2015 Temmuz Anneleri

Günaydın hanımlar... bu sabah gene istifa etmek istiyorum diye diye işe geldim. Eşim haklı galiba ben tembel oldum :-(

günaydınlarrrnasıl gidiyo hayat ben bugün çok yorgun uyandım gözlerimde bi ağırlık var ev perişan uykum var nasıl olcak bilmem

canım bende ikili testi yaptırdım cok şukur güzel çıktı.dr sordum üçlü dörtlü test ne zaman diye o da bana onlara gerek yok.bu temiz çıkınca ben diğerlerini yapmıyorum dedi
evet canım bana da aynısını söylemişti bence de gerek yok yani onlara zaman ilerledikçe doğruluk payı da düşüyor birşey çıktığında da sadece can sıkıntısı

Günaydın kızlar. Perşembe günü ikili test için randevum var çok heyecanlıyım inşallah bebeğim sağlıklıdır kafamda bin tane soru, çok tedirginim bulantılarım geçtiği için.
Cinsiyetide öğrenebilirmiyiz acaba ne dersiniz ?

kızlar bende oğluma hamileyken badem yağı bebeyağı herşeyi kullandım ama göbeğim o kadar çatlamıştı ki inceldiğinden sanırım parlıyodu artık çatlak olan yerler ama ben çok kilo almıştım 53 kiloyla hamile kaldım 72 kiloyla doğuma girdim :) çatlaklar genetik canım birazda anneniz çatladıysa sizde mutlaka çatlıyorsunuz

kızlar bişey sorucam bana doktorum dedi ki 16. haftada kemik testi yaptıracakmış netten baktım ama göremedim aranızda daha önce yaptıran yada ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı ????

kızlar bişey sorucam bana doktorum dedi ki 16. haftada kemik testi yaptıracakmış netten baktım ama göremedim aranızda daha önce yaptıran yada ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı ????
kemik testi neymiş ki valla ilk defa duyuyorum kuzum bacak kemiklerini ölçüyorlar onu kastetmiş olabilir mi acaba

Günaydın kızlar
Mide bulantısız mutlu sabahlar hepimize

Aranızda gaz sancısı ve kabızlık çekenler var mı? Varsa ne yapıyorsunuz? DEvamlı katı gıda tüketmekten sanırım kabız oldum

günaydınlar
herkesler iidir umarım..
ben kan verdim geldim tsh ve tokmoplazma şüpheli çıkmıştı tekrar bakılacak...
bu hafta bizde 2 li teste gideceğiz...umarım hepimizin 2 lis testleri çok ii çıkar...
4 gün evde olmak çok güzeldi ama hep uzandım,tembelleştim hantallaştım dahada kilo aldım...
galiba işe gelmek çalışmak evde durmaktan daha ii benim için :)

Mide bulantısı olmuyor mu?Evde olunca daha fazla yeniyor sanki

Tembelligim uzerimde benim hic gelesim yoktu Belkide hastalikta etkili olabilir bu duruma

Günaydın anneler benimde aksam 5 de kontrolum.var.ikili testte var heyecan dorukta.1 aydır görmedim kuzumu bugün görüp yine 1 ay bekleyecem

Günaydın kızlar
Mide bulantısız mutlu sabahlar hepimize

Aranızda gaz sancısı ve kabızlık çekenler var mı? Varsa ne yapıyorsunuz? DEvamlı katı gıda tüketmekten sanırım kabız oldum

Merhaba, ben de gaz sancısı ile uyanıyorum her sabah. Bazen kabızlık da yaşıyorum. Malesef kuru kayısılar vs fayda etmiyor. Bir de hemoroid oluşumu peyda oldu bu yüzden. Onun için de sarı kantaron yağı kullanıyorum, iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…