- 7 Ekim 2013
- 763
- 523
- 128
- 35
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.401
Hemen gidip caktirmadan bakayim haziran topiginehaziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii
Sen yine iyiysin canım benim annem eşimin yanında öyle söylüyor. Eşimle bir olup yemek yemiyorsun diye söyleniyor. Birde hala her şey kokuyor bana dolayısıyla devamlı balkonun kapısını açıyorum. Bu defada üşüteceksin diye laf yiyorum.sebebiumut sende kurtuldun serumlardan demek gozun aydin ama hala normal insan olamamak cok kotu bide herkes hadi hadi o zamana gore cok iisin dio sinir oluyorum o zaman olumcul vakaydim biraz daha surse cocukla beraber tahtali köyü boylardim Allah korusun ama ben birden hersey gecsin bi uyanayim saglikli gunlerime donmusum olsun istiyorum o da olmuyo kocam naz yapiyorum ve tenbellige alistim die yapiom sanio
ben adamla yatağı 2 aydır ayırdım...
kızzımla yatıyorum..
adam horluyo ben uyuyamıyorum ... bu hamileliğimde çok düşünceli davranıyor sen rahat uyu ben kızın yatağında yatarım diyo :)
arada bir beraber yatmayı deneyince, gece salona kanepe geçmek zorunda kalıyorum...daldığı an horluyor ya
bu erkeklerin beyni başka türlü çalışıyor insanı delirtiyorlarsebebiumut sende kurtuldun serumlardan demek gozun aydin ama hala normal insan olamamak cok kotu bide herkes hadi hadi o zamana gore cok iisin dio sinir oluyorum o zaman olumcul vakaydim biraz daha surse cocukla beraber tahtali köyü boylardim Allah korusun ama ben birden hersey gecsin bi uyanayim saglikli gunlerime donmusum olsun istiyorum o da olmuyo kocam naz yapiyorum ve tenbellige alistim die yapiom sanio
kaynanan olsa anlıyacamda , annendemi öyle diyorr , kendi hiç çekmemiş galiba,,, bizde artık bunaldık kaç haftadır aynı duurm , insanlarda sıkıldı bu halimizden , tez zamanda düzeliriz inşallahSen yine iyiysin canım benim annem eşimin yanında öyle söylüyor. Eşimle bir olup yemek yemiyorsun diye söyleniyor. Birde hala her şey kokuyor bana dolayısıyla devamlı balkonun kapısını açıyorum. Bu defada üşüteceksin diye laf yiyorum.
Sanlı aç kalmak, öğürmek, uykusuz geceler benim yeni hobilerim arasında
Evet annemde aynı şeyi söylüyor. Birde ben 4 çocuk doğurdum. Sen kendini çok bırakıyorsun. Azıcık dirayetli ol yemek ye diye başımın etini yiyor. Eşimde ona eşlik eidyor. Sanki onlar söylenince benim midem bulanmayacak yiyeceğim.kaynanan olsa anlıyacamda , annendemi öyle diyorr , kendi hiç çekmemiş galiba,,, bizde artık bunaldık kaç haftadır aynı duurm , insanlarda sıkıldı bu halimizden , tez zamanda düzeliriz inşallah
Yanılmıyorsam ennenin yaşı ve kilosu etken diye biliyorum.ya bu ikili testte annenin kilosu sonucun riskli çıkmasına sebep olur mu bilen var mı?
YApma yaYanılmıyorsam ennenin yaşı ve kilosu etken diye biliyorum.
Canım yüzdelik dilimler var hemen öyle düşünmeYApma yaBen napıcam acaba bebeğimde birşey çıkar mı ben kiloluyum diye? Yaşım da 34
günlük süt ilemi yaptın canım ben de bikez yaptım çok kalın olmuyobende dün yoğurt yaptım canım ikinci denememdi birincisi hayal kırıklığı oldu ama bu çok güzel tuttu mutlu oldum valla sabah kalkınca onu öyle gördüm de :)
ne oluyor düşük olunca canımbenim tsh sonucum çıkmış...
yine çok düşük hatta daha düşük :
0.132 çıkmış
t3-t4 normal
gebelikte tsh düşüklüğünde müdahale etmiyoruz dedi dr...
Aynen benim de canım çekti bir an önce ciciler almak istiyorum:))haziran anneleri bebeklerinin cicilerini paylaşmaya başlamış cinsiyetler belli olsada bizde başlasak bu zıbını bu battaniyesi bu donusu diyeenası canım çektiii
Aynen bizim gibisiniz benim eşimde de var horlama problemi.Kızımın odasında yatıyor ben de kızımla mışıl mışıl uyuyorumben adamla yatağı 2 aydır ayırdım...
kızzımla yatıyorum..
adam horluyo ben uyuyamıyorum ... bu hamileliğimde çok düşünceli davranıyor sen rahat uyu ben kızın yatağında yatarım diyo :)
arada bir beraber yatmayı deneyince, gece salona kanepe geçmek zorunda kalıyorum...daldığı an horluyor ya
trioid bezleri çok çalışıyorne oluyor düşük olunca canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?