- 29 Aralık 2014
- 2
- 1
- 3
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.061
kuzum senin sadece ortası benim bildiğin göbek çimadam ağda acıtıyor mu epilatörle alabilir miyim ki heryeri onunla hallediyorum da :)Var canim ben varim tam ortasini dayanamadim aldirdim belgrad ormanindaki patika yol gibi oldu diyorum agda yapan kiza nasil guluyor napayim canim ya doktora acarken utaniyorum valla
Hoşgeldin canım hayırlı olsun :)Selamlar ben de aranıza yeni katıldım ve nasipse temmuz annesi adayıyım. Rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin.
inşallah cnm aminndeme öyle annesiiine güzel işte hep beş çocuk annesi olmak isterdim Rabbimin hikmeti ve hediyesi Allah yardımcın olsun gerçekten zor yaş aralığı az olunca ama büyüdükleri zaman çok mutlu olursun inşallah hayırlı evlat olsunlar hem size hem vatana millete
Ben söylüyorum canım.Elbet öğrenecekler.3. ayda nazardan korkarsın eee 6. ayda ne yapacaksın karnın büyüyünce :) Bebek doğunca :) Bu korku hiç bitmez canım.Bol bol oku,bebeğini Rabbime emanet et.Kizlar siz soranlara diyomusunuz hamile oldugunuzu.bn diyemiyorum daha dogrusu daha demk istemiyorum.bugun bi arkadss varmi bisey dedi bnde dusunuyorz dedim.kendide fort sydr istiyo bnada demisti senin bnden.once tutarsa bozulurum sakayla karsik dedi bole.bnde ona soylemk istemiyorum simdi.sonrada vicdan azabi cekiyorum ylnda solemk istemiyorumm.napcam bilmiyom herkesede denmiyoki bn ne zmn iyiyim desem hep hastalnrim.nazardan gep korkarim
Sorma bende bekliyorum sanssiz bir zamana geldi bizim testcanım senin test belli oldumu
Ben söylüyorum canım.Elbet öğrenecekler.3. ayda nazardan korkarsın eee 6. ayda ne yapacaksın karnın büyüyünce :) Bebek doğunca :) Bu korku hiç bitmez canım.Bol bol oku,bebeğini Rabbime emanet et.[/QUOTE
Allhtan arkadas uzakta gormuyo:)tombis oldugumdam sirarlarsa gobek derim :)) Allaha emanet canim somestrdan snra uawas yawas derim insallh
Geliyo canim merak etme hormonlardan. Bir dogsun bebeklerimiz gecer o hisler kucagimiza alinca. Hepsinin sevgisi ayri olacak cocuklarimiza kardes verecegiz bence en buyuk hediye onlar icin. Tek cocuklari goruyorum yalnizlar biraz . Kardes iyidir canim:) banada geliyor o hisler bazen ama hemen baska birsey dusunmeye calisiyorumkızlar selam bir şey soracağım,ya saçma oldugunu bılıyorum ama hormonlardanmıdır nedır bılemedım,benım Allah izin verirse 2.çocugum olacak bu ,oğlumun kardesı olsun ıstedık tabıkı o yuzden yaptık ama bazen kendımı kötu hıssedıyorum oğluma ihanet etmısım gıbı sankısacma hısler kaplıyor içimi sevgısı ıkıye bölunecek ,kendını kotu hıssececek gibi garip bunalıma sokan dusunceler sizede gelip gidiyormu bolye dusunceler gelmıyorsa bana moral verin
Canim su anda tum markalar indirimde tum magazalar yilbasi ertesi buyuk indirim var burda:) yolla hemen kayincoyu:)Canim hangi markalar indirimdeyse yaz bana kayincoyu oraya yollayayim 9unda gelecek tr ye
Canim hic oyle dusunme bence senin sevgin de ilgin de ikisine de yeter hatta buyuduklerinde daha iyi olur onlar icin bi yoldaslari olur su hayatta darisi bize İnsallah once bi saglikli sihhatli bu bebisi dogurayim sonra kardesi de gelsinkızlar selam bir şey soracağım,ya saçma oldugunu bılıyorum ama hormonlardanmıdır nedır bılemedım,benım Allah izin verirse 2.çocugum olacak bu ,oğlumun kardesı olsun ıstedık tabıkı o yuzden yaptık ama bazen kendımı kötu hıssedıyorum oğluma ihanet etmısım gıbı sankısacma hısler kaplıyor içimi sevgısı ıkıye bölunecek ,kendını kotu hıssececek gibi garip bunalıma sokan dusunceler sizede gelip gidiyormu bolye dusunceler gelmıyorsa bana moral verin
ciftekuzu şiştekuzu :)2015 haziran temmuz annelerine girmisim bendee baydi yanii busraaa kizz 2015 temmuz annelerine alsana benii bilgileri yolladimdi ozeldeenn
Canim ne demek istedigin zaman herturli soruyu sorabilirsin:) rahatsi etmek ne demek:) benim kutu aksi gibi dun bitti cope attim bugun yenisini alacagim ama 1 a day prenatal yazani almalisin. Mutlaka PRENATAL olan. O hamileler icin. Ondan birkac cesit varsa PRENATAL+DHA ( omega 3 var icinde demek) onu al daha iyi.
Merhaba hoşbuldukHayirli olsun,hosgeldin aramiza:)
doktor bugün bana vitamine devam et , ne kullanıyordun dedi , normalde bulantılar başlayana kadar previt pozitive içiyordum ,şimdi içmek ne mümkün , içemiyorum vitamin falan dedim , 15 güne kadar bulantıların geçer o zaman başla dedi , inşallah geçer ya ...
Evet canim oraya geciyorlar yavas yavasFacebookta mı görüşmeler yapılacak. Adres nedir? Bir kaç gün girmedim artık takip etmek zor oluyor. Sayfalar çok hızlı ilerliyor, sonrasında hepsini okuyamiyorsun.
Canim bu ikili test kacinci hsftalarda yapiyolar.doktr bna bisey demedi.bnde yaptrip ysptrmamakta kararsizim.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsinMerhaba hoşbulduk
hepimizin bebişleri hayırlı sağlıklı olsun inşallah, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bugün doktor randevum vardı ense kalınlığı ölçüldü ve ikili test için kan verdim. Ense iyi çıktı allaha şükür.
Daha önceden 2 kaybım varo yüzden sürekli panik durumdayım. Ama onlar erken kayıplardı hiç bu kadar ilerlemedi diyip kendimi rahatlatıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?