2015 Temmuz Anneleri

sebebiumut sende kurtuldun serumlardan demek gozun aydin ama hala normal insan olamamak cok kotu bide herkes hadi hadi o zamana gore cok iisin dio sinir oluyorum o zaman olumcul vakaydim biraz daha surse cocukla beraber tahtali köyü boylardim Allah korusun ama ben birden hersey gecsin bi uyanayim saglikli gunlerime donmusum olsun istiyorum o da olmuyo kocam naz yapiyorum ve tenbellige alistim die yapiom sanio

haziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii
Hemen gidip caktirmadan bakayim haziran topigine
Bende merak ediyorum valla. Erkek cok duyuyorum bakalim 2014 son aylari kiz ki erkek mi cogunlukta.

Sen yine iyiysin canım benim annem eşimin yanında öyle söylüyor. Eşimle bir olup yemek yemiyorsun diye söyleniyor. Birde hala her şey kokuyor bana dolayısıyla devamlı balkonun kapısını açıyorum. Bu defada üşüteceksin diye laf yiyorum.
Sanlı aç kalmak, öğürmek, uykusuz geceler benim yeni hobilerim arasında

aynen bende kızımla çocuk odasında yatıyorumm ,, adam yastığa 5 parmak kala uyuyorr , bide horlaması yorgunmuşş bu bulantılarla heçç çekilmiyor , doğumdan sonra görüşürüz diyorumm

bu erkeklerin beyni başka türlü çalışıyor insanı delirtiyorlar bizde bayılıyoduk aygın baygın yatmaya , kusmaya , bulantılara ,.. sen boşver bacım onları takma ,,

bugün bir iştahla kalktım güzel kahvaltı yaptım , galiba dedim düzeliyom artıkk ,, senmisin öyle diyen midem çosmaya başladı ,, kafamı dağıtacak şeyler yaopıyım geçer dedim ,, çocuk odasında kızımın temiz kıyafetlerini dolabına yerleştiriyordumm , boğazım gıcık yaptı hafif öksürüp temizliyodumm ,, o anda Allah ne verdiyseee şarrrrrrr kıyafetlerin üstünee ,, zavallı kızımda gelmiş anneee cicilerin üstüne kusulmaz diyoo :) gülermisin ağlarmısın ,,, tamam kızım sen üzülme ben temizlicem dedim ,, o da ayrı felakett

kaynanan olsa anlıyacamda , annendemi öyle diyorr , kendi hiç çekmemiş galiba,,, bizde artık bunaldık kaç haftadır aynı duurm , insanlarda sıkıldı bu halimizden , tez zamanda düzeliriz inşallah

kaynanan olsa anlıyacamda , annendemi öyle diyorr , kendi hiç çekmemiş galiba,,, bizde artık bunaldık kaç haftadır aynı duurm , insanlarda sıkıldı bu halimizden , tez zamanda düzeliriz inşallah
Evet annemde aynı şeyi söylüyor. Birde ben 4 çocuk doğurdum. Sen kendini çok bırakıyorsun. Azıcık dirayetli ol yemek ye diye başımın etini yiyor. Eşimde ona eşlik eidyor. Sanki onlar söylenince benim midem bulanmayacak yiyeceğim.
Bende ağlama krizine giriyorum ikiside hemen ortadan kayboluyor. Bağırıyorum hem kum döküyorum hem su içemiyorum aylardır aç uyuyup uyanıyorum bana kendimi bıraktığımı söylüyorsunuz. Gidin başımdan bu çocuğu ikinizde 1 hafta taşısaydınızda görseydiniz gününüzü. Keyfimden 5,5 kilo verdim hala bana kendini bırakma diyorsunuz. Doktorum gerizekalı o zaman kadın maşallah iyi dayanıyorsun ilaçsız tedaviye bense sizden azar işitiyorum.Normal hayatıma geri dönmek arkadaşlarımla gezmek güzelce karnımı doyurmak istiyorum.

YApma ya Ben napıcam acaba bebeğimde birşey çıkar mı ben kiloluyum diye? Yaşım da 34
Canım yüzdelik dilimler var hemen öyle düşünme
Benim kilomda az benimkiside etkiliydi ama kan değerleri onu dengeledi.
Eğer hemen kötü düşünüp huzursuz olursan karnındakini de etkilersin.Hele inşallah sonuçlar temiz çıkarsa boşu boşuna bebeği strese sokmuş olursun.

Merhaba arkadaşlar güzel taptaze bir hafta hepimize güzellikler getirsin.Bulantıları olanların bulantıları gitsin.Hepimiz güzel bir hamilelik geçirelim.Ben 15. haftaya girmişim inanamıyorum zaman hızlı akıyor.11 gün sonra kontrolüm var renkli ultrasona gireceğim cinsiyetimiz belli olacak inşaallah heyecanlıyım.

bende dün yoğurt yaptım canım ikinci denememdi birincisi hayal kırıklığı oldu ama bu çok güzel tuttu mutlu oldum valla sabah kalkınca onu öyle gördüm de :)
günlük süt ilemi yaptın canım ben de bikez yaptım çok kalın olmuyo

benim tsh sonucum çıkmış...
yine çok düşük hatta daha düşük :
0.132 çıkmış
t3-t4 normal
gebelikte tsh düşüklüğünde müdahale etmiyoruz dedi dr...

kızlar benim 2 aydır burnumda sivilce çıktı görseniz kıpkırmızı gören soruyo bir sürü akne var cildiyeye gitmedeim dr ne vercek ilaç olmaz diye eczane temizleme verdi onla siliyom ama aynı napcam ben ya hamilelerin kullandığı ilaç varmı

haziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii
Aynen benim de canım çekti bir an önce ciciler almak istiyorum:))

Aynen bizim gibisiniz benim eşimde de var horlama problemi.Kızımın odasında yatıyor ben de kızımla mışıl mışıl uyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…