2015 Temmuz Anneleri

ovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..
canım bendede ara ara morarma oluyo.banada eşim yapıyo.son zamanlarda suna dikkat ettım.vurduktan sonra ayağa kalkarsam acayip morarıyor.eger kalkmazsam bıraz beklersem hic bşy olmuyo cok şukur.bide böyle dene istersen

biz bunu bir yerde okumuştuk o günden beri eşimde öyle diyo bana. ben her hapşırdığımda uyandırdın gene çocuğu diyo doğunca oda seni uyutmicak intikamını alcak görceksin gününü diyo yaparmıki yaaa yok canım kıymaz evladım bana

aaa gerçekten ordaki herkes kk danmı. anlaşılmıyorki kim kimdir. burda az çok tanıyorum artık herkesi. orayada girdiğimde tahminde bulunmaya çalışıyorum bu şu kişimidir acaba diye. bi tek seni biliyorum açıkca. sende kabak gibi ortadasın yani o zaman bir fikrim var face de herkes rumuzunu yazsın tanıtsın kendini. bilelim bizde kim kimdir. güzel olmazmı acaba

canım senin test belli oldumu

Kızlar ya bugün bi baş dönmesidir başladı bende sizde de oluyor mu ayağa kalkınca yer ayaklarım altından kayıyor duvarlar oyniyor sanki zoraki bi kase corba içtim biraz azaldı acaba ondan mı oluyor bulantıdan pek bisey yiyemiyorum da hala.hatta sanki biri kokuyu burnuma yerleştirmiş hiçbirşey kokmasa bile kokular benimle.korkuyorum bazen İnşallah bebeğim iyi beslenebiliyordur

İhlas,felak,nas okuyup eline üfle ve vücuduna sür.Peygamberimiz sav böyle yaparmış zaten felak ve nas Peygamberimize sav nazar değmesi sonucu indirilmiştir.Ben her gece yatarken böyle yapıyorum :)

Yok canım oradan çok buradayız :) Ben birde ikişer ikişer alacağım yandı babamız :)))

canım benimde düsügüm olduğu için tedbir amaçlı bizde de 3 aydır tık yok.korkuyoruz bebeğe zarar veririz dıye.sanırım 9 ay böyle devam ederiz biz

Kizla

benimde iki oglum var onlarda soldaydi bu bebiste solda bulantim kusmam hepsi ayni bi bakalim ben kiz istiyom bi sefer hadi hayirlisi
benim 3 oğlumda çok yoğun bulantılarım oldu bunda olmadı biraz tiksinme vardı oda kalmadı sabahları uyandığımda sağ tarafım çok dolgun oluyo sol bomboş gibi cinsiyeti öğrenene kadar çatlıcam heralde inş. rabbim seninde gönlüne göre verir

Aç konu :) Sor,rahat ol canım.Bu arada sen 2015 haziran temmuz annelerinde misin yoksa 2015 temmuz annelerinde mi?Çünkü 2015 haziran temmuz annelerine bende pek bakmıyorum sıkıcı,sadece tanışma var.Ama bizim grup öyle değil sürekli aktifiz :)

kızlar selam bir şey soracağım,ya saçma oldugunu bılıyorum ama hormonlardanmıdır nedır bılemedım,benım Allah izin verirse 2.çocugum olacak bu ,oğlumun kardesı olsun ıstedık tabıkı o yuzden yaptık ama bazen kendımı kötu hıssedıyorum oğluma ihanet etmısım gıbı sankı sacma hısler kaplıyor içimi sevgısı ıkıye bölunecek ,kendını kotu hıssececek gibi garip bunalıma sokan dusunceler sizede gelip gidiyormu bolye dusunceler gelmıyorsa bana moral verin

Cinsiyeti kesinlesti mi canim? Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin darisi basima :)))

Canim hangi markalar indirimdeyse yaz bana kayincoyu oraya yollayayim 9unda gelecek tr ye

Canım maşallah, çocukların yaşları kaç? Kız oldun diye mi düşündünüz ? Çalışıyormusun canım 4 biraz fazla geldi de:))Allah yavrularını bağışlasın
4.ye spiralle hamile kaldım istemiyoduk baya bi bunalıma girdim kabullenemedim ama rabbim tedbir aldığımız halde vermiş yapıcak bişey yok artık bağlatıcam mecbur çocuklarımın yaşı 9,6.küçüğüde daha 1 yaşında baya zorlanıcam ama allah sabrını verir çalışmıyorum

kızlar biraz önce göbeğime baktım resmen bildiğiniz tüy yumağına dönmüş benim göbüşüm heryerden kıl fışkırıyor aranızda öyle olan var mı

Var canim ben varim tam ortasini dayanamadim aldirdim belgrad ormanindaki patika yol gibi oldu diyorum agda yapan kiza nasil guluyor napayim canim ya doktora acarken utaniyorum valla

Canım sil aklından böyle düşünceleri,hormonlarının oyunu bu :) Ben ikiz bekliyorum,doğuştan sevgi ikiye bölünecek,hangisine haksızlık yapmış olacağım :) Böyle düşün içini ferah tut hepsinin yeri ayrı,annelerin kocaman bir yüreği var herkese yeter sevgimiz :)

2015 haziran temmuz dayım ben evet çok sıkıcı yaaa. ötekine katılayım o zaman eklesene benide

Cinsiyeti kesinlesti mi canim? Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin darisi basima :)))

amin canım valla en son geçen hafta ikili testte doktorun dediği gibi kaldı. büyük ihtimalle erkek demişti. bugün değişik bir yorum yapmadı çünkü yerinde durmuyodu sıpa 16. hafta dolunca bir sonraki randevumuz 26 ocakta yani. o zaman %100 söylicem dedi. ne bileyim geçen sefer büyük ihtimal erkek deyince biz alışıverdik hemen eşimle oğlum diye sevmeye başladık yanlışmı yaptıkki sonradan dönmesin bizim oğlan

deme öyle annesiiine güzel işte hep beş çocuk annesi olmak isterdim Rabbimin hikmeti ve hediyesi Allah yardımcın olsun gerçekten zor yaş aralığı az olunca ama büyüdükleri zaman çok mutlu olursun inşallah hayırlı evlat olsunlar hem size hem vatana millete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…