2015 Temmuz Anneleri

Cnm merhaba dereotu yeme.dereotu düşük tehlikesi yaratan bitkiler arasında.ınternetten araştır istersen bu bitkileri çayları
katılıyorum canım ben ikinci hamileliğimde adet gecikmesi sandım test negatif çıkınca maydanoz suyu falan içmiştim tabi adet söktürücünün de etkisi vardı ama düşük yaptım tehlikeli onlar biraz

bilemedim ki cahilliğime geldi sormadım da hiç duymadım bende 16 haftada tekrar gidicem ozaman sorar araştırırım eğer yapılması gerekirse yaptırırım
ne zaman canım kontrolün merak ettim sorduğunda yazar mısın burdada

selam kızlar bulantılar kusmalar ne alemde ?? bende son gaz devam hayattan zevk almıyorum öylesine yaşıyorum sanki

selam kızlar bulantılar kusmalar ne alemde ?? bende son gaz devam hayattan zevk almıyorum öylesine yaşıyorum sanki
senin haftan biraz geride kuzum bu sebeple öyle..

seninde bizim gibi 4 haftaya yakın bir zamanın var ancakki azalır..
tabi şanlıysan daha erken

Mide bulantısı olmuyor mu?Evde olunca daha fazla yeniyor sanki
benim bulantım kusmam olmadı, ama iştah çok acık...herşeyden yiyorum sonra midem ağrıyor ekşiyor bulanıyor ama çıkartamıyorum
evde daha çok şey yeniliyor,sürekli kendini dinliyorsun.. işde kafam dağılıyor 3-5 sohbet iş derken vakit geçiyor :)

tez vakitte inşallah canım benim sürekli elim karnımda ne zaman hissedicem diye haftaya benimde var muayene içim korku heyecan umut karma karışık
bu bahsettiğin hislerin 3/1 bende yok...
ne heyecan ne de his
sadece keyifsizlik
herkesin farklı ama bende epey farklı sayfada ki hislere bakılırsa

Tembelligim uzerimde benim hic gelesim yoktu Belkide hastalikta etkili olabilir bu duruma
insan hasta olunca evden çıkmak istemiyor..
ama mekan değişiklği bana ii geliyor...hep ev yada hep iş sıkıcı...4 gün tatil ii geldi..ama 5. günü istemezdim mesala :)
tadında oldumu ii geliyor..

Mozart dogurcam belki sen karisma deseydin

haziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii

ben adamla yatağı 2 aydır ayırdım...
kızzımla yatıyorum..
adam horluyo ben uyuyamıyorum ... bu hamileliğimde çok düşünceli davranıyor sen rahat uyu ben kızın yatağında yatarım diyo :)
arada bir beraber yatmayı deneyince, gece salona kanepe geçmek zorunda kalıyorum...daldığı an horluyor ya

elbet şişecek..

bu arada haziran 2015 anneleri forumuna baktım da mide bulantısından başka konuları yok..yazık ..
biz biraz atlattık ne dersin?
Eskisi gibi hastanelik olacak kadar olmuyor ama hala devam ediyor bende maalesef
bebeciğini hisseden var mı bayanlar ben üç gündür baya baya hissediyorum çok heyecan vericii
Bende bir kasılma hissediyorum ama bebek mi başka bir şey mi bilemiyorum.
Valla bende artık dışarı çıkmak normal hayatıma geri dönmek ve yemek yemek istiyorum.
Oh maşallah bende hem ekşime hemde bulantı devam ediyor o kadar çok sakız çiğniyorumki çıkarmamak için ondan çenem ağrımaya başladı.

haziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii
Bende arada hayat çekilmez olunca bebek mevlüdünden neler oluyor diye bakıp bir kaç şeyi not ediyorum. Nasıl olacak neler yapacağız diye.
Bende eşimle bir süredir ayrı yatyorum. Eşim grip olunca ayırdık o zamandan beride bir daha birlikte uyumadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…