2015 Temmuz Anneleri

Selamlar ben de aranıza yeni katıldım ve nasipse temmuz annesi adayıyım. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Var canim ben varim tam ortasini dayanamadim aldirdim belgrad ormanindaki patika yol gibi oldu diyorum agda yapan kiza nasil guluyor napayim canim ya doktora acarken utaniyorum valla
kuzum senin sadece ortası benim bildiğin göbek çimadam ağda acıtıyor mu epilatörle alabilir miyim ki heryeri onunla hallediyorum da :)

2015 haziran temmuz annelerine girmisim bendee baydi yanii busraaa kizz 2015 temmuz annelerine alsana benii bilgileri yolladimdi ozeldeenn

inşallah cnm aminn

Kizlar siz soranlara diyomusunuz hamile oldugunuzu.bn diyemiyorum daha dogrusu daha demk istemiyorum.bugun bi arkadss varmi bisey dedi bnde dusunuyorz dedim.kendide fort sydr istiyo bnada demisti senin bnden.once tutarsa bozulurum sakayla karsik dedi bole.bnde ona soylemk istemiyorum simdi.sonrada vicdan azabi cekiyorum ylnda solemk istemiyorumm.napcam bilmiyom herkesede denmiyoki bn ne zmn iyiyim desem hep hastalnrim.nazardan gep korkarim

Ben söylüyorum canım.Elbet öğrenecekler.3. ayda nazardan korkarsın eee 6. ayda ne yapacaksın karnın büyüyünce :) Bebek doğunca :) Bu korku hiç bitmez canım.Bol bol oku,bebeğini Rabbime emanet et.

canım senin test belli oldumu
Sorma bende bekliyorum sanssiz bir zamana geldi bizim test normalde maksimum bir haftada belli oluyor ama ben testi yaptirdigimin ertesi gunu burasi 1 hafta tatile girdi yarin hem doktorla hemde perinatalogla iki tane randevum var insallah test sonucuda gelmistir soylerler artik:)

Geliyo canim merak etme hormonlardan. Bir dogsun bebeklerimiz gecer o hisler kucagimiza alinca. Hepsinin sevgisi ayri olacak cocuklarimiza kardes verecegiz bence en buyuk hediye onlar icin. Tek cocuklari goruyorum yalnizlar biraz . Kardes iyidir canim:) banada geliyor o hisler bazen ama hemen baska birsey dusunmeye calisiyorum

Canim hic oyle dusunme bence senin sevgin de ilgin de ikisine de yeter hatta buyuduklerinde daha iyi olur onlar icin bi yoldaslari olur su hayatta darisi bize İnsallah once bi saglikli sihhatli bu bebisi dogurayim sonra kardesi de gelsin

Hapin rengi sarı olan var birde pembe olan sarı olanin icinde omega 3 var sanırım peki pembe renk olan hap ne işe yarıyor o da vitamindirde ne farki var senin kullandığın Hapin rengi ne canım

Hayirli olsun,hosgeldin aramiza:)
Merhaba hoşbulduk
hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun inşallah, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün doktor randevum vardı ense kalınlığı ölçüldü ve ikili test için kan verdim. Ense iyi çıktı allaha şükür.
Daha önceden 2 kaybım var o yüzden sürekli panik durumdayım. Ama onlar erken kayıplardı hiç bu kadar ilerlemedi diyip kendimi rahatlatıyorum

doktor bugün bana vitamine devam et , ne kullanıyordun dedi , normalde bulantılar başlayana kadar previt pozitive içiyordum ,şimdi içmek ne mümkün , içemiyorum vitamin falan dedim , 15 güne kadar bulantıların geçer o zaman başla dedi , inşallah geçer ya ...

bana bugün doktorum vitamin olarak vinalac immunitum diye bir vitamin verdi. İçinde zencefil olduğu için bulantıya da iyi geliyormuş ayrıca probiyotikler de var içinde onlar da kabızlık için faydalıymış. Ben ilk defa bugün içicem şimdiye kadar vitamin vermedi folik asit ve ecoprin içiyordum. Belki bu vitamini doktoruna sorabilirsin. Bulantıya iyi gelirse ben de burdan haber veririm

Canim bu ikili test kacinci hsftalarda yapiyolar.doktr bna bisey demedi.bnde yaptrip ysptrmamakta kararsizim.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…