2015 Temmuz Anneleri

hormonlarıma söz geçirmeyi isterdim elbet ama olur mu bilmem...
çarşamba günü koktrolümde dr bakalım ne diyecek..
iyotsuz tuz tüketmem grekiyormuş nette baktığıma göre ama bebiş nasıl etkilenir iyotsuz tuzdan bilmmiyorum..
neyse çarşambaya kadar takmamaya çalışayım...
tek korkum nodul oluşmuş olması
umarım sadece işlevsel bişeydir:)

Eğer ahşap kabın varsa onda yap yoğurtun baya koyu olur. Birde sıcak tutmak için poşete koyup ağzını bağla pratik bir yöntem

Benim geçti çok şükür ama dediğin gibi tabak tabak bende yiyemiyorum iştahsızlık var yani

güldürdün beni vallahi ..ağlancak halimize güler olduk bende aynen senin gibi oldum bu sabah az birşey yiyeyimde midem yolda bulanmasın dedim demez olaydım ağzıma attığım gibi çıkarttım tabi hiç birsey yemeyince bol bol su çıkardım . inşallah kurtuluruz bir an önce

47 kiloyu en son ortaokulda filan olmuşumdur herhalde
ben 3-5 kilo aldım sanrım..zaten yazında kilo almıştım zayıflayamadan hamilelik oldu...
doğum sonrasına kadlı işim

tatlım kaynanan diyorsa ondan öyle diyordur. bens sezaryenden sonra 7 gün yatarak emzirdim oğlumu ağrım vardı çünkü dikiş yerlerim ağrıyor diyordum abartıyorsun diyordu bi zaman sonra eli kesildi 7 dikiş attılar sanki domdom kurşunu değmiş bi ay yattı lohusa kadın gibi

En iyisini yapıyorsun:))Ben de çoğunlukla yanındayım her gece istisnasız kızım yanımıza bir geliyor sonra ortamızda bizi bir güzel tekmeliyor ya ben pes ediyorum ya eşim:))
Zaten o gece trafiği gel gitler bizde de çok var biri su ister öteki Mızmız eder

Eğer ahşap kabın varsa onda yap yoğurtun baya koyu olur. Birde sıcak tutmak için poşete koyup ağzını bağla pratik bir yöntem
ben napıyorum canım biliyor musun çelik tencerede yapıyorum agzına tencere kapağı değilde süzgeç koyuyorum kapak koyduğumda buharlanıyor ya sulanıyo böyle yaptığımda öyle olmuyor hazır yoğurt gibi oluyor aynı oğlum için mayalıyorum zaten yoğurdu çok seviyor hazır almamaya çalışıyorum

yok canım ya kayınvalidem demez öyle çok şükür iyidir hep benimkinin içgüzarlığı ah bu erkekler bende diyorum sende bi hasta olda anlarsın ozaman sonrada tövbe ediyorum valla Allah düşmanıma vermesin geçmek bilmiyor hala

İnsaAllah canim 12. haftadan sonra rahatiz insaAllah :)

Canım bende kanser başlangıç hücresi görüldü.
Sonra ilerlemiş idrar yolları enfeksiyonu, kum için bir sürü ilaç kullandım. Meğerse o dönemde hamileymişim. Şimdi düşük tansiyon, su içemediğim için kum sancıları, arada 2 kez grip geçirdim. Bir günde 3 doktor gezdim. Beni kürtaja almak isteyende oldu bebeğin ölecek seni kurtaralım diyende oldu. Önümüzdeki hafta biyopsi yapacaklar bana ve ben bu süre zarfında kanamalar dahil olmak üzere bir sürü sebeple acile yatırıldım. Sana bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki psikoloji aşırı etken ve ben ne zamanki şu an gittiğim 2 doktora gittim o zaman bebeğiminde benimde yaşayacağına inandım. Çünkü doktorum tüm riskleri ve diğeri gebelikteki durumu açıkca anlattı ve bana bu psikolojiyle devam edemeyeceğimi söylediler. Şimdi hams olsun biyopsi yapılmasını bekliyoruz. Kanamalarım durdu. Eskisi gibi serumla beslenmiyorum. Hepsi içinde asla farklı ilaçlar verilmedi ilk dönemde kullandığımdan tek etken artık ben bebeğim için savaşıyordum.

47 kiloyu en son ortaokulda filan olmuşumdur herhalde
ben 3-5 kilo aldım sanrım..zaten yazında kilo almıştım zayıflayamadan hamilelik oldu...
doğum sonrasına kadlı işim
Doğum sonrası vaktimiz var ve hepimizin bahanesi de hazır çocuk doğurdum emziriyorum
KApağı söyleyecektim unutmuşum bende kağıt havlu koyup (içine değmeyecek şekilde pilavı demler gibi) koyup poşette koyuyorum.

ne güzel canım bebeğine bu kadar sarılman belkide senide onuda kurtardı Rabbim en doğrusunu biliyor en güzelini görüyor. Şükürler olsun ki..

Aaaaa dur ben de deniyim üzeri su oluyo benimkinin de ne kadar alsamda yoğurt ta sulu oluyo

Günaydın hanımlar... bu sabah gene istifa etmek istiyorum diye diye işe geldim. Eşim haklı galiba ben tembel oldum :-(
Bende tembelim hatta beni koalaya benzetiyir esim,koalam benim diyor Koalalar bir agaca tirmanip yapraklarini yiyip bitirdiklerinde baska agaca cikmaya usenip o agactaki yapraklarin tekrar buyumesini beklerlermis,dunyadaki en tembel hayvanlarmis Ben homeofis caliyorum ve bir haftadir bilgisayari dahi acmadim :)

bidakine senin yaptığın gibi yapcam canım neticeyi yazarım

ne güzel canım bebeğine bu kadar sarılman belkide senide onuda kurtardı Rabbim en doğrusunu biliyor en güzelini görüyor. Şükürler olsun ki..
İnşallah canım biyopsi rahimden yapılacağı için devamlı erteleniyor düşük tehlikesinden bakalım önümüzdeki hasta tekrar kontrol edilecek. Rabbim sağlıklı bir bebek dünyaya getirmeyi nasip etsin diye devamlı dua ediyorum. O yüzden bazen (gerçi annemler bu durumu bilmiyor sadece düşük tehlikesini biliyorlar) anneme bağırıp ağlıyorum. Sanki bu psikolojiyle katlandığım şeyler kolayda ben naz yapıyorum. En son eşimle doktoru konuşturdum. Sonra eşim annemi frenlemeyi öğrendi.

vallahi canım düşüncem o en güzeli home ofis . eşime diyorum eğer bebek doğduktan sonra dayanamazsam ona kesinlikle istifa eder evin bir odasına kendime ofis yaparım . Vallahi Busra bende senin aynınım . adım koalaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…