- 21 Mart 2014
- 7.298
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi Hedef65tir
-
- #10.421
teşekkür ederim canım.aynen öyle yapmayı düşünüyorum.dr. 15 gün sonra kontrole gel dedi ama sanırım o kadar dayanamam cuma giderim gibi(inş. acil bişey olmazsa)
ay o bende de var ön ceden iştahla bakardım midem bulanmıyor ama tiksinme var hiç bakmak istemiyorumKızlar ben yemek programı bile ızleyemıyorum ondan bile midem bulanıyor
Valla ben yanın da yatıyorum. Geceleri uyuyamıyorsam oda uyumasın ama niye tek ben çekiyomAynen benim de canım çekti bir an önce ciciler almak istiyorum:))
Aynen bizim gibisiniz benim eşimde de var horlama problemi.Kızımın odasında yatıyor ben de kızımla mışıl mışıl uyuyorum
üzülme canım inş düzelir bende kan verdim bu hafta alacam sonuçları inş temiz çıkartrioid bezleri çok çalışıyor
stres öfke saç dökülmesi uyku düzensizliği...vs.
hormon sonuçta vucut dengesi şaşıyor
stres daha da kötü yapmaz mı seni?trioid bezleri çok çalışıyor
stres öfke saç dökülmesi uyku düzensizliği...vs.
hormon sonuçta vucut dengesi şaşıyor
Oyy kiyamamm cicilerin ustune kusulmaz diyo demekbugün bir iştahla kalktım güzel kahvaltı yaptım , galiba dedim düzeliyom artıkk ,, senmisin öyle diyen midem çosmaya başladı ,, kafamı dağıtacak şeyler yaopıyım geçer dedim ,, çocuk odasında kızımın temiz kıyafetlerini dolabına yerleştiriyordumm , boğazım gıcık yaptı hafif öksürüp temizliyodumm ,, o anda Allah ne verdiyseee şarrrrrrr kıyafetlerin üstünee ,, zavallı kızımda gelmiş anneee cicilerin üstüne kusulmaz diyoo :) gülermisin ağlarmısın ,,, tamam kızım sen üzülme ben temizlicem dedim ,, o da ayrı felakett
Hoşgeldin canım.Ben de sepet beşiği çok seviyorum.Haklısın gebelikleri hafif geçenler hiç anlamıyor zor geçenleri şımarıklık yaptığını düşünüyor.Senin bulantılar geçti mi.Benim epey geçti yemeğimi rahat yiyebiliyorum ama az az öyle tabak tabak yiyemiyorumSelam kızlar maşallah sayfalar çok çabucak ilerliyor. Ayyy netten sepetlere baktım Beşik gibi sepet alıcam benya çok seviyorum. Biraz Büyüyünce ablalarının odasına postalarım zaten
Hasta arkadaşlar nasıl oldunuz?
ciftekuzu biraz açıldın mı ? Grip te kolay bırakmaz.
Aman kızlar milletin lafına bakmayın. Kendi gebelikleri hafif geçenler hiç anlamaz. Insanın kendi gebelikleri bile öyle biri birini tutmuyo.
Sen yine iyisin ben haftada 3-4 kere acile gittiğimden bebeği görüyordum şimdi 1 hafta geçti yıl gibi geliyor. Nasıl dayancam 1 ay yaolmaz inşallah kuzum güzel düşünelim güzel olsun. bu arada beklemek hakkaten zor yaa bizimde bir sonraki kontrolümüz 26 ocakta şafak 21önceden durumum riskliydi haftada 1 gidiyoduk ne güzel oluyodu yaa
doktor artık ayda bir görüşcez dedi yıkıldım resmen nası dayanırımkiii
kızlar bu progestanı kullananlar süreci nasıl atlatıyorsunuz feci sersemlik uyku baş dönmesi yapıyo kendime gelemiyorum.Günde 3 kez içmem gerek bir de
Benimde yuksek cnm, normal seviyede tutmak icin ilac kullaniyorum. Ilac kullandgm halde 2,2 den 2,9 a cikmis.benim tsh sonucum çıkmış...
yine çok düşük hatta daha düşük :
0.132 çıkmış
t3-t4 normal
gebelikte tsh düşüklüğünde müdahale etmiyoruz dedi dr...
mesela nasıl hissediyorsun. gıdıklar gibi mi bende hissediyorum ama emin değilim bebek mi başka bir şey mibebeciğini hisseden var mı bayanlar ben üç gündür baya baya hissediyorum çok heyecan vericii
aslında güler yüzlü pozitif biri yada ben çok kötü gittim moral vermek için çok uğraştı öyle paracı gibi bişeyde sezmedim 2 testi yaptır 10 gün kontrolun var geçikmeden gel muayne parası verme dedi tekrar sadece beklemek sıkıntı bundada tüm kadın doktorlarda olduğu gibi ilk gittiğimde 1 saat 15 dk bekledim 2. sinde 40 dk da aldıHospital'da gitmedigim tek kadin doğumcu o biliomusunhic denk gelmemisiz demek nobetciyken bile soguk duruyo nasi bi tip muayene esnasinda falan
beni de sabah laboratuvardan aradilar,ikili test sonucum çikicakti bugün yüregim agzima geldi.meger kilomu soracaklarmiş 60 dedim.sonra mrk edip tartiya çiktim malum ögürmüyorum artik bulanti tam geçmese de.57.7 ciktim inanamadim.normalde hep olmak istedigim ideal kilomYanılmıyorsam ennenin yaşı ve kilosu etken diye biliyorum.
yok canım eşimin amcasının hayvanları var sağolsun söylemeden getiriyo kendisi ben ilk yaptığımda mayasını sanırım az koymuştum cıvık olmuştu yoğurt tadı da yoktu bu sefer litre başına bi yemek kaşığı koydum sabaha kadar beklettim çok güzel oldugünlük süt ilemi yaptın canım ben de bikez yaptım çok kalın olmuyo
En iyisini yapıyorsun:))Ben de çoğunlukla yanındayım her gece istisnasız kızım yanımıza bir geliyor sonra ortamızda bizi bir güzel tekmeliyor ya ben pes ediyorum ya eşim:))Valla ben yanın da yatıyorum. Geceleri uyuyamıyorsam oda uyumasın ama niye tek ben çekiyom
anlaşılan ben bu gidişte istifa edeceğiminsan hasta olunca evden çıkmak istemiyor..
ama mekan değişiklği bana ii geliyor...hep ev yada hep iş sıkıcı...4 gün tatil ii geldi..ama 5. günü istemezdim mesala :)
tadında oldumu ii geliyor..
Aynen katiliyorum sana.tatlım progestanın ağızdan alınca maalesef böyle yan etkileri var. bende 9. hafta dolana kadar kullandım ama doktorum sağolsun bu yan etkilerden etkilenmemem için alttan fitil gibi kullanmamı istedi. sabah akşam birer tane fitil gibi soktum alttan hapı. hakkatende hiçbir yan etki yaşamadım. üstelik böylesi daha bile etkili oluyomuş. tavsiye ederim progestanını böyle kullan. istersen doktorunada bir sor.
Bebekten önce bende kilo vermek istiyordum. Geçen tartıldım hastanede 47 kilo olmuşum. Doktor korkulacak bir şey yok ama kilo vermeye devam etmemen lazım dedi.Bulantıların geçince toparlarsın dedi.beni de sabah laboratuvardan aradilar,ikili test sonucum çikicakti bugün yüregim agzima geldi.meger kilomu soracaklarmiş 60 dedim.sonra mrk edip tartiya çiktim malum ögürmüyorum artik bulanti tam geçmese de.57.7 ciktim inanamadim.normalde hep olmak istedigim ideal kilom
aynen beni eşimde aynı özellikle onun yanında oluyor ne yapıyım hemen diyor beni gördün ya miden bulandı dimi diyor bide diyo ki annene ablana gidiyorsun iyisin bizimkilerin yanına gidiyosun suratın beş karış miden bulanıyor hemen diye halbu ki annemdede öyle ama o öyle görüyorsebebiumut sende kurtuldun serumlardan demek gozun aydin ama hala normal insan olamamak cok kotu bide herkes hadi hadi o zamana gore cok iisin dio sinir oluyorum o zaman olumcul vakaydim biraz daha surse cocukla beraber tahtali köyü boylardim Allah korusun ama ben birden hersey gecsin bi uyanayim saglikli gunlerime donmusum olsun istiyorum o da olmuyo kocam naz yapiyorum ve tenbellige alistim die yapiom sanio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?