2015 Temmuz Anneleri

Ilık suya oturmak hemorite iyi geldiğini okumuştum ama fazla kalmamalısın.

kızlarrrrr,,,
göbekli hanımlar nassılsınız??
artık göbekler şişmeye başladı..
dün ilk yoğurdumu yaptım cam şişe günlük sütten,,
şimdi işe geldim akşamı heyecanla bekliyorum...
bide cinsiyet mevzusu var tabii bi göstermedi bize

kızlar bişey sorucam bana doktorum dedi ki 16. haftada kemik testi yaptıracakmış netten baktım ama göremedim aranızda daha önce yaptıran yada ne olduğu ile ilgili fikri olan var mı ????
Benim bildiğim kemik testi kişinin yaşı sahıbelıyse onu tespit etmek için kullanılıyor.kemik sayımı ile yaşı tespit eddılıyor.ama gebelikte hıç duymadım :s

Bende hamile kaldığımdan beri kabızım.ben bol su ıcıyorum ise yaramıyor pek bana
Maalesef o sanırım çok katı tüketmekten kaynaklanıyor bende de var. Yanlız kayısıyı hoşaf ı daha etkiliymiş. Doktor öyle demişti kayısı yemek kafi gelmez demişti.
Benim hala göbek şişmedi gibi

Günaydın kızlar
Mide bulantısız mutlu sabahlar hepimize

Aranızda gaz sancısı ve kabızlık çekenler var mı? Varsa ne yapıyorsunuz? DEvamlı katı gıda tüketmekten sanırım kabız oldum
aynın dertten müzdaribiz canım ya hatta dün eşim olcak adam resmen benimle dalga geçti kuru fasülye yapmıştım ban ne dedi biliyor musun her akşam konser veriyordun bu akşam dünya turnesi var desene dedi sanki kendisi bebekler gibi uyuyormuş gibi

Ay canım çok yaşa emi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.
Erkekler hep aynı maalesef birde gaz yapan yiyeceklerden uzak dursan daha az rahatsız eder belki

Senin bebegın benımkınden daha büyük ben normal kıyafetlerımı 5. haftadan beri gıyımıyorum.üstler oluyor hala ama altlar olmuyor ondan hamile taytı elbisesi gıyınıyorum cnm.birde karnı sıkmamak lazım.

Ay canım çok yaşa emi sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.
Erkekler hep aynı maalesef birde gaz yapan yiyeceklerden uzak dursan daha az rahatsız eder belki
vala hala utanıyorum ben hep ona söylüyordum sen kendine bak deyince bahane hazır tabi hamileyim ben yaparım çocuk baskı yapıyo yersen tabi :)

süpermiş çıkıyosa iyi yine ben ölüyorum yaaağlayacak hale geliyorum çok şiddetlenip kıvrandırdığında azıcık dereotu yemek zorunda kalıyorum

elbet şişecek..

bu arada haziran 2015 anneleri forumuna baktım da mide bulantısından başka konuları yok..yazık ..
biz biraz atlattık ne dersin?

Benim bildiğim kemik testi kişinin yaşı sahıbelıyse onu tespit etmek için kullanılıyor.kemik sayımı ile yaşı tespit eddılıyor.ama gebelikte hıç duymadım :s
Allah Allah bende anlamadım zaten bir sonraki randevum 16 haftada acaba vucuttaki kalsiyumu ölçüyor kemik testinde neyse randevu günü sorar öyle yaptırırım

süpermiş çıkıyosa iyi yine ben ölüyorum yaaağlayacak hale geliyorum çok şiddetlenip kıvrandırdığında azıcık dereotu yemek zorunda kalıyorum
bence yalan söylüyo inanmıyorum ben ona öyle dedim diye çünkü koca gece dönüp duruyorum sbaha kadar bekliyorum o işe gittikten sonra wuhuhuhuhuuuuuu

Ben bulantılardan 5,5 kilo verdim belki ondandır. Hala yemek yeme konusunda sıkıntılıyım.
Dün eşimle kız kardeşim hamile pantolonu almışlar bana ama büyük geliyor giyemiyorum.
vala hala utanıyorum ben hep ona söylüyordum sen kendine bak deyince bahane hazır tabi hamileyim ben yaparım çocuk baskı yapıyo yersen tabi :)
Allahtan bahanemiz hazır eşimde ban tamam tamam dalga geçmiycem kasma kendini diyor ama yine dalga geçiyor.

kemik testi neymiş ki valla ilk defa duyuyorum kuzum bacak kemiklerini ölçüyorlar onu kastetmiş olabilir mi acaba
bilemedim ki cahilliğime geldi sormadım da hiç duymadım bende 16 haftada tekrar gidicem ozaman sorar araştırırım eğer yapılması gerekirse yaptırırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…