- 4 Aralık 2009
- 2.616
- 877
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.001
inşallah arkadaşım ya ilacı yanlış içtiğim için bi gece yaşadım çok berbattı öyle birşey yok ya allahım tez zamanda kurtarsın inşallah seniValla yapmadigim kalmadi benim bitkisel hemde vitamin icerio dediler premesis diye bi ilac aldim 40 tl sonuc husran psiband bulanti bilekligi tirttt dramamine emedur bi halta yaramio ben toplamda 39 sise serum yedim ona zofran die en etkili ilaci katiyilardi o da cok hafif rahatlatiodu o derecesiddetli gecirenlere bisey kar etmio maleseff
13.haftam bitti cokkk azicikk hafifleme var sadece kusma sayim azaldi :/ 3 haftaya gecer insallah kizimda da 16.hafta bitince gecmisti bakalimmm
benim de 14ünde randevum inşallah öğrenirim o zamnBelli olurda daha gitmedim meraktan çatlıyorum önümüzde ki Cumartesi gidicem inş
yaaaa çok güzelmiş bunlar nerde satılıyor tatlım o taşlar lohusa tacı falan da var galiba çok tatlı yaAyyy su takimlara baakkiinnn cok datlularr yaa bu taslar hazir satiliyo utuyle yapistiriyomussun ben iyileseyim cinsoyette belli olsun alip yapcam insallahhhh
ben aldığımda sorarım canım senin için internet satışı var mı vss haber veririm sanaYapma ya Sivas'ta biraz zor o zaman bulmam
yaaaa çok güzelmiş bunlar nerde satılıyor tatlım o taşlar lohusa tacı falan da var galiba çok tatlı ya
taşlar nerde satılıyo peki canım bizim burda tokacılar faln var keçe falan satan yerler oralarda bulabilir miyim acabaTerlikle taci yapamam gibi geldi de sade pamuklu bi hastane cikisi alip deniycem valla bu tas baskiyii :)
Instagramda satiolar canim isme ozel falan da yapiolarr ama cok pahali ... o baskilar 5 tl mis alip denicem
ben de bayıldım baskılaraaa bende denemek istiyorum.. terlikle taçta o kadar zor değil gibiTerlikle taci yapamam gibi geldi de sade pamuklu bi hastane cikisi alip deniycem valla bu tas baskiyii :)
Instagramda satiolar canim isme ozel falan da yapiolarr ama cok pahali ... o baskilar 5 tl mis alip denicem
Ondada vardır bi vitaminceviz dedin de geçen gün kv de ceviz toplamaış ben de kırdım kırdım yedim baya insan yerken hiç içine bakmaz mı kurtlu kurtlu dünyanın cevizini yemişim
SüperlermişşşşAyyy su takimlara baakkiinnn cok datlularr yaa bu taslar hazir satiliyo utuyle yapistiriyomussun ben iyileseyim cinsoyette belli olsun alip yapcam insallahhhh
Canım ordanda yazışıyoruz burdanda.Grup gizli olduğu için aramalrda çıkmıyor.İstersen özelden adını soyadını birde profil resminin nasıl olduğunu yaz ekleyeyim seni.Facebookta mı görüşmeler yapılacak. Adres nedir? Bir kaç gün girmedim artık takip etmek zor oluyor. Sayfalar çok hızlı ilerliyor, sonrasında hepsini okuyamiyorsun.
Canım sıkıntı olmaz tabiiki,bu şekilde olan arkadaş çok :) Özelden bana adını soyadını birde profil resminin nasıl olduğunu yazarsan ekleyeyim.kızlar bu facebook sayfasından bana da istek gönderebilir misiniz ama benim kendime ait facebook adresim yok eşimle ortak kullanıyoruz eğer sıkıntı yaratcaksa burdan da takibe devam edebilirim sayfalar çok hızlı ilerlediği için zor oluyor biraz
Canım grup gizli aramalrda çıkmıyor.Özelden adını soyadını ve profil resminin nasıl olduğunu yaz ekleyeyim.günaydınlarrr... iki gün izinliydim bissürüü sayfamızz olmuşşş :) gününüz güzel geçsin anne adaylarıı .. ayrıca face te bulamadım grubu bir kaç tane çıkıyor.. beni de ekler misiniz ??
Canım bize 9 ay yasakladı doktorum.Erken doğumu tetikler diye.Sanırım tekil gebeliklerde sıkıntı olmuyor ama korunmanız gerekiyor çünkü sperm erken doğumu tetikleyebiliyormuş.kızlar ya ben size birşey sorcaktım hamilelikten sonra korunmaya özen gösterenleriniz var mı yada korunmayanınız ben korunmuyorum bi sıkıntı yaratmaz herhalde demi
Oy maşaAllah ya nasıl güzel bir duygu değil mi :) Bizde dün gittik kontrole biri hareket ediyordu eli ayağı durmuyordu maşaAllah,diğeride uyuyordu.Doktor teyzesi dürttü uyansın diye ama oralı bile olmadı :)))bu arada bizim ikili testin sonucu çıktı doktordaydık sabah gene. şükürler olsunki çok iyi çıktı sonuçlar. bebeğimi gördüm yineee delirmiş gibi dönüp duruyodu amuda falan kalkıyodu sıpadoktor kalp atışını zor yakaladı o kadar yani. acaba bizim baktığımızı hissediyomuki onlarda ondanmı bu kadar şımarıyolarki bide ağzını açıp kapatıyodu sanki bişey çiğniyomuş gibi deli oğlan yaaa
canım ben yine de diğer arkadaşlar rahatsız olmasın bi sıkıntı yaşamasın diye kayınvalidemin face adresiyle katıldım eşimin adına ama ben ondan daha çok kullnıyorum arkadaşlarımla ordan konuşuyordum kv faceini kabul etmişler kullanmıyordu zaten bari bi işe yarasın :) yanlız iki tane çıkıyor 2015 haziran temmuz ağustos anneleri diye ona katılmıştım omuydu acabaCanım sıkıntı olmaz tabiiki,bu şekilde olan arkadaş çok :) Özelden bana adını soyadını birde profil resminin nasıl olduğunu yazarsan ekleyeyim.
Afiyet olsun bol protein almışsın :)))ceviz dedin de geçen gün kv de ceviz toplamaış ben de kırdım kırdım yedim baya insan yerken hiç içine bakmaz mı kurtlu kurtlu dünyanın cevizini yemişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?