- 4 Aralık 2011
- 443
- 165
- 333
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.041
Cok sagol ya cidden cok heveslendim icinin resimlerini de paylasir misinben aldığımda sorarım canım senin için internet satışı var mı vss haber veririm sana
canım bendede ara ara morarma oluyo.banada eşim yapıyo.son zamanlarda suna dikkat ettım.vurduktan sonra ayağa kalkarsam acayip morarıyor.eger kalkmazsam bıraz beklersem hic bşy olmuyo cok şukur.bide böyle dene istersenovalıyorum ama ne zaman ben vursam toplanıyor ama bır kac zaman sonra dagılıyor vede acayıp morarıyor..
Anam desene ben bebişleri hiç uyutmuyorum bugün :) Gribim sabahtan beri belki 100 defa hapşırdım yavrularım uykusuz kaldıNeyse ben doğumdan sonra uyuyamayacağım ya onlar belki anlarlarda bana anlayışlı davranırlar.Ya da tam tersi bu kadın bizi uyutmadı diye intikam alırlar
Sayfalar binleri aştı maşaAllah :) Canım bizim grubumuz gizli aramalarda çıkmıyor ve herkes kkdan :) 60 kişi kadarız.Kk dışından olan yok :) Tabiiki buranın ortamı bambaşka ama orasıda güzel maşaAllah.Kişileride yalnızca bizler ekleyebiliyoruz kimse kafasına göre giremiyor,o konuda rahatız çok şükür :) Burayı bırakmak olmaz tabiiki,oradaki tüm arkadaşlarım burada da devam ediyor,bende dahil :) O yüzden üzülme canım burası kapanmayacak :)
Evet bizler oda heyecanına düştük bile şimdidenYatak,puset vb şeylere bakıyorum her gün :) Birde cinsiyetleri kesin öğrensek o zaman alışveriş çılgınlığına başlayacağız
Cok sevindim canim herseyin yolunda olmasina:) kizin da iyidir insallah ! Bizimkisi iyilesti teyzesi oksurmuyor artik cok mutluyum. Icerdeki de buyuyor gun gun:) senin karninda ikincide birinciden daha once belli olmaya baslamismiydi? Vallahi benim karnim
Kizimin 5 aylik zamanindaki gibi, sasa kaldim:) esimde aynisini farketmis. Kizimda 5 aylikken millet anca yeni anliyordu hamileyim diye:)
İhlas,felak,nas okuyup eline üfle ve vücuduna sür.Peygamberimiz sav böyle yaparmış zaten felak ve nas Peygamberimize sav nazar değmesi sonucu indirilmiştir.Ben her gece yatarken böyle yapıyorum :)Arkadaşlar merhaba, ben bir konuda yardımınızı istiyorum; içinizde şöyle güEl bir nazar duası bilen varmı ? Ne okumak gerekiyor ? Bebeğime değmeyeceğini biliyorum , o meleklerin korumasında ama ben kendimi kötü hissediyorum birkaç gündür, lütfen bilen varsa yazsın her akşam uyumadan okuyum psikolojik olarak rahatlicam
Yok canım oradan çok buradayız :) Ben birde ikişer ikişer alacağım yandı babamız :)))Canim baslarda az oluyorda ( benim diger grubumda kapali gruptu) sonra birden artiyorfacebook'ta da olun ama burayi birakmayin sakin olur mu:) burasi bir baska sonradan goreceksiniz:):) ozletmeyin kendinizi canlarrrr!! Bende cinsiyeti bekliyorum hala, erkekse alisverise baslayacagim burada tam indirim zamani hersey sudan ucuz kacirmayayim:) kiz sa zaten hersey fazlasiyla var iki kiz bile giydiririm vallahi:)
canım benimde düsügüm olduğu için tedbir amaçlı bizde de 3 aydır tık yok.korkuyoruz bebeğe zarar veririz dıye.sanırım 9 ay böyle devam ederiz bizCanim spremler canli plesantayi yumurta sanip plesantaya yapisip hasar verebiliyormus. Hatta son aylarda dogumu hizlandirmak icin sex yapin demelerinin nedenide bu. benim doktorun ilk bebegimi kaybettigimi bildigi icin ilk 3 ay iliski yasak sonrasinda korunmali sekilde olacak dedi bizde hala korkudan tik yok :)
benim 3 oğlumda çok yoğun bulantılarım oldu bunda olmadı biraz tiksinme vardı oda kalmadı sabahları uyandığımda sağ tarafım çok dolgun oluyo sol bomboş gibi cinsiyeti öğrenene kadar çatlıcam heraldeKizla
benimde iki oglum var onlarda soldaydi bu bebiste solda bulantim kusmam hepsi ayni bi bakalim ben kiz istiyom bi sefer hadi hayirlisi
Aç konu :) Sor,rahat ol canım.Bu arada sen 2015 haziran temmuz annelerinde misin yoksa 2015 temmuz annelerinde mi?Çünkü 2015 haziran temmuz annelerine bende pek bakmıyorum sıkıcı,sadece tanışma var.Ama bizim grup öyle değil sürekli aktifiz :)aaa gerçekten ordaki herkes kk danmı. anlaşılmıyorki kim kimdir. burda az çok tanıyorum artık herkesi. orayada girdiğimde tahminde bulunmaya çalışıyorum bu şu kişimidir acaba diye. bi tek seni biliyorum açıkca. sende kabak gibi ortadasın yanio zaman bir fikrim var face de herkes rumuzunu yazsın tanıtsın kendini. bilelim bizde kim kimdir. güzel olmazmı acaba
bu arada bizim ikili testin sonucu çıktı doktordaydık sabah gene. şükürler olsunki çok iyi çıktı sonuçlar. bebeğimi gördüm yineee delirmiş gibi dönüp duruyodu amuda falan kalkıyodu sıpadoktor kalp atışını zor yakaladı o kadar yani. acaba bizim baktığımızı hissediyomuki onlarda ondanmı bu kadar şımarıyolarki bide ağzını açıp kapatıyodu sanki bişey çiğniyomuş gibi deli oğlan yaaa
Canim baslarda az oluyorda ( benim diger grubumda kapali gruptu) sonra birden artiyorfacebook'ta da olun ama burayi birakmayin sakin olur mu:) burasi bir baska sonradan goreceksiniz:):) ozletmeyin kendinizi canlarrrr!! Bende cinsiyeti bekliyorum hala, erkekse alisverise baslayacagim burada tam indirim zamani hersey sudan ucuz kacirmayayim:) kiz sa zaten hersey fazlasiyla var iki kiz bile giydiririm vallahi:)
4.ye spiralle hamile kaldımCanım maşallah, çocukların yaşları kaç? Kız oldun diye mi düşündünüz ? Çalışıyormusun canım 4 biraz fazla geldi de:))Allah yavrularını bağışlasın
kızlar biraz önce göbeğime baktım resmen bildiğiniz tüy yumağına dönmüş benim göbüşüm heryerden kıl fışkırıyor aranızda öyle olan var mı
Canım sil aklından böyle düşünceleri,hormonlarının oyunu bu :) Ben ikiz bekliyorum,doğuştan sevgi ikiye bölünecek,hangisine haksızlık yapmış olacağım :) Böyle düşün içini ferah tut hepsinin yeri ayrı,annelerin kocaman bir yüreği var herkese yeter sevgimiz :)kızlar selam bir şey soracağım,ya saçma oldugunu bılıyorum ama hormonlardanmıdır nedır bılemedım,benım Allah izin verirse 2.çocugum olacak bu ,oğlumun kardesı olsun ıstedık tabıkı o yuzden yaptık ama bazen kendımı kötu hıssedıyorum oğluma ihanet etmısım gıbı sankısacma hısler kaplıyor içimi sevgısı ıkıye bölunecek ,kendını kotu hıssececek gibi garip bunalıma sokan dusunceler sizede gelip gidiyormu bolye dusunceler gelmıyorsa bana moral verin
Aç konu :) Sor,rahat ol canım.Bu arada sen 2015 haziran temmuz annelerinde misin yoksa 2015 temmuz annelerinde mi?Çünkü 2015 haziran temmuz annelerine bende pek bakmıyorum sıkıcı,sadece tanışma var.Ama bizim grup öyle değil sürekli aktifiz :)
Cinsiyeti kesinlesti mi canim? Allah saglicakla kucagina almayida nasip etsin darisi basima :)))
deme öyle annesiii4.ye spiralle hamile kaldımistemiyoduk baya bi bunalıma girdim kabullenemedim ama rabbim tedbir aldığımız halde vermiş yapıcak bişey yok artık bağlatıcam mecbur çocuklarımın yaşı 9,6.küçüğüde daha 1 yaşında baya zorlanıcam ama allah sabrını verir çalışmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?