- 26 Mart 2011
- 4.183
- 1.605
- 448
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.021
MaşaAllah canım sonucun güzel çıkmasına sevindim.Stres başa bela ama yapmadan duramıyoruzki :)selam kızlar , az önce kontrolden geldim , ikili test yapıldı şükür herşey yolunda dedi doktorumuz , bi dahaki ay da dörtlü test varmış , 2 gündür migren beni mahvetti yine , biraz da stres yaptım ondan sanırım . leke ya da başka bir sorun çıkmazsa bir dahaki kontrol 31 ocak .
Yok canım 2015 temmuz anneleri adı ama aramalarda çıkmıyor grubu gizli yaptık hamileliğinin öğrenilmesini istemeyen arkadaşlar var.Özelden adı soyadı profil resmini yaz ekleyeyim.canım ben yine de diğer arkadaşlar rahatsız olmasın bi sıkıntı yaşamasın diye kayınvalidemin face adresiyle katıldım eşimin adına ama ben ondan daha çok kullnıyorum arkadaşlarımla ordan konuşuyordum kv faceini kabul etmişler kullanmıyordu zaten bari bi işe yarasın :) yanlız iki tane çıkıyor 2015 haziran temmuz ağustos anneleri diye ona katılmıştım omuydu acaba
offf sorma ya aklıma geldikçe içim bi tuhaf oluyo birini de tam kırdım tombik mi tombik koca bi kurt gördüm ama o an herşey için çok geçti :) intikam almaya gelmeseler bari kan davasına dönüşmese iyiAfiyet olsun bol protein almışsın :)))
Ahhahaha :) Adolf Aylin ahahaha :)))offf sorma ya aklıma geldikçe içim bi tuhaf oluyo birini de tam kırdım tombik mi tombik koca bi kurt gördüm ama o an herşey için çok geçti :) intikam almaya gelmeseler bari kan davasına dönüşmese iyibirgün yemediğim her kurt için bana küfredeceksiniz
aynen aynen offf çok güldüm ya :) sen bizim agamızı yemişsin bunun senin yanına bırakırız mı sandın zalımın kızı aha geldiler bana :)Ahhahaha :) Adolf Aylin ahahaha :)))
Kusma sadece bir kez oldu ama bi ara hamur işi de yiyemiyodum içindeki maya kokuyodu. Şimdi de başka bir şey yiyemiyorum. Salata yaptım soğansız onu bile yiyemedim valla bıktım da diyemiyorum. Malum hamile kalma mucizesini yaşamışım sorunsuz, şükürler olsun. Ama işte insan sabırsız olunca.. :) kokular bitse çok rahatliycam valla..Hiç hareket yok yatiyorum paso yiyebildigim seyler hamur agirlikli ama bulanti kusma yuzunden 6 kg vermisim toplamdadoktor artik kilo vermemen lazim 3.aydan sonra verilen kilolar tehlikeli dedi ne halt etcem bilmiom hic bisey istemio canim ve kokular beniii delirtiyoooooo
Çok güldüm Allah'ta seni güldürsün zalımın kızı ahahha :)))aynen aynen offf çok güldüm ya :) sen bizim agamızı yemişsin bunun senin yanına bırakırız mı sandın zalımın kızı aha geldiler bana :)
Canim ne demek istedigin zaman herturli soruyu sorabilirsin:) rahatsi etmek ne demek:) benim kutu aksi gibi dun bitti cope attim bugun yenisini alacagim ama 1 a day prenatal yazani almalisin. Mutlaka PRENATAL olan. O hamileler icin. Ondan birkac cesit varsa PRENATAL+DHA ( omega 3 var icinde demek) onu al daha iyi.Senide sürekli sorularimla rahatsız ediyorum ama kusura bakmazdin artık :) 1 a day bir kaç çeşiti var sen hangisini kullaniyosun kutusunun resmini atarmisin rica etsem 1 yazısı bazilarinda sarı renk bazilarinda siyah yada değişik renkleridr var
Oy maşaAllah ya nasıl güzel bir duygu değil mi :) Bizde dün gittik kontrole biri hareket ediyordu eli ayağı durmuyordu maşaAllah,diğeride uyuyordu.Doktor teyzesi dürttü uyansın diye ama oralı bile olmadı :)))
Anam desene ben bebişleri hiç uyutmuyorum bugün :) Gribim sabahtan beri belki 100 defa hapşırdım yavrularım uykusuz kaldıhapşırsaydın o zaman uyanıyolarmış
Sayfalar binleri aştı maşaAllah :) Canım bizim grubumuz gizli aramalarda çıkmıyor ve herkes kkdan :) 60 kişi kadarız.Kk dışından olan yok :) Tabiiki buranın ortamı bambaşka ama orasıda güzel maşaAllah.Kişileride yalnızca bizler ekleyebiliyoruz kimse kafasına göre giremiyor,o konuda rahatız çok şükür :) Burayı bırakmak olmaz tabiiki,oradaki tüm arkadaşlarım burada da devam ediyor,bende dahil :) O yüzden üzülme canım burası kapanmayacak :)Kizlar birkac gundur giremwdim
Misafirler vardi bizde Turkiye'den arkadaslarimiz yogunduk:) sayfalar almis basiningitmis:) umarim
Herkesin keyfi yerindedir! Biraz okuyabildim, ilk anneler bebek odalarini konusmaya baslamis bile ilk heyecan oyle oluyor tabi ikinci ucuncu cocugu olanlarda o konuda ses yok , bende dahil:)
Ben 2013 mart annelerindeydim cok guzel dostluklarimiz oldu ama facebook asla burasi kadar samimo ve guEl olmuyorbirden disaridan bircok kisi geliyor ve 500 kisi filan oluyor uye sayisi. Herkes oraya gidince benim eski grubumda kalanlarla cok samimi bir ortam olmustu gerci hala devam ediyor ama 2013 subat anneleri mesela daha dogum yapmadan anneler kapandi burasi kapansin istemem facebook hic burasi gibi olmayacak soyleyeyim simdiden. Kalabaliklasinca sizde goreceksiniz. Kavga gueultude kiyametle oluyor kalabalikta tabi. Saygi cercevesi kalmiyor. Yani kisaca sakin birakmayin burayi. Ozellikle ilk anneler daha kolay oluyor , yada degisik bir ortam filan diye gitmeyin yazik olir bu grup kk'da kapaniraa diger gruplar gibi
Hepinize kucak kucak sevgiler!!!!
Cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina:) kizin da iyidir insallah ! Bizimkisi iyilesti teyzesi oksurmuyor artik cok mutluyum. Icerdeki de buyuyor gun gun:) senin karninda ikincide birinciden daha once belli olmaya baslamismiydi? Vallahi benim karnimselam kızlar , az önce kontrolden geldim , ikili test yapıldı şükür herşey yolunda dedi doktorumuz , bi dahaki ay da dörtlü test varmış , 2 gündür migren beni mahvetti yine , biraz da stres yaptım ondan sanırım . leke ya da başka bir sorun çıkmazsa bir dahaki kontrol 31 ocak .
Canim baslarda az oluyorda ( benim diger grubumda kapali gruptu) sonra birden artiyorSayfalar binleri aştı maşaAllah :) Canım bizim grubumuz gizli aramalarda çıkmıyor ve herkes kkdan :) 60 kişi kadarız.Kk dışından olan yok :) Tabiiki buranın ortamı bambaşka ama orasıda güzel maşaAllah.Kişileride yalnızca bizler ekleyebiliyoruz kimse kafasına göre giremiyor,o konuda rahatız çok şükür :) Burayı bırakmak olmaz tabiiki,oradaki tüm arkadaşlarım burada da devam ediyor,bende dahil :) O yüzden üzülme canım burası kapanmayacak :)
Evet bizler oda heyecanına düştük bile şimdidenYatak,puset vb şeylere bakıyorum her gün :) Birde cinsiyetleri kesin öğrensek o zaman alışveriş çılgınlığına başlayacağız
çok teşekkürler canım ,, stres en büyük düşman işte ,, doktorumu çok seviyorum sağolsun her seferinde içimi rahatlatıyor :) 10 yıldır ailem gibi oldu :)MaşaAllah canım sonucun güzel çıkmasına sevindim.Stres başa bela ama yapmadan duramıyoruzki :)
Aynen benim de oyle adini duymak bile yeter okduiiiy artik birisi miden bulaninca kreker ye diyince bile midem bulaniyo
çok teşekkürler canım , kzımda şükür iyi , 2 gündür artık hava vermiyorum ,, ama okula da artık göndermiyorum , havalarda soğudu korkuyorum yine aynı olcak diye , şu an kendime faydam yok çünkü , benim göbüş 3. kez büyüdüğü için aştı artık kendini :))) ama bunda diğerlerine göre kilo almadım montumun önünü 3. düğmeden sonra kapatamıyorum :)))Cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina:) kizin da iyidir insallah ! Bizimkisi iyilesti teyzesi oksurmuyor artik cok mutluyum. Icerdeki de buyuyor gun gun:) senin karninda ikincide birinciden daha once belli olmaya baslamismiydi? Vallahi benim karnim
Kizimin 5 aylik zamanindaki gibi, sasa kaldim:) esimde aynisini farketmis. Kizimda 5 aylikken millet anca yeni anliyordu hamileyim diye:)
Kizlar birkac gundur giremwdim
Misafirler vardi bizde Turkiye'den arkadaslarimiz yogunduk:) sayfalar almis basiningitmis:) umarim
Herkesin keyfi yerindedir! Biraz okuyabildim, ilk anneler bebek odalarini konusmaya baslamis bile ilk heyecan oyle oluyor tabi ikinci ucuncu cocugu olanlarda o konuda ses yok , bende dahil:)
Ben 2013 mart annelerindeydim cok guzel dostluklarimiz oldu ama facebook asla burasi kadar samimo ve guEl olmuyorbirden disaridan bircok kisi geliyor ve 500 kisi filan oluyor uye sayisi. Herkes oraya gidince benim eski grubumda kalanlarla cok samimi bir ortam olmustu gerci hala devam ediyor ama 2013 subat anneleri mesela daha dogum yapmadan anneler kapandi burasi kapansin istemem facebook hic burasi gibi olmayacak soyleyeyim simdiden. Kalabaliklasinca sizde goreceksiniz. Kavga gueultude kiyametle oluyor kalabalikta tabi. Saygi cercevesi kalmiyor. Yani kisaca sakin birakmayin burayi. Ozellikle ilk anneler daha kolay oluyor , yada degisik bir ortam filan diye gitmeyin yazik olir bu grup kk'da kapaniraa diger gruplar gibi
Hepinize kucak kucak sevgiler!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?