- 19 Eylül 2012
- 179
- 69
- 73
- 34
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.381
katılıyorum canım ben ikinci hamileliğimde adet gecikmesi sandım test negatif çıkınca maydanoz suyu falan içmiştim tabi adet söktürücünün de etkisi vardı ama düşük yaptım tehlikeli onlar birazCnm merhaba dereotu yeme.dereotu düşük tehlikesi yaratan bitkiler arasında.ınternetten araştır istersen bu bitkileri çayları
ne zaman canım kontrolün merak ettim sorduğunda yazar mısın burdadabilemedim ki cahilliğime geldi sormadım da hiç duymadım bende 16 haftada tekrar gidicem ozaman sorar araştırırım eğer yapılması gerekirse yaptırırım
bebeciğini hisseden var mı bayanlar ben üç gündür baya baya hissediyorum çok heyecan vericii
tez vakitte inşallah canım benim sürekli elim karnımda ne zaman hissedicem diye haftaya benimde var muayene içim korku heyecan umut karma karışıkseninki bizimkilerden büyük darısı başımıza..
ne mutlu sana
senin haftan biraz geride kuzum bu sebeple öyle..selam kızlar bulantılar kusmalar ne alemde ?? bende son gaz devamhayattan zevk almıyorum öylesine yaşıyorum sanki
blantı devam kusma bitti gibi canım hafifledi biraz ama hiç salçalı soğanlı yemek yapmıyurmselam kızlar bulantılar kusmalar ne alemde ?? bende son gaz devamhayattan zevk almıyorum öylesine yaşıyorum sanki
benim bulantım kusmam olmadı, ama iştah çok acık...herşeyden yiyorum sonra midem ağrıyor ekşiyor bulanıyor ama çıkartamıyorumMide bulantısı olmuyor mu?Evde olunca daha fazla yeniyor sanki
bu bahsettiğin hislerin 3/1 bende yok...tez vakitte inşallah canım benim sürekli elim karnımda ne zaman hissedicem diye haftaya benimde var muayene içim korku heyecan umut karma karışık
insan hasta olunca evden çıkmak istemiyor..Tembelligim uzerimde benim hic gelesim yoktuBelkide hastalikta etkili olabilir bu duruma
aynın dertten müzdaribiz canım ya hatta dün eşim olcak adam resmen benimle dalga geçti kuru fasülye yapmıştım ban ne dedi biliyor musun her akşam konser veriyordun bu akşam dünya turnesi var desene dedi sanki kendisi bebekler gibi uyuyormuş gibi
tabi canım bu ayın sonunda gidicem tekrar 31 ocakta yazarım burdanne zaman canım kontrolün merak ettim sorduğunda yazar mısın burdada
bilemedim ki cahilliğime geldi sormadım da hiç duymadım bende 16 haftada tekrar gidicem ozaman sorar araştırırım eğer yapılması gerekirse yaptırırım
kız kendisi yapıyo hadi tamam yaptın olabilir bırak içerde kalsın yorganı kaldırıp kokuyu dışarı çıkartıyo bide sonrada gömüyo kafayı yorganın içine sonra aylin çeksin kokuyo tabiii aylin kim ki
Mozart dogurcam belki sen karisma deseydin
ben adamla yatağı 2 aydır ayırdım...kız kendisi yapıyo hadi tamam yaptın olabilir bırak içerde kalsın yorganı kaldırıp kokuyu dışarı çıkartıyo bide sonrada gömüyo kafayı yorganın içine sonra aylin çeksin kokuyo tabiii aylin kim ki
Eskisi gibi hastanelik olacak kadar olmuyor ama hala devam ediyor bende maalesefelbet şişecek..
bu arada haziran 2015 anneleri forumuna baktım da mide bulantısından başka konuları yok..yazık ..
biz biraz atlattık ne dersin?
Bende bir kasılma hissediyorum ama bebek mi başka bir şey mi bilemiyorum.bebeciğini hisseden var mı bayanlar ben üç gündür baya baya hissediyorum çok heyecan vericii
Valla bende artık dışarı çıkmak normal hayatıma geri dönmek ve yemek yemek istiyorum.selam kızlar bulantılar kusmalar ne alemde ?? bende son gaz devamhayattan zevk almıyorum öylesine yaşıyorum sanki
Oh maşallah bende hem ekşime hemde bulantı devam ediyor o kadar çok sakız çiğniyorumki çıkarmamak için ondan çenem ağrımaya başladı.benim bulantım kusmam olmadı, ama iştah çok acık...herşeyden yiyorum sonra midem ağrıyor ekşiyor bulanıyor ama çıkartamıyorum
evde daha çok şey yeniliyor,sürekli kendini dinliyorsun.. işde kafam dağılıyor 3-5 sohbet iş derken vakit geçiyor :)
evet canım Tülay hanıma gidiyorum ama hala soru işaretlerim varCanimm sen kime gidion simdi hospitalda tulay hanima mi
Bende arada hayat çekilmez olunca bebek mevlüdünden neler oluyor diye bakıp bir kaç şeyi not ediyorum. Nasıl olacak neler yapacağız diye.haziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii
Bende eşimle bir süredir ayrı yatyorum. Eşim grip olunca ayırdık o zamandan beride bir daha birlikte uyumadık.ben adamla yatağı 2 aydır ayırdım...
kızzımla yatıyorum..
adam horluyo ben uyuyamıyorum ... bu hamileliğimde çok düşünceli davranıyor sen rahat uyu ben kızın yatağında yatarım diyo :)
arada bir beraber yatmayı deneyince, gece salona kanepe geçmek zorunda kalıyorum...daldığı an horluyor ya
evet canım Tülay hanıma gidiyorum ama hala soru işaretlerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?