- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.341
Gecmis olsun canim bol bil sivi tüket ben tam gripten kurtuldum derken simdide bogazim sisti. Dikkat etmek lazimKizlar grip oldum surekli hapsuruyorum yavrumu da uyutmuyorum yazik kuzuma surekli uyaniyor
evet canım bana da aynısını söylemişti bence de gerek yok yani onlara zaman ilerledikçe doğruluk payı da düşüyor birşey çıktığında da sadece can sıkıntısıcanım bende ikili testi yaptırdım cok şukur güzel çıktı.dr sordum üçlü dörtlü test ne zaman diye o da bana onlara gerek yok.bu temiz çıkınca ben diğerlerini yapmıyorum dedi
kızlar bende oğluma hamileyken badem yağı bebeyağı herşeyi kullandım ama göbeğim o kadar çatlamıştı ki inceldiğinden sanırım parlıyodu artık çatlak olan yerler ama ben çok kilo almıştım 53 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğuma girdim :) çatlaklar genetik canım birazda anneniz çatladıysa sizde mutlaka çatlıyorsunuzkızlar gunaydin, krem konusunda ben uzun araştırma sonucu bu donem icin Mustela aldim, eczacıma cok güvenirim ve dedi ki çatlaklar asıl karın cok gerilince baslar o doneme kadar onemli olan nemlendirmek dolayısı ile Mustela kullan. 6. aydan sonra lierac alırsın... Kendisi oyle yapmis, bende oyle yapicam. Birde önerim sac ve vücut icinde daha doğal ürünler sebamed vs kullanınBebislere o yoldanda kimyasal gitmesin
tahminde bulanumam ama kendi fotomla karşılaştırayım tahmin yaparlarsa bende kendiminkini yorumlarım koy sen koyKizlar gunaydin
Dr kontrolumden geliyorum. Usg fotosu koysam tahminde bulunur musunuz?
kuzum ben hiç telden girmiyorum bende bilmiyorum açıkcası bilenler bilgilendirin kızlar bizi aydınlatın :)))As telefondan giriyorum. Nasil ekliycem kii? Pc den beceriyodum da burdan ugrasiyim azcik
kemik testi neymiş ki valla ilk defa duyuyorum kuzum bacak kemiklerini ölçüyorlar onu kastetmiş olabilir mi acabakızlar bişey sorucam bana doktorum dedi ki 16. haftada kemik testi yaptıracakmış netten baktım ama göremedim aranızda daha önce yaptıran yada ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı ????
Mide bulantısı olmuyor mu?Evde olunca daha fazla yeniyor sankigünaydınlar
herkesler iidir umarım..
ben kan verdim geldim tsh ve tokmoplazma şüpheli çıkmıştı tekrar bakılacak...
bu hafta bizde 2 li teste gideceğiz...umarım hepimizin 2 lis testleri çok ii çıkar...
4 gün evde olmak çok güzeldi ama hep uzandım,tembelleştim hantallaştım dahada kilo aldım...
galiba işe gelmek çalışmak evde durmaktan daha ii benim için :)
Tembelligim uzerimde benim hic gelesim yoktugünaydınlar
herkesler iidir umarım..
ben kan verdim geldim tsh ve tokmoplazma şüpheli çıkmıştı tekrar bakılacak...
bu hafta bizde 2 li teste gideceğiz...umarım hepimizin 2 lis testleri çok ii çıkar...
4 gün evde olmak çok güzeldi ama hep uzandım,tembelleştim hantallaştım dahada kilo aldım...
galiba işe gelmek çalışmak evde durmaktan daha ii benim için :)
Günaydın kızlar
Mide bulantısız mutlu sabahlar hepimize
Aranızda gaz sancısı ve kabızlık çekenler var mı? Varsa ne yapıyorsunuz? DEvamlı katı gıda tüketmekten sanırım kabız oldum
Hadi hayırlısıGünaydın anneler benimde aksam 5 de kontrolum.var.ikili testte var heyecan dorukta.1 aydır görmedim kuzumu bugün görüp yine 1 ay bekleyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?