- 31 Mart 2012
- 986
- 967
- 133
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.081
amin canım hepimizinCanim bu ikili test kacinci hsftalarda yapiyolar.doktr bna bisey demedi.bnde yaptrip ysptrmamakta kararsizim.Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin
Anladim canim bna ayin 23une vermisti randevu bizd somestr die memlekete gidecez.16si gbi gideyim bari bn sormadan dpktr bisey demiyo zit oluyorum:)amin canım hepimizin
ben 12+3 'tüm bugün, sanırım 11-13 haftalar arası yapılıyor, 13 dolunca yapılmıyor diye biliyorum
Bende kitap almayi dusunuyodum fikir olmus oldu sagol cnm.nette uygun.oluyo fiyatlar alim bakim nasil:)Bir gun girmedim sayfa okadar cok ilerlemiski en son sayfaya attım kendimi
size bir tavsiyem.olacak Adem Güneş Pedagog . Kitaplarina bayildim kesinlikle tavsiye ediyorum.
simdiden baslamamiz cok iyi olacak. Tabi herkesle ayni kafadan gidecek degiliz muhakkak aranizda fikirlerine karşı çıkanda vardır. Saygi ile karsiliyorum ama nacizane tavsiyemaldigim 4 kitap ekte
bir sor istersen canım telefonla doktoruna, bazen unutuyorlar söylemeyiAnladim canim bna ayin 23une vermisti randevu bizd somestr die memlekete gidecez.16si gbi gideyim bari bn sormadan dpktr bisey demiyo zit oluyorum:)
bir sor istersen canım telefonla doktoruna, bazen unutuyorlar söylemeyi[/QUO
Caniimm burda tek hastane var devlet hsdtsnesi.danismadskiler baglamiyolar bi kac kere baska bisey icin aramistim.en.iyisi onumuzdeki hafta gidim hemen :)
Bende kitap almayi dusunuyodum fikir olmus oldu sagol cnm.nette uygun.oluyo fiyatlar alim bakim nasil:)
Bnde ordsn aliyorum kitaplarimi bu zamama kdr pisman olmadim saglam geliyo kitaplar.Kitap yurdunda cok uygun canim 4 tanesi 35 tlye geldi ben almaya devam edecegim. Ben adami cok sevdim
teşekkür ederim canım.aynen öyle yapmayı düşünüyorum.dr. 15 gün sonra kontrole gel dedi ama sanırım o kadar dayanamam cuma giderim gibi(inş. acil bişey olmazsa)hadi geçmiş olsun o zaman. dikkat et ama yinede sırt üstü yat dinlen.
Evet esimde bendr oradan memnunuzBnde ordsn aliyorum kitaplarimi bu zamama kdr pisman olmadim saglam geliyo kitaplar.
Bayilirim hemen gidip yiyeyimAyva anne sutunu cogaltiyomuss haberde duydum paylasim dedim kizlar:))
Ayy ben de cok iatiyorum bu tür kitapları teşekkurlerKitap yurdunda cok uygun canim 4 tanesi 35 tlye geldi ben almaya devam edecegim. Ben adami cok sevdim
Ama hamileyken cok fazla yememek lazim sanirim bi arastirin onu dogumdan sonra yeriz olmadiAyva anne sutunu cogaltiyomuss haberde duydum paylasim dedim kizlar:))
Bn hic yemedim bu sene yarin solim esim alsin:)sanki esim hamile surekli cani tatli istiyo bnde her zmn yapamiyorum.bari o bnm istedigimi yapsin :))Bayilirim hemen gidip yiyeyim
Emzirenlere daha faydalidr dedigin gbi cnm.bn mandalina cok istiyorum serinliorum sanki yedikce.turuncu olursa bnm bebek mandalinadan :))Ama hamileyken cok fazla yememek lazim sanirim bi arastirin onu dogumdan sonra yeriz olmadi
doktor bugün bana vitamine devam et , ne kullanıyordun dedi , normalde bulantılar başlayana kadar previt pozitive içiyordum ,şimdi içmek ne mümkün , içemiyorum vitamin falan dedim , 15 güne kadar bulantıların geçer o zaman başla dedi , inşallah geçer ya ...
canım bana doktor fitil olarak kullanmamı söylemişti normal progestan hapı, öyle olunca hiç yan etki yapmadı, bir ay kullandım. Sen de bir doktoruna danış istersen.kızlar bu progestanı kullananlar süreci nasıl atlatıyorsunuz feci sersemlik uyku baş dönmesi yapıyo kendime gelemiyorum.Günde 3 kez içmem gerek bir de
Alttan diyosun di mi aslında başka bi dr bana da öyle demişti ama şimdi günde 2 kez vajinal yoldan crinone jel de kullanıyorum acaba etkileişm olur mu en iyisi dr.uma sorayım bi teşekkürlercanım bana doktor fitil olarak kullanmamı söylemişti normal progestan hapı, öyle olunca hiç yan etki yapmadı, bir ay kullandım. Sen de bir doktoruna danış istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?