor.İstersen özelden adını soyadını birde profil resminin nasıl olduğunu yaz ekleyeyim seni.

Canım sıkıntı olmaz tabiiki,bu şekilde olan arkadaş çok :) Özelden bana adını soyadını birde profil resminin nasıl olduğunu yazarsan ekleyeyim.

Canım grup gizli aramalrda çıkmıyor.Özelden adını soyadını ve profil resminin nasıl olduğunu yaz ekleyeyim.

kızlar ya ben size birşey sorcaktım hamilelikten sonra korunmaya özen gösterenleriniz var mı yada korunmayanınız ben korunmuyorum bi sıkıntı yaratmaz herhalde demi
Canım bize 9 ay yasakladı doktorum.Erken doğumu tetikler diye.Sanırım tekil gebeliklerde sıkıntı olmuyor ama korunmanız gerekiyor çünkü sperm erken doğumu tetikleyebiliyormuş.

Oy maşaAllah ya nasıl güzel bir duygu değil mi :) Bizde dün gittik kontrole biri hareket ediyordu eli ayağı durmuyordu maşaAllah,diğeride uyuyordu.Doktor teyzesi dürttü uyansın diye ama oralı bile olmadı :)))

Canım sıkıntı olmaz tabiiki,bu şekilde olan arkadaş çok :) Özelden bana adını soyadını birde profil resminin nasıl olduğunu yazarsan ekleyeyim.
canım ben yine de diğer arkadaşlar rahatsız olmasın bi sıkıntı yaşamasın diye kayınvalidemin face adresiyle katıldım eşimin adına ama ben ondan daha çok kullnıyorum arkadaşlarımla ordan konuşuyordum kv faceini kabul etmişler kullanmıyordu zaten bari bi işe yarasın :) yanlız iki tane çıkıyor 2015 haziran temmuz ağustos anneleri diye ona katılmıştım omuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…